Egy dolog legalább biztosan eldőlt: az ibolya elvirágzott...le a kalappal a választói akarat
előtt!
Ez képtelenség lenne.
(függetlenül a pártállásomtól, amiről köztudott, hogy nem szélsőliberális... :-) )
"Az elmúlt hetek közvélemény-kutatási adatai azt sugallják, hogy az MSZP szavazótáborának döntő többsége az 50 év feletti korosztályból került ki. A magyar halandósági adatokat ismerve nagy biztonsággal kijelenthetjük, hogy nagyrészt 50 és 75 év közötti emberekről van szó (plusz Mesterházy Attila)"
"plusz Mesterházy Attila"
duplaplussz LOL :D :D
Ha a jobbik nem kap többet, akkor 8%, tehát lmp 24%???
48%-nál Fidesz 54, MSZP 19, Jobbik 17, LMP bent, MDF kint
Fidesz 53,88%
MSZP 19,29%
Jobbik 16,69%
LMP 6,82%
MDF 2,42%
mandiról
Az előző 51%-os állítólag központból csepegett ki
48%-nál: Fidesz 53,88% MSZP 19,29% Jobbik 16,69% LMP 6,82% MDF 2,42%
mandiner: A Jobbik-főhadiszálláson azt rebesgetik, az LMP 3-szor annyi szavazatot szerzett, mint a Jobbik
BAZ megye, 37%-os feldolg 1. Fidesz 46,05% 2. Jobbik 28,64% 3. MSZP 19,89% 4. LMP 2,97% 5. MDF 1,20% forrás: mandiner
A Kuruc.info fideszes forrásból származó exkluzív információi szerint 52%-os feldolgozottságnál: Fidesz: 54%, MSZP: 20%, Jobbik: 17%, LMP: 7%.
tv2 most mondja be az eredményeket, vagyis az előrejelzéseket... de a véglegeset még nem mondják... grrr fene, már megörvendtem, ahogy odakapcsoltam
oda kéne menni és meglincselni az összes kib**ott OVB tagot
Twitteren keresztül valami olyasmit olvastam, hogy holnap a teljes ovi és ovb vezérkar lemond. Már ha ezt hivatalos forrásnak lehet tekinteni.
Azlrt ez vicc, hogy ovb még tárgyal arról, hogy feloldják e kampány csendet, vagy sem....
Milyen alternativa van még?
Igen,vagy nem, a döntést, meglehet hozni 2 mp alatt., szerintem.
Aki érintett simán hozzáfér az adatokhoz,....akkor meg miről beszélünk?????