Pedig még alá is tettem a H1 200 EMA-nak, de mégse volt benne annyi erő, hogy elérje. :(
Van amikor meg át is szúrnak rajtuk. Lehet kettébontom legközelebb, egyet lejjebb, egyet feljebb.
Pedig még alá is tettem a H1 200 EMA-nak, de mégse volt benne annyi erő, hogy elérje. :(
Van amikor meg át is szúrnak rajtuk. Lehet kettébontom legközelebb, egyet lejjebb, egyet feljebb.
Azért 1pip nyerőben zártam,mert időközben az olaj lefordult. :) Maradt a nyerő széria!
Köszönöm!!! Csak kirándultam egyet! Már zárom is,mert az olaj emelkedik.Pedig már két napja nem volt vesztes pozim.
Árupiac, főleg olaj függő deviza. Lehet erősebb, mint a dollár.
Nyitottam egy pozit még is csak egy szép kerek szám! És nehogymá erősebb legyen,mint az usadollár.Aztán ha nem jön be hamar zárom.
Érdeklődnék,hogy kereskedik valaki usdcad párral 1,0002 az árfolyam. Innen visszapattanhat?
Trükk, nem trükk zártam. Ezen instrumentumban hétvégét hirdetek magamnak:))
Ha lesz valami ami érdekes jelzem:))
Bár a londoniak trükkje, hogy elindulnak nyitáskor egy irányba, hogy beültessenek, és utána fordítanak.
na jó, de azért ennyire szabálytalan? 1,25-től igen messze voltunk, közelébe se értünk....
Kenyér az lesz, csak nem lesz aki megvegye.:) Igen, nagyon kitörés előtti hangulat van ma.
Dilemma nyugtázva, 0.15 bukta eltéve, 125.1 long azóta stop 0-ban ha kiüt akkor ennyi, kezdődik a hétvége:))
Ja Usában estére hangzatos főcímeket várok 11000 a Dow, minden rendben, kenyér és cirkusz ez kell a népnek, már Rómában is megmondták. Igaz ez a cirkusz rész, az hogy miből lesz kenyér az talány:))
Eddig úgy tűnik megfordítják, akkor viszont 124,25 környékére visszanéz. De London eldönti.