"Egy seggrészeg buli után az egykori partnerem jólesően megjegyezte, nem a méret a lényeg"
Izé.. sztem ezt lehet dicséretként, de akár burkolt kritikaként is értelmezni.. :-)
"Egy seggrészeg buli után az egykori partnerem jólesően megjegyezte, nem a méret a lényeg"
Izé.. sztem ezt lehet dicséretként, de akár burkolt kritikaként is értelmezni.. :-)
Kíváncsi vagyok, milyen hatással lesz ez a tőzsdéjükre. Azon le lehet mérni, mit jelentene egy hasonló nekünk.
Tóth Béla, 72-ben disszidált, - az akkori Honvédban volt első-másodim táblás Ozsvát volt az edző-, gyerekkori jóbarát, a kalefi galeriben voltunk együtt 60-as évek elején.
Magyar-olasz állampolgár de Svájcban él ma is, - illetve itt kicsit, mert ha hosszabb időre elhagyja svájcot ugrik a nyugdíja- röhögve mesélte, képzeld: Korcsnoj felkért!
Uraim ! Kérem !
Éjféltől kampánycsend van ! Kérem betartani a szabályokat és semmi politika :)
Mi is 23:59 kor ragasztottuk ki az utolsó plakátot...
Most már mindegy, várjuk türelemmel a választást. Én sajnos nem leszek itt veletek, szavazatszámláló leszek Egerben... Utána meg ha végzünk reggelig vagy mulatunk vagy sírunk... :) Holnap vagyok, aztán csak hétfőn, tőzsdenyitásra talán hogy nyithassam a shortokat :D
Bas...s, ennyi helyesírási hibát semmivel nem menthetek ...
:(
ennek megfelelően felőlem aztán összehordhat mindenki mindent lmp-ről is. Én nem ismerem az összes jelöltjét, pláne nem az összes csatlósát. Nem is fogom megismerni. Elég nekem annyi, hogy akit ismerek közülük, azokra inkább szavaznék, mint az összes többire. Ez érvényes még néhány fideszesre is. megnézem, kit ismerek az én körzetemben, oszt el van intézve :)
Apeh, meg mi jelenik meg a sajtóban, egyáltalán milyen sajtóban, engem ez már mind nem érdekel. erre se kapacitásom, se kedvem. Akit ismerek, arról tudom azt, amit kell. A többi fél- és kétes infó ezentúl fennakad a szűrőmön.
:D lehet az igényeim túl nagyok, le kell csökkentenem őket mert vkire szavaznom kell.
Ha megengedi, korábbi vitáinkra tekintettel - amik, sajnálatomra, nem voltak valami emelkedettek, és ezt, gondolom Ön is elismeri - szeretném a továbbiakat tegező formában folytatni.
Ha zavar ez a stílus és forma, kérlek fogalnazd meg és változtatok rajta rögvest ...
Tehát ...
Bizton számíthatsz rá, hogy - számodra - nem körzetbeli. A Fidesszel nincs bajom, különösképpen, de a helyi vezetője, az, finoman szólva is, kikezdhető ...
A tevékenysége, a felszínen, (szinte) kikezdhetetlen. De Az APEH jócskán találna nála problémákat ...
(ha jól tudom, talált is ...) és ennek ellenére nyeri a válaszást itt, helyben.
Szerintetek ez mit árul el lakosság hozzá állásáról?
Basszus, szavazok eztán inkáb Őfelségére - ha indul. Akárhányszor is bántottam nézetei és hsz-ei végett ...
szerencsém van, én őt kedvelem :D Csak nem körzetbeli :D
Jah igen, de szerencsére ismerek vkit, akit úgyszint kedvelek, a körzetemből is. Teszek én rá, hogy melyik pártban van...
Egy seggrészeg buli után az egykori partnerem jólesően megjegyezte, nem a méret a lényeg ...
:)
A választék kicsi lenne?
A fenét ...
Meg kell tanulni disztingválni - mint, ahogyan, Matgab elemzte Őf...t egy másik topikban ...
Bocsánat, hogy bele vau-vau. De ha ismerek 1 számomra nem szimpatiikus, esteleg, ellenszenves fickót, akire lehetne voksolni. De nem akarok.
Akkor most mi legyen?
Rontsak?
Nem teszem, vannak érdekeim és nézőpontom, meglehetősen határozott.
Támadjam?
Bolond lennék ... A saját, elkövetkezö, polgármesterem?!
Támogassam?
Minek? A saját, eddigi hatalmát gyarapítsam?!
Basszus, magyar vagyok, akármilyen származással. De tenni vágyással.
Tudom, mit kell tennem.
Üdv, mindenkinek!
Ha úgy tetszik : Szebb jövőt!
még mindig nem tudok kire szavazzak, kicsi a választék. :D
Passz. Apám volt nagy sakkos. Nem is próbálkkoztam evvel a sporttal ...
És asszem, nem is az én korosztályom.
Nos? Ki az?
egyik szarabb, mint a másik....Majd kiderül más is egy másik tagjáról. Az egész banda képmutató, ahogy majd mindenki, aki politikában forgolódik. ezentúl én csak annak hiszek, akit személyesen ismerek, annak is csak feltételekkel....
Ángyán Józsefet ismerem. Ő képviselő is. Többiről meg csak sokadkézből tudok, ami egyenlő azzal, hogy nem tudok semmit.
Olyanokat hol taláni?
Van 1 volt magyar országos sakkbajnok aki Korcsnojt is edzette.
Ki az?
A svábok a mi nevünket toldották, de aztán, meg is vonták a "von" -t, '48 után ...
No és?!
A "volt"-on, múlton, nem változtat semmit, holmi, Habsburg, szerte-szét ágazó família ...