Megválaszolták. Felfele lesz. H4 MA55-ig gondolom. A tegnapi USA államkötvény aukció xar lett.
Megválaszolták. Felfele lesz. H4 MA55-ig gondolom. A tegnapi USA államkötvény aukció xar lett.
HA az 5-ik hullám csonka lesz akkor nem lesz 1,25
egyenlőre igy néz ki.
Az 5-ik hullám sok esetben lehet szabálytalan!!!!
Megoldottam, betettem egy ordert stoppal, és lezárom a gépet:))
olaj kitört, persze, semmi kétség. nem is várom már 83 alá se igazán. Épp azért, mert kitört. No de azért mégse mehet ilyen fundás háttérrel nyíl egyenesen felfelé...remélem....
Eur usd-ben hova tűnt az 1,25ös célárad?? :OO
Nehéz kérdés, mert úgy is nézheted, hogy az eddigi esés, csak a korábbi emelkedés 61,8-as korrekciója volt, és akkor irány tovább fel. Viszont ha tényleg lefordul 125-ről, akkor benne lehet az 5. hullám is. Passzolom, nincs ötletem.
Akkor két választási lehetőségem van, vagy meglépem, vagy kikapcsolom az egészet és holnap dühöngök vagy áldom az eget, hogy millen okos voltam:))
Sajnos azért már duruzsol a kis ördög, de még várok hogy mit tegyek, kikapcs vagy lépés ez itt a kérdés:))
szvsz most ki fog törni. (eurusd h4-h1 eső trend)
olaj meg hát ... már kitört szvsz!!!!
arany is kitörni látszik.
nem tudom, most egy kicsi szenvedős longra számolok.
meglátjuk
Hááát nekem inkább 122.3, de valahogy magam sem hiszem csak ott van a monitoron a charton és ezért morfondírozok rajta:))
Mindenesetre ha lefordulna valahol 125 előtt akkor meglépném:))
hmmm hááát rá lehet huzni de akkor lassan már itt van a kijelőlés és innen ?? 121??
EurJpy 2H Elliot 4 pont kijelölés, vélemények?
Mostanában úgyis mindenki Elliotozik:))
lehet, de csak nem kókad, egy tonnányi viagrát szedett be, vagy mi a f. van már...
Van. A régi fenti már nincs meg.
Rbbj, szvsz az olaj túlszaladt.
nagyszerű :))
gondolom, a shortok voltak
akkor most jöhetnek a longok?
én nagyon remélem, h. eur usd shortos lesz ismét, különben az olaj shortjaim már megint nagyon fájni fognak....