borzalmas lett ez a topic
http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=131366&hl=1
Segítheti a piaci szereplők eligazodását a magyar választások körül, hogy a közvélemény-kutatókhoz hasonlóan a legtöbb külföldi bank piaci elemzői és közgazdaszai közzétették magyar választási kitekintőjüket, amelyek az egyes forgatókönyvek esélyeit, ezek piaci reakcióit és az új kormány mozgásterét tárgyalják. Összefoglalóan elmondhatjuk, hogy az elemzők egyetértenek abban, hogy a piac a biztos Fidesz győzelemnek örülne, viszont tartanak a Jobbik előretörésétől.
Olvasónk az LMP-ről
Sziasztok!
Az LMP-s Jávor Benedek apja Jávor Károly, egykori MDF-es országgyűlési képviselő, szerintem ez még nem jelent meg eddig sehol. Ócsán a madárvártán egykor együtt madarászott apa és fia, innen tudom.
Mitől lenne így más a politika? 1,5 éve én írtam a leleplező cikkeket a cionistákról. Most annyit változtattak, hogy egy csomó húzó arcot a háttérbe küldtek. Nagyon sötét egy banda ez. A munkahelyemen velem szemben egy LMP-tag ül. Állandóan pénzeket utal a Messzelátó Egyesületen keresztül különböző országokba. Ugandára figyelnek mostanában, fél évet már eltöltött kint a kollégám, most pedig itt van egy ugandai aktivista Magyarországon. A fénymásolóban pedig egy megbízást hagyott, melyben egy izraeli állampolgárságú VII. kerületi lakástulajdonos bízza meg valamilyen ügyintézéssel. Ennyi véletlen?
(Olvasó)
LMP = Lehet Magyarország Palesztína :)
"két nap van hátra a választásokig, nem szerencsés most ezt az ügyet bolygatni"
tipikus arrogáns megélhetési politikus..remélem 4,9%ot kapnak
SZDSZ és értékek, két szó amit nem lehet összepárosítani :) Na jó, azért egyes szabadságjogok valóban megjelentek értékként ott is...
Apropó, épp LMP-s kérdezz-feleleket hallgatok, és nem meglepő módon köszönőviszontban sincs az SZDSZ által a múltban képviselt főbb khm... "értékekkel". Aki az SZDSZ-féle liberalizmusban hisz, az ne az LMP-re szavazzon. :)
Anettnek volt egy két ilyen mondása még Frei Tamás,Frei Dosszié cimű műsorában is ahová egy alkalommal meghivást kapott....:))
de valóban viszi a pálmát az általad irt is:)
Szép nagy műanyagüzeme van Garamiéknak Vadkert határában ennek köszönhetően,Anett lánya híres mondása miszerint milyen messze van Vadkert Kecskemétről a válasz:"Attól függ hogy busszal vagy kocsival megyünk" :D szerintem viszi az úszót!
Viszont ha Viktor így őszintén beszélt Vízivel az nagyra becsülendő,kár hogy nem akar vagy tud kitörni ebből a körből :(
apropó üdülők....
2-3 éve még Fonyódon teljes gőzzel üzemelt a Tungsram üdülő,azaz GE.....
sőt az üdülőhöz saját nagyalapterületű strand is tartozott.....
az üdülő egy 20-as 30-as évekbeli villasoron helyezkedett el,szerintem Fonyod egyik legszebb üdülő utcáján....
na,tavalyi évig,azaz 2009-ig birta.....széthúzták,eladták,nincs tovább....Ge dolgozók úgy is leépitésre kerülnek gondolták,minek az üdülő.....
hát ez valóban nem egy mélyenszántó,fordulatokban gazdag,feldobott élménybeszámolót szülhetett akkoriban:)))
nem tudom, hogy sulival kiknél voltunk csak voltam ott kétszer:) Nagy élményem nem fűződik a helyhez, mert tarló égetés volt és befulladtam:)
éppen néztem kb 2 hónapja sétálgattam a tó körül,hogy vagy 8 budapesti önkormányzatnak van elég nagy komplexumnak számitó üdülője vadkerten...ezek anno mind úttörő táborok voltak....ma szimplán önkormányzeti üdülők....csodálom,hogy nem lopták még szét ott fent ezeket,mondjuk ami késik az nem múlik,ahogyan a mondás tartja..:)
Érdekes, pár oldallal elébb arról siránkozott mindenki, hogy a ballib média nyomja be őket a parlamentbe. Gondolom nem arra értették, hogy az újságírók mind rájuk szavaznak. :)
jajj jajj ezek a városi legendák. Baló és Morvai is pajkosan pártatlanul éltek együtt:))
Benik báról nem is tudtam, bár jártam felétek táborozni :)) Legendás kis tó mellé:)
Font legnagyobb húzása pediglen a pletykák szerint,hangsúlyozom pletykák szerint;) az volt mikor Garaminak 500millio "visszanemtéritendőt" elintézett a cégére.....még 2001-ben...
ha ez igy volt,Garami szvsz most vadkerten az egyik legnagyobb fidesz kft szekér toló....
érdekes egy lagzit tarthatott a lányának Garami úr,hiszen Benik Balázs(autoversenyző) vette el a csinos hölgyet,akinek a papája viszont cső Mszp-s,első emberek jó haverja....és nem kevés részt vállalt a pletykák szerint az autopályaépitéseken.....
legfeljebb a fiatalok nem beszélnek otthon politikáról.....
Vizit is személyesen ismerem....
valóban nem diplomás,de annyi józan ész szorult belé mint Fontba,Kerényibe együtt.....
egyébként Vizi 2006-2007 előtt a fidesz Kft szekerét tolta még....csak lehivatta viktort négyszemközti csevejre magához a dallas farmra......és ott döntött úgy amiket viktorka mesélgetett neki mit akar ő,honnan hogyan van megkötve a keze,semmi magyarságnak kedvezőt nem tudott felvázolni.....vége...
ezután meggyőződésből keveredett a jobbikhoz,Vonához.....
egyébként Vizi megelégedett volna egy gazdasági tanácsadó poszttal a jobbiknál,csak a kiskunhalasi alapszervezet tolta,hogy induljon....