Én zártam. Befejeztem mára. Ez a nagy semmi kikészít. Legfeljebb kimaradok a nagy kilövésből.
Én zártam. Befejeztem mára. Ez a nagy semmi kikészít. Legfeljebb kimaradok a nagy kilövésből.
Az osztrákoknak is fájhat a görögök baja
Kelet-európai gazdaságokra is hatással lehet a betétek jelentős mértékű kivonása a görög bankrendszerből - vélik londoni elemzők. Az itt jelentős kinnlevőség-állománnyal jelenlévő osztrák bankokra is hárulhatnak negatív következmények.
A londoniak, mintha élvezkednének, hogy belerúghatnak a az EU zóna tagállamokba. Még hogy elemzők. Bérencek.
Ja. És miért? Mert lehet, hogy jó biznisz lesz. De ha mégsem, jó mulatság.
Inkább úgy fogalmaznék, hogy legalább annyian szeretnék, hogy elessen, mint amennyien ne. És az első kategória, még gáncsolni is hajlandó a kívánsága teljesülése érdekében.
ez a nyilvánosság és közben mindegyik gáncsolja ill. rugja lefelé :D:D
Nincsenek. Még. Csak elkezdtek elesni, s közben azon vitatkozik mindenki, hogy: elesnek-e, kell e segítség, s ha igen, ki nyúljon és melyik hóna alá.
Trichet megmondta a frankót h a görög nincsenek csődben ergo akár mehet is fel ez a szutyok de röviden még visszajöhet 123,7-123,8-ig
szép valóban de ha most azt anulálja a következő mert eddig óráson is a bolli közép forditotta :(
Szép lett az órás gyertya. Ráadásul a stochastics meg sem mozdult.
eddig neked van igazad :( kiváncsi leszek mi lesz megáll e a 124,05-124,20 között vagy tovább megy
logikus lenne amit mondasz a long ezért vagyok shortban ha a logikát nem keressük....
Egyébként ez dollár gyengülős adat. Ahhoz képest semmi reakció.
Eddig zúzták ok nélkül az EURJPY-t, hova zúznák tovább?:)