Ő is? :)) Én is!
Csak én 1205-ön! és 0,1
ma újabb shortot nyitott snp-re
új post
főleg azt nem értem, hogy miért lenne tőkehiányos, vett elmúlt két évben kb 25 millió srv-t. az rokonok között is 100 milliárd ft volt. Plussz visszafizette még az Eu-s pénzt is.
Szóval ellentmondást érzek ebben, ha lyuk lenne a rendszerben nem tehették volna ezt meg szerintem.
mivel?
szerintem egy komoly mozgástér van mennyi céltartalékot képeznek, és mennyit tudnak átütemezni. Tavalyiban volt kb 30 milliárd profit kötvény visszavásárláson is, ami mondjuk nem rendszeres bevétel. Meg nyakig vették magukat srv-vel kb 4000-es átlagon ami eredmény szinten sehol nem jelenik meg.
Mondjuk idei évre ha a tavalyi eredményt megismétlik már az is nagy szó szerintem, szóval nem igazán értem mit keres ilyen magas szinteken, de meglátjuk. :D
Sztm elmúlt x-évet végig csalta. Ezt bank könyvelők is elismerik nem hivatalosan :)) Ez a küldetés most...
Pannon puma lufibux, hát ez nem gyenge. :)
Otp, Mol ügyben azért túl radikális szerintem, Otit utsó írásában hamisítással vádolja azért ez túlzás. Inkább próbálták az előnyöket kidomborítani. :D
Viszont az tényleg érdekes, hogy egyedül Oti tudott komoly nyereséget felmutatni esetleg még FHb, bár más hozott anyagból is dolgozik mint a többiek.
igen, viszont a mol részvényeken lévő buktát még senki sem számolta el... Tehát szépszép a mese, de nagy a szar:)
Te meg nem veszed figyelembe, hogy srv a MOLnál van :)
amikor nyilasi a többi bankhoz bencsmarkolta az otp eredményét, akkor abba igazán nem számít bele a CHF kamattal való trükközés, mert a többi bank is ugyan így járt el. amiben viszont igenis belezevar és nem veszi figyelembe:
* kartyatranzakciók (pofátlanul magas) jutaléka magyarországon nagyrészt az OTP-hez kerül
* hatalmas pénzügyi nyereség SRVken (ez a többi bankra nem jellemző)
nyilván létezik a profittranszfer is, viszont találó meglátás, hogy máshol valószínűleg nehezebb lenne kimutatni a nyereséget (nem hazai környezet)
Nem mondta az akcio kezdetét. Lehet, hogy 42k-tól gondolta.
ja, de ő nem is 1-2 napra/hétre sőt még nem is hónapra kereskedik!
Így simán belefér év végéig,
viszont nincs is évvége, ellenbe 15k alatti bux lesz évközben akkor megint isten lesz:) most bohóc :)
Úgy kezdte az évet, hogy az év üzlete a BUX short eladás lehet......ehhez képest mindenki bukik a fórumon aki a BUXikát shortolja....
2007ben is mondta, aztán csak esett 2évig a piac:) Időzítéssel vannak még gondok, de nehéz igazát vitatni.
Nyilasi tavaly ősz óta azt mondja, hogy most már shortolni kell...
Szerintem azt nem képes látni, hogy ez a temérdek mennyiségű pénz olyan árfolyamot alakít ki, amit csak akarnak azok, akik kibocsátották ezt a rahedli milliárd dollárt-eurot.
Már békés hatalmas medvékkel álmodik, nehogy rámenjen az egészsége!
Előbb utóbb biztos lesz korrekció, de azért ez a mostani jóslata nem olyan eredményes , min ta tavalyi vételre biztató!
előtte lévő hozamot meg az állampapír kb... 2000óta kell nézni, bux kb 4szereződött, alapja nem nagyon.
Biztos articsókára meg medvehagymára költötte a nyereséget. :D
Mondjuk tavaly valószínűleg szépen hozott volna, legalábbis ha úgy kereskedik ahogy dumál. Volt két komoly follow-through időszak az évben, bevásárolt rajta, aztán csak ülni kell. :)
Belenéztem a jelentésbe...
2006 +6,92%
2007 +7,48%
2006 +6,65%
2006 +23,08%
Annyi bizonyos, hogy a válság évében se teljesített negatívan, viszont ahhoz képest, hogy shortolnak is benne nem túl sok a 2007-2008-as hozam. A tavalyi hozamot meg az én Erstés bef. alapjaimban lévő pénzek is hozzák...:)