Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Jut eszembe, van itt egy…

#225157 KawaBazsy

Jut eszembe, van itt egy üveg pezsgő még Szilveszterről, azt tkp kinyithatom ünneplésképen, ha van mit (Fidesz 2/3, Jobbik leveri az MSZP-t, MDF nem jut be, csak a segglyukakba.. :-)

Re: nincs cím

#225154 picirigo Előzmény: #225149

:)))...a rohadás az :))))!!! Én akkor is azt mondom, 8év "kormányzás" méltó lezárása ez...

#225151 Kissherceg Előzmény: #225150

19:40

Az OVB döntése alapján ugyanis nem lehet részeredményeket közölni, így az utolsó szavazókör zárásáig a közvélemény előtt titok, hogyan áll a számlálás.

Beszarok, ezek képesek voltak a választást is elkúrni. Ez alapján kb. 23 óráig semmilyen eredményt sem közölnek.

19:18

Újbudán 719-en állnak sorba! Éjfélig is elhúzódhat a választás! Elkúrták?

ezt az elbaszott rendszert, komolyan mondom erre szavak nincsennek... Pusztulna ki az összes, amelyik ezt megalkotta és fenntartja... Esküszöm behalok.

#225147 Zabás Előzmény: #225144

Nem ennek semmi köze a politikához, egyszerűen szar az ingatlanos helyzet és ha nem javul hamarosan, munkát kell keresnem. És ha már idáig fajul a dolog nem itthon szeretnék minimálbérért dolgozni.

#225146 Zabás Előzmény: #225125

Nem nem vagyok fanatikus, de nem volt más akire szívesen szavaztam volna LMP és a CM Seres Máriának anno én is segítettem a az aláírásgyűjtésben, családi és baráti körben.

#225145 Kukkorica Előzmény: #225142

A maszpos agymosós multilevel-marketing kitörölhetetlen dolgokat művel az emberek agyával, sajnos nekem is van ilyen rokonom.

De ez a szakbarbárságot, amit most művelnek szinte lehetetlen felülmúlni, remélem a közeljövőben nem is tudják ...

#225144 Koffein Előzmény: #225138

Most ezt nem értem, a fidesz nyer és mész más országba? Azt hiszed máshol kolbászból van a kerítés? No mindegy... vagyis nem, de ez van...

Jó estét, sziasztok! Am…

#225142 picirigo

Jó estét, sziasztok!

Ami itt most megy, méltó lezárása a jelenlegi kormányzó "erő" eddigi vergődésének! Nem röhej, sajnos szánalmas, érthetetlen, hacsak nem ez volt a cél!!!

Matgab: szüleim is maszoposok...hiába, nekik már ez marad, ésszerű magyarázatot arra nem tudnak adni miért rájuk szavaznak!

#225141 KawaBazsy Előzmény: #225138

Azért mielőtt döntésre jutnál, sztem gyere el a legközelebbi talira, s beszéljünk, nehogy csalódj végül..!

Meghosszabbították a kampánycsendet!

#225139 Zabás

Egy-másfél órával kitolódik a kampánycsend, addig exitpoll-eredményeket sem lehet közzétenni. A hirado.hu információi szerint a XI. kerületben sorszámokat osztottak ki a szavzazásra várók között.

http://www.hirado.hu/Hirek/2010/04/11/19/Meghosszabbitottak_a_kampanycsendet_.aspx

Meghosszabbították a kampánycsendet - Rövid időre elsötétült a köztévé

Mivel nem sikerült időben befejezni a szavazást egyes körzetekben, a tervezettnél egy-másfél órával meghosszabbította az OVB a kampánycsendet. Tóth Zoltán választási szakértő szerint viszont a kampánycsend minden esetben 19 óráig tart.

http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=282513

Úgy pörög most ez a topi…

#225131 KawaBazsy

Úgy pörög most ez a topik, mint az OTP, amikor napon belül 10%-ot megy. :-)