Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Nyilasi befektetési alap

Re: nincs cím

#223236 banyaiz Előzmény: #223224

főleg azt nem értem, hogy miért lenne tőkehiányos, vett elmúlt két évben kb 25 millió srv-t. az rokonok között is 100 milliárd ft volt. Plussz visszafizette még az Eu-s pénzt is.

Szóval ellentmondást érzek ebben, ha lyuk lenne a rendszerben nem tehették volna ezt meg szerintem.

#223224 banyaiz Előzmény: #223215

mivel?

szerintem egy komoly mozgástér van mennyi céltartalékot képeznek, és mennyit tudnak átütemezni. Tavalyiban volt kb 30 milliárd profit kötvény visszavásárláson is, ami mondjuk nem rendszeres bevétel. Meg nyakig vették magukat srv-vel kb 4000-es átlagon ami eredmény szinten sehol nem jelenik meg.

Mondjuk idei évre ha a tavalyi eredményt megismétlik már az is nagy szó szerintem, szóval nem igazán értem mit keres ilyen magas szinteken, de meglátjuk. :D

#223215 Kissherceg Előzmény: #223211

Sztm elmúlt x-évet végig csalta. Ezt bank könyvelők is elismerik nem hivatalosan :)) Ez a küldetés most...

#223211 banyaiz Előzmény: #223189

Pannon puma lufibux, hát ez nem gyenge. :)

Otp, Mol ügyben azért túl radikális szerintem, Otit utsó írásában hamisítással vádolja azért ez túlzás. Inkább próbálták az előnyöket kidomborítani. :D

Viszont az tényleg érdekes, hogy egyedül Oti tudott komoly nyereséget felmutatni esetleg még FHb, bár más hozott anyagból is dolgozik mint a többiek.

#223189 Kissherceg Előzmény: #223186

igen, viszont a mol részvényeken lévő buktát még senki sem számolta el... Tehát szépszép a mese, de nagy a szar:)

#222842 _gdy_ Előzmény: #215187

amikor nyilasi a többi bankhoz bencsmarkolta az otp eredményét, akkor abba igazán nem számít bele a CHF kamattal való trükközés, mert a többi bank is ugyan így járt el. amiben viszont igenis belezevar és nem veszi figyelembe:

* kartyatranzakciók (pofátlanul magas) jutaléka magyarországon nagyrészt az OTP-hez kerül

* hatalmas pénzügyi nyereség SRVken (ez a többi bankra nem jellemző)

nyilván létezik a profittranszfer is, viszont találó meglátás, hogy máshol valószínűleg nehezebb lenne kimutatni a nyereséget (nem hazai környezet)

#222772 Zabás Előzmény: #222747

ja, de ő nem is 1-2 napra/hétre sőt még nem is hónapra kereskedik!

Így simán belefér év végéig,

#222747 Kissherceg Előzmény: #222734

viszont nincs is évvége, ellenbe 15k alatti bux lesz évközben akkor megint isten lesz:) most bohóc :)

#222734 lackok Előzmény: #222646

Úgy kezdte az évet, hogy az év üzlete a BUX short eladás lehet......ehhez képest mindenki bukik a fórumon aki a BUXikát shortolja....

#222653 Kissherceg Előzmény: #222646

2007ben is mondta, aztán csak esett 2évig a piac:) Időzítéssel vannak még gondok, de nehéz igazát vitatni.

#222646 matgab Előzmény: #222413

Nyilasi tavaly ősz óta azt mondja, hogy most már shortolni kell...

Szerintem azt nem képes látni, hogy ez a temérdek mennyiségű pénz olyan árfolyamot alakít ki, amit csak akarnak azok, akik kibocsátották ezt a rahedli milliárd dollárt-eurot.

Már békés hatalmas medvékkel álmodik, nehogy rámenjen az egészsége!

Előbb utóbb biztos lesz korrekció, de azért ez a mostani jóslata nem olyan eredményes , min ta tavalyi vételre biztató!

#222413 Kissherceg Előzmény: #222410

előtte lévő hozamot meg az állampapír kb... 2000óta kell nézni, bux kb 4szereződött, alapja nem nagyon.

#222412 Netmaster Előzmény: #222404

Biztos articsókára meg medvehagymára költötte a nyereséget. :D

Mondjuk tavaly valószínűleg szépen hozott volna, legalábbis ha úgy kereskedik ahogy dumál. Volt két komoly follow-through időszak az évben, bevásárolt rajta, aztán csak ülni kell. :)

#222410 lackok Előzmény: #222404

Belenéztem a jelentésbe...

2006 +6,92%

2007 +7,48%

2006 +6,65%

2006 +23,08%

Annyi bizonyos, hogy a válság évében se teljesített negatívan, viszont ahhoz képest, hogy shortolnak is benne nem túl sok a 2007-2008-as hozam. A tavalyi hozamot meg az én Erstés bef. alapjaimban lévő pénzek is hozzák...:)