Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Re: .

#225397 rbbj11 Előzmény: #225389

mszp hagyományos ereje Bp-en valóban érdekes volt nekem is mindig. De ettől még a tények akkor is tények voltak.

#225392 big-ebuy Előzmény: #225388

figyelitek a fidesz embereit..már a arcuk,hangjuk csuklik ill. feszült:)jön a feladat..már érzik a felelőséget

Valaki árulja már el, ho…

#225391 zeeh_

Valaki árulja már el, hogy a túróban ért el a Lehet Más az SZDSZ 7%-ot úgy, hogy 2-3 hónapja még minden közvélemény kutató 1-2%-ot jósolt nekik maximum?

Iszonyú nagy hátszelet kaptak az utóbbi hetekben minden médiában.

Ha a Jobbikot nem támadják ennyire az elmúlt 2-3 hétben és nemcsak vádaskodtak volna a jobboldali médiák (élükön Széles Gábor önkéntes miniszter-jelölt médiáival), hanem engedték volna őket reagálni rá, megelőzték volna az MSZ(M)P-t.

Pozitívum, hogy Ibolya Károllyal mehet az ügyészségre, de a budapesti (ex-SZDSZ) LMP siker nagyon meglepett.

#225389 NightLord Előzmény: #225376

Pont ezért különösen érthetetlen, hogy miért kellett Bp-nek 2002-ben és 2006-ban kormányra emelni a nyugdíjasok és segélyen élők pártját...

#225388 rbbj11 Előzmény: #225379

mert a legképzettebb, legviláglátogatottabb (netán legvagyonosabb) emberekre a legbirkább nyájkövetés jellemző, tiszta logika ;)))

Min. 54%-ot kellett voln…

#225387 Scipio

Min. 54%-ot kellett volna elérnie a fidesznek a 2/3-hoz, hát nem sokon múlott, kellett volna még egy ember :)) Bár lehet, hogy egyéniben még összegrundolják a hiányzó helyeket...

Re: nincs cím

#225386 GáborGábor Előzmény: #225375

Veled tartok/tartunk!

Szerintem jópáran szörpölük itt, vasárnap este figyelve az eredményeket ...

:)

#225383 NightLord Előzmény: #225348

Bizony

A Fidesznek további 41 mandátumra van szüksége ahhoz, hogy meglegyen a kétharmada - derül ki a Political Capital értékeléséből. 46 körzetben lesz második forduló, a szakértők szerint pedig ötöt elveszíthet.

Re: nincs cím

#225381 rbbj11 Előzmény: #225363

ez itt a topicban a mánia, ne keress realitást benne...

Minden esetre szumma elégedett vagyok az eredménnyel, és örülök neki.