Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Re: nincs cím

#224816 wizes Előzmény: #224807

Igen - tudom belehaltam de élek: vannak elveim és ebből sosem e ngedek.

Elvem van: rühellem a hazugokat.

#224815 GáborGábor Előzmény: #224813

Az olasz nevekkel van némi fenntarásunk ,itt fenn, északon ...

:)

Pl. Piccolomini, Montecuccoli ...

#224813 Scipio Előzmény: #224811

Hát a nevem alapján - legalábbis olasz - van, és talán francia is :)) de az a másik ág így biztosat nem mondhatok...

szerk: és a lentiek csak az egyik nagyapai ág, mi lehet még a másik 3 nagyszülőnél :)

Ez kellemes nap volt, te…

#224810 Netmaster

Ez kellemes nap volt, tetszett amit hallottam. Csak annyit tudok hozzátenni, hogy mindenkinek eredményes vasárnapot. Biztos nagy nyüzsi lesz a topikban aznap este. :)

#224809 Scipio Előzmény: #224804

:)))

Bár már fél lábbal Csongrádban vagyok -Szeged - azért még a gyökerek itt vannak, most készített egy rokon családfát 300 évre visszamenőleg, bár csak részben vonatkozik rám, de annyi kiderült, hogy igazi bácskai vagyok, a felmenők közt szlovákok, svábok, mindenféle délszláv no meg persze magyarok is vannak :))

#224807 GáborGábor Előzmény: #224800

Mai szóval ez akkoriban ciki volt, nemde?

;)

Nem vagyunk egyívásúak és a nevem sem W-vel kezdődik.

De apai ágon nekem is van sztorim :

Apámat elküldték - szállító-szakaszpk volt 68 táján - az északi határra. Gondolom, sejted, miért ...

De nem pontosították, hová is kell eljutnia, csak az irányt adták meg - jó kitolás és fedezet, hiszen nincs is piros könyve, tehát, könnyedén feláldozható a friss diplomás szaki ...

Szerinted?

;)

Re: Bulgária nagyon kemény korrupcióellenes törvényt kezdeményez

#224806 zeeh_ Előzmény: #224702

Nálunk ilyen törvény nem lesz, mert akkor a képviselők jelentős része földönfutóvá válna.

#224805 zeeh_ Előzmény: #224331

Ugyanez a helyzet a háromszög "koronás" részében ;) Jobbik fronton. Ott a korábbi szoci vezetés, majd az ezután beköszöntött elmúlt 4 éves fideszes önkormányzati vezetés elérte, hogy az emberek nagy részének elege lett az MSZP-ből + a Fideszből, egyikből se kérnek, mert alig van különbség a kettő között.

#224800 wizes Előzmény: #224782

W Gábor az igazi nevem, de ezt nem értem.

Konzervatív bal**** idealista liberális aljas ganyé vagyok.

a többi hazugségh.

.. Édesapám nyomta - Antiqua Nyomda Raoul Wallenbergnek , -- a Svéd felmentő leveleket, osztályidegen is voltam .....................

#224782 GáborGábor Előzmény: #224766

Mégegy kitiltott banitus ...

;)

Isten hozott!

Erre linkelnem kell!

http://www.origo.hu/nagyvilag/20100409-a-szelsojobb-eloretorese-miatt-izgalmas-kulfoldon-a-magyarorszagi-valasztas.html

Üzennéke ennek az Anton Pelinka Budapesten dolgozó osztrák politológusnak valamit ebből az alkalomból ...

Költözzön roma telepre vagy hamarosan az költözik úgyis hozzá, úgyhogy nem is kell tennie semmit amíg itt dolgozik. De azon gondolkodjon el, hogy mit is tapasztal most és mit is tapasztalhatott volna a '40-es években, ami miatt ez a helyzet állt elő ...

A kettőt ép elmével nem lehet párhuzamba állítani, amikor annyi mindent megtettek már egy olyan népcsoport érdekében mint akikről ír minden ellenszolgáltatás nélkül. És mégcsak nem is a határon túli magyarokról van szó ...

Eme európai szemmel mérve idegen és jó ideje beilleszkedni képtelen kultura miatt képesek ostorozni a magyarokat? Kik? Pont a németek? A franciák? Ugyanmár ...

A bevándorlókat mi üdvözölnénk, hiszen határainkat ezen országok háborúit lezáró "béke" révén vesztettük el - vele népességünk jórészét is - és a korábbi állapoton nem változott számunkra semmi ...

#224769 wizes Előzmény: #224765

Nu ezt is kilőttétek?

Már az LMP-re sem szavazhatok?

Milliárdos csalások, lopások mellett pár százezres is feltűnik, mert kevés!

Kamu?

Bízhatok abban, hogy enn…

#224766 wizes

Bízhatok abban, hogy ennek a fórumnak a topikja nem zűllik le az Index szinvonalára?

-Ott 12 évig voltam, mostanában tíltottak ki több mint 140 ezer hozzászólással.

#224765 Netmaster Előzmény: #224662

"A Faith Balázs által igénybe vett állami támogatásról a bizottság megállapította, hogy az nem felelt meg a pályázat céljainak. A párt etikai normái szerint elfogadhatatlan állami támogatások célnak nem megfelelő felhasználása.Az etikai bizottság ezúton felszóllítja Faith Balázst, hogy lépjen vissza egyéni, budapesti és országos képviselőjelöltségéről."

http://lehetmas.hu/hirek/1663/a-valasztmany-kozlemenye-es-az-etikai-bizottsag-allasfoglalasa-faith-balazs

Ez az LMP, arcátlan módon képes megtenni a korrekt lépést. Ez a gyakorlat összeegyeztethetetlen a jelenleg általános politikai hozzáállással, tehát nincs helyük a parlamentben! :D