Szurkoljatok a Fidesz 2/3-nak.
Ki kell ugrasztanunk a nyulat a bokorból.
Mondtam, üssünk két legyet egy csapásra.
Lássuk, mit csinál a Fidesz, és bent van a Jobbik, nézzük, mint csinálnak.
Szurkoljatok a Fidesz 2/3-nak.
Ki kell ugrasztanunk a nyulat a bokorból.
Mondtam, üssünk két legyet egy csapásra.
Lássuk, mit csinál a Fidesz, és bent van a Jobbik, nézzük, mint csinálnak.
Nem mindenhol. Mutattak egy bp-i választókerületet, ahol 1%-on belül volt a Fidesz, MSZP jelölt.
Miről beszélsz, úgy mosolyog a Viktor mint akit dugni visznek...
A Centrum is így kezdte Kupával, aztán csak az MSZP-re való szaavzásra buzdították a szavazóikat.
Igen, egy mosoly nem volt az arcán, érzi a terhet....idáig csak látta, most ott ül a vállán....
Megnéztem, de kevés lehet az lmp visszalépése a szocik javára. Nagyon nagy aránnyal vezet a Fidesz mindenhol. Meg különben is szerintem lmp nem követi el ugyanazt a hibát, mint a madöf.
nézzetek mögé mint emberek VIKTOR IS ..mit éreznek...látni mekkora gáz van..ellenzékként olyan nyugodtan érveltek..de most ...VAN NYAKUKON GÁZ..na kiderül mit dolgoznak
Na ott, és akkor fognak elcseszni mindent.....
Úgy, ahogy a jobbik is, ha engedi beszivárogni a soraiba a vesztes pártok politikusait......
lof-t....nem fognak visszalépni, pláne nem mszp javára...szvsz
A trükköd szívatott meg, amikor az volt, h nem nyilvánulhatsz meg a Mo. topikban egy napot, erre itt folytattad.. :-)
most már huzzák is be ez esetben....ilyen felállás esetén....és lássuk a 2/3-ad adta lehetőségeket...élnek-e vele??
Nagy kérdés lesz, hogy a Lehet Más az SZDSZ melyik párt jelöltjének javára lép majd vissza.
Gondolom, mint az elődje, ők is az MSZP mögé fognak beállni.
Fura, mert sok szoros helyen az lmp vissza (nem) lépése lehet a döntő, bár nem látom be miért lépnének vissza az mszp javára ill. szavazói miért szavaznának automatikusan az mszp-re, tehát szerintem behúzzák a 2/3-ot...
Spade nyitotta :)
Na Viktor is kiállt a nagyközönség elé a Vörösmarty térre :)