Economic data (US): Initial Jobless Claims out at 460K vs. 435K expected and 442K prior (revised from 439K). Continuing Jobless Claims out at 4,550K vs. 4,630K expected and 4,681K prior (revised from 4,662K).
Economic data (US): Initial Jobless Claims out at 460K vs. 435K expected and 442K prior (revised from 439K). Continuing Jobless Claims out at 4,550K vs. 4,630K expected and 4,681K prior (revised from 4,662K).
most épp shortban de h meddig
szerintem meglesz ujra a 123,45 és a longoknak reménye h tartson
munkaerő piac nem javul szarabb az adat ... 434 várt és előző helyett 460
Azért az elérték, hogy berosáljon mindenki. Lehet, hogy ez a céljük a f....szkalapoknak.
123,86-123,87-n zárva
nincs kockázat adat előtt
ha megy akkor ugy sem itt áll meg egy 10-20 pont kihagyás nem veszteség
ECB Press Conference
http://www.tradingfloor.com/posts/trading_commentary/ecb-press-conference-1140
Én megvárom a H4 kulcsfordulós gyertyát.:) Már ha lesz. De ennyit kockáztatok.
ehhh
fölfelé harmatgyenge lefelé mint a kő
én asszem fogom magam és ha 80 fölé kuszik lezárom nem kockáztatom nagyon kockázatosnak itélem meg
Pöcs az egész. Forgalom nélkül nem megy. Kuka húsvét óta, csak okát nem értem. A forgalom visszaesésre gondolok. Mintha a Wall Street bezárt volna.
hááát ha most sem tud kitörni 124 fölé a munkaerő piaci adatig akkor kuka :D
Nálam sincs magyarázat, csak spekulálok:))
Mindenesetre ha lenne akkor XAU, XAG fronton érdekes dolgokat művelhetne:))
Nem tudom. Azt pedig a pár nappal ezelőtti FOMC ülésen elmondták(hatták) volna. Ezért passz.
mese du-n van
passz piros....
eehh ez a jen long ez nem igazán ....grrrgrrrrr
Tudja valaki miért beszél ma 3 FED Muki, úgy hogy éjjel még Berni is fog hablatyolni?
Lehet mégis meglesz a diszkontráta emelés, mert az új távlatokat nyitna:))
USDJPY: O/N 92 put is very bid in the market (17 vols now) compared to EURUSD 1,3250 which is 15 bid. Could be a sign of USDJPY moving futher down; 175 mio trading of the o/n 92 puts in USDJPY all buyers