Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Re: nincs cím

#224274 Waszeitung Előzmény: #224223

Nálam Szávay a favorit,ismerem személyesen,jó hazafinak tartom,bár nálunk vszeg Font lesz a befutó,Kerényit csak a kora miatt tisztelem,de mivel csak rosszat tudnék rá mondani így inkább nem teszem,amúgy nem látom sehol indulni....

Re: Az oroszok a FIDESZ-nek szorítanak

#224271 Wall street Előzmény: #224247

A Kuruc portálon lehet szavazni !

A Fidesz kétharmadától, ments meg Urunk, minket ! :D

#224259 zeeh_ Előzmény: #224254

Nem vezető, csak parlamenti képviselő.

A polgármester csak 4 éve fideszes.

A településünk polgármestere is fideszes, ennek ellenére azt mondom, nagyságrendekkel jobb munkát végzett a szoci elődje, mint ő. Mondom mindezt úgy, hogy a szoci elődöt ki nem állhattam.

Míg az országos szinten a Fideszt akarja majd a nép, itt helyben pont tőlük akarnak majd megszabadulni az önkormányzati választásokon az elmúlt 4 év csapnivaló teljesítménye miatt.

Látom, Szávay lejáratását is elkezdte valaki:

http://indafoto.hu/v2010/szavay_istvan_jobbik

#224252 zeeh_ Előzmény: #224223

Tőlem a soltvadkerti mesemondó egy x-et nem fog kapni. Eddig mindig neki adtam, de nem látom az eredményt, pedig azért 12 év alatt valaminek látszódnia kellene... Végül is volt látszatja, mert láttam egyszer egy képét egy kistérségi újságban, amikor egy traktoron pózolt.

Teljesítménye felénk kimerült abban, hogy rendszeresen beböfögte a városi rendezvényeken (amikor meghívták), hogy senki más nem képes az univerzumban a változtatásra, csak ők. Ja és hogy a Jobbikra adott voks (micsoda meglepetés) elveszett szavazat.

Rá szavaznék ezúttal is, ha látnám értelmét és látnám az elmúlt 12 év eredményeit a településünkön, de nem látom. Innen kezdve Szávay nálam a befutó, még ha tudom, hogy esélytelen is lesz vele szemben.

#224247 Májki Előzmény: #224218

A Kuruc.info folytatja a leleplezést: Kubatov szárszói beszédében választási csalásukkal is hencegett, erre készülnek most is

http://kuruc.info/r/2/57913/

Na mibe hogy Jobikkal is megpróbálják eljátszani ezt a csalási módszert ? Van rá 2 söröm bárkivel....

""S hogy mi hallható az alábbi hangfelvételen? Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója, Orbán Viktor bizalmasa arról beszél hencegve, milyen ravaszok voltak a kampánycsend idején: „Volt olyan párt, aki összeszedte például Szili Katalin szórólapját, és beszórta a postaládákba vasárnap”. Kubatov persze óvatosan, vagy inkább cinikusan mesél, de egyértelmű, hogy kiről van szó, hiszen csak a Fidesz és az MSZP indult ekkor Pécsett. Tehát ha tegnap még valakinek kétsége lett volna, hogy felhasználná-e a Fidesz a törvénytelen adatbázisát bármilyen politikán kívüli célra (pl. munkahelyekről való kirúgásokhoz), most már látható, hogy a tevékeny törvénysértéstől sem riadnak vissza. Igen, megcsinálták. Sőt.

A Fidesz pártigazgatója (mobilszáma ide kattintva érhető el) aztán hozzáteszi az oktatáson, hogy a jövőben „ezekre a dolgokra kell törekedni”. Tehát újabb bűncselekményre készülnek: néhány beavatott emberük összeszedi például a jobbikos szórólapokat, majd vasárnap szétszórja. Aztán rátelefonálnak egy-két nem beavatott aktivistájukra és választópolgárra, akiknek a postaládájába szintén bedobták az anyagot, ők pedig feljelentést tesznek. A médiában pedig mindenütt lejön a hír, hogy a Jobbik törvényt, kampánycsendet sértett. „Áh, ez a párt sem tiszta, ugyanolyan mocskos, mint a többi párt” – gondolja magában a jobbikos szavazó, és inkább otthon marad a második fordulóban, amikor eldől a mandátum sorsa.""

#224223 Sumér harcos Előzmény: #224149

Akkor nem szavazol az öntelt Fontra a vadkerti kultúrházban?:))

a másik vadkerti ez az értelmetlen jogász Kerényi hol indul,vagy az listás?helyiszinten neki is volt jobbik ellenes kirohanása.....

#224218 gentlemanus Előzmény: #223947

Herceg, Netmaster

Félreértitek, amit mondok.

Csak próbálom megérteni, hogy mi lehet az, ami miatt Viktor őt kérné fel erre a feladatra.

Én SEM helyeslem ezt, annak ellenére, hogy Viktorra és pártjára fogok szavazni.

Nem bírom elhinni, hogy más nagyon is rátermett embert nem lehetne találni erre a feladatra. Aki tiszta renoméval rendelkezik.

Mert pl. rögtön a legsúlyosabb ellentmondás ha Pintér belügyminiszter lesz:

Hogyan akarja a Fidesz 2006. őszéért felelősségre vonni Gergényit, amikor az Pintér igen közeli barátja ( több fórum is megírta, hogy közös utazási irodájuk is volt ).

#224200 zeeh_ Előzmény: #224149

2/3 ügyében én inkább egy Fidesz-Jobbik 2/3-ot szeretnék, csak tiszta Fidesz 2/3 nekem nem kell. Nem bíztom bennük, ahogy a szocikban sem.

#224185 Netmaster Előzmény: #224118

http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/daroczi-veget-vetek-az-ugynek-2015094

Ebből az derül ki, hogy épp Daróczi lakott a lakásban, és ő meg Batiz közeli kapcsolatban álltak.

Maga a lakás-ügy nem kapcsolódik ide szorosan (habár a Blikk úgy ír róla, mintha már Batiz tulajdonában lenne a lakás, ezt megerősítő hírt nem találtam). Azért annak, aki erről is olvasni akar, álljon néhány link alább.

http://csepel.info/?p=5853

http://vponline.hu/belfold/kinek-van-igaza-batiz-andras-vs-magyar-hirlap

http://vastagbor.blog.hu/2008/04/16/batiz_a_szocalisan_raszorult

Re: Kampánycsend

#224174 Scipio Előzmény: #224168

Igen, az volt, ez volt nekem a mélypont a magyar kampányfogásokban, de nincsenek illúzióim, vsz leszünk még lejjebb is...

Re: Kampánycsend

#224161 Scipio Előzmény: #224152

Burkoltan azért mindent lehet...Emlékezetes számomra amikor 2002-ben a választás napján a déli m1-es Híradóban beszámoltak arról, hogy nem igazak az Orbán feleségének megveréséről szóló hírek...

Kampánycsend

#224152 Zabás

http://hu.wikipedia.org/wiki/Kamp%C3%A1nycsend

Kampánycsendnek Magyarországon azt az választást megelőző időszakot nevezzük, ami alatt tilos a választópolgárok választói akaratának közvetlen befolyásolása. Az 1997. évi C. törvény 41. §-a szabályozza, hogy mi alkalmas a kampánycsend közvetlen befolyásolásra.

A kampánycsend gyakorlati haszna, hogy a szavazók befolyásolása ne történhessen meg közvetlenül a szavazás előtt. A rendelkezés erkölcsi szándéka, hogy amikor a választópolgár a szavazatát leadja, már biztos, korábban kialakult preferenciákkal rendelkezzen, így képviselve szavazatával egy felelős döntést. Magyarországon a kisebb kampánycsendsértéseket a helyi pártküldöttekből és jogászokból álló választási bizottságok vizsgálják ki. A bonyolultabb esteket az Országos Választási Bizottság (OVB) kezeli.

Nem minden demokráciában létezik, például az osztrák választási rendszer sem ismeri a kampánycsend fogalmát. Az új média adta lehetőségek miatt, sok olyan hang van amely kritizálja a kampánycsend intézményét. Jelenleg a hazai kampánycsendtilalom az internet szférájában gyakorlatilag értelmét vesztette.

A magyar választási rendszerben a kampánycsend a szavazást megelőző nap 0.00 órájától a szavazóhelyiségek bezárásáig tart.

#224151 Őfelsége Előzmény: #224139

Őfelsége Minden Magyarok és Európa Királya a Szent Korona Tan - Jobbiknak óhajt 386 alsóházi mandátumot adni! Természetesen a Jobbiknak az erkölcsöt kell képviselnie, mint erkölcsös jobboldal Szent István Király nyomdokain!

#224149 Waszeitung Előzmény: #224141

Általában vissza szoktam nézni hogy ne olyat írjak amiről már szó volt,bár csak 1-2 oldalt :D

No mindegy,nem szeretnék narancs 2/3 ot.....

Zabás nálam is van az az összeg amiért félreikszelnék,de a szegfűre semmiképpen!