Hidd el, pont ennyi eszük van, erre már volt számtalan bizonyíték.....
Vesszőparipám:
nem fogyott a magyar cigi, a csempész cigi miatt.......rendelkezés, emelték a cigi jövedéki adóját.......hát nem tudom, ez mennyire volt ésszerű döntés.....
Hidd el, pont ennyi eszük van, erre már volt számtalan bizonyíték.....
Vesszőparipám:
nem fogyott a magyar cigi, a csempész cigi miatt.......rendelkezés, emelték a cigi jövedéki adóját.......hát nem tudom, ez mennyire volt ésszerű döntés.....
Tudtam, hogy izgi lesz 19-után de , hogy még mulatságos is! :D:D
Ki a harmadik?
Persze hogy nem. Ez a komcsik utsó fricskája, h a győztesek ne tudjanak felhőtlenül ünnepelni.
egész érdekesen csak fiatalok voltak a sorban álló szavazók....
gondlom mind lmp meg egyéb deviáns támogató... kíváncsi lennék rá.. új urna kellett volna 7-től...
bennem már az merül fel, hogy nem tudatos e az egész, hogy ilyen rendeletet alkottak és ezzel komolytalanná tegyék az egészet.
Annyi esze csak van rendeletalkotóknak ha egy szavazókörbe irányítják az összes választót akkor ott torlódás lesz, és ott nagyobb áteresztő képesség kell. Ennyi birkát nem hiszem el.
Gondoltátok volna, hogy ma élő kabaré lesz a TVben??? :D:D:D
Ha már a rádióban megszüntették!!
Te tetted jól.....:)))
Tiszta Benny Hill show.....
Azon gondolkodom, kinek állt ez érdekében.....mert, hogy ez szervezett, szerintem biztos......
Én inkább kibontottam egy csopaki Szent Donát kishordós érlelésű olaszrizlinget....:)
van ez a varga zoltán onkormanyzati miniszter, biztos fel lehetne áldozni a rendeletalkotásai miatt erre a 2 7re ...
Jaja Józsi, itt van 1000 tudósító gondolom...
Iszonyat égés van.
Itt hajnal 01h00-kor sem lesz még eredmény.
Én is CM-re adtam, meg asszony is. Tudom, hogy nem jutnak be sehova, de ezzel fejezem ki tiltakozásomat a mai nagy pártok ellen.
Úr Isten!!!! 701-es sorszámú csajok (M1)...még 500an vannak vissza...Pont erre gondoltam, h minden tisztelet az ott levő embereké!!!
azt nézem én is nem tudom sírjak vagy nevessek, ezért tart itt ez az ország teljes káosz legegyszerűbb kérdésekben is, és mindenki mástól várja , hogy döntsön. :((((((
rendszerváltás óta, ez az első ilyen eset........holnap velünk lesznek tele a világ médiái.....és csodálkozunk, hogy 7k az otp......:)))
M1-et nézzétek, élőben megy a balf@szkodás, qrva nagy poén!
Illetve nem is annyira poén, inkább tragikomédia...
kezd igen kínos lenni ez a bal****kodás, jó érv lesz majd a választás megóvására. :(
kb így ment itt minden 8 évig......egyetlen dolog volt jól szervezett, de az nagyon, a nokiás dobozok, rendszeres átadása..., illetékes elvtársaknak....:))