Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Re: Lezuhant a lengyel államfő gépe

#224938 Csusza Előzmény: #224937

Megnéztem. Ha a 20:55-ösre gondolsz, akkor a dolog jogos, tényleg ott van.

#224937 email Előzmény: #224935

Pedig simán. Pl. van egy mai keltezésű, mozgósító videó (konkrét párté) a cikkek között.

Egyébként én annak sem látom értelmét, hogy egyesek ide linkelnek be kampányvideót.

Re: nincs cím

#224936 Csusza Előzmény: #224933

Igen, tényleg nem elég egyértelmű a szabályozás.

No, de mit számít ez? Legfeljebb Herceget megbírságolják pár millára... :-))

Egyébként lehet, hogy tényleg a legjobb visszafogni magunkat, holnap estig úgysem történik semmi izgalmas. Utána meg úgyis itt fog elemezni mindenki! :-)

#224935 Csusza Előzmény: #224908

Megnéztem, szerintem nem kampánycsendsértők. (mármint a kurucinfó) Persze lehet, hogy valamit nem vettem észre.

Mivel Én nem törhetek ka…

#224932 Wall street

Mivel Én nem törhetek kampány csendet :D ezért megosztok veletek egy videót :) !

Szerintem még nem lett linkelve !

Nem hivatalos JOBBIK kampány videó !

_embedded

Nézzétek meg !

Azt néztem a választói r…

#224930 KawaBazsy

Azt néztem a választói regisztrációs lapon, h jogsi+lakcímkártya kombóval is lehet szavazni. Lehet, odaadom az angol jogsim, kivi vagyok, mit szólnak rá. :-)

Re: nincs cím

#224926 Wall street Előzmény: #224924

Igen, ezt Én is így tudom, hogy kampánycsendet csak párttagok és választási feladatokkal foglalkozó, vagy ideiglenesen megbízott emberek sérthetnek !

Bocsánat, hogy beleugato…

#224924 Csusza

Bocsánat, hogy beleugatok, de mielőtt átharapjátok egymás torkát :-), szerintem szánjatok a tények megismerésére öt percet!

Érdemes elolvasni ezt:

http://www.valasztas.hu/hu/ovb/19/19_3_1.html

A lényeget összefoglalva: a kampánycsend nem ránk, egymás közt beszélgetőkre vonatkozik, tehát nyugodtan lehetne irogatni, akár egymást győzködni is.

#224917 TrogerBroker Előzmény: #224916

Jó igen ! Elismerem, tényleg irónikus . :)

Valahol mindkettőnknek igaza van. Na mindegy is ha nem is kampánysértés, nem linkelek semmit inkább ! Megyek inkább pókerezni :)

#224916 Netmaster Előzmény: #224910

Őszintén szólva nem érdekel, hogy a linkelés milyen kategória, csak annak fényében tartottam ironikusnak, hogy pont te hívtad fel a figyelmet a kampánycsendre. Azért nem szoktak pártokat még csak említeni sem a hírekben, hogy ne álljon fent a választói akarat befolyásolásának lehetősége. Azon persze nem lepődtem meg, hogy a Kuruc.info erre magasról tesz. :)

#224913 Zabás Előzmény: #224895

Engem maga a palkát irritál, mindegy hogy melyik oldalé, ne ragasztassák össze a közterületeket senki!!

De ez igaz minden plakátra nem csak a választásiakra! Én automatikusan ha sétálok az utcán tépem le mindegyiket és dobom ki a kukába.

#224910 TrogerBroker Előzmény: #224908

Igen ! Belinkeltem ! Ezzel nem én sértettem meg a kampánycsendet, de szerintem speciel ezzel a cikkel ők sem... Azzal hogy belinkeltem egy honlapot, nem sértettem szabályt ! Úgyhogy állj le rólam !

#224908 Netmaster Előzmény: #224901

Direkt belinkelsz egy kampánycsendsértő honlapot, aztán játszod az ártatlant? Korrekt...

#224901 TrogerBroker Előzmény: #224899

Én csak linkeltem kampány csend megsértésről :) Nem én írtam, nem másoltam be a szöveget, csak eligazításnak szántam, ez nem számít kampány csend megsértésnek. :)

Most ha belinkelek egy politikai honlap kezdőlapját az már kampánycsend sértés ? Akkor meg már mindegy hogy kezdőlapot vagy maga a honlapon a kívánt részt jelenítem meg :) árki számára elérhetőek az ilyen jellegű honlapok interneten.