:(
Szerintem igen.
Én közben lassan elfelejtem a szakmát, már a jegyzeteket kell hamarosan elővennem.
Ha érted, hogy mire gondolok...
:(
Szerintem igen.
Én közben lassan elfelejtem a szakmát, már a jegyzeteket kell hamarosan elővennem.
Ha érted, hogy mire gondolok...
Egyébként lehet, hogy én vagyok hülye, hogy fundamentálisan gondolkodva lépek poziba, de ez van.:)
Robottal szemben én is tudok okosat mondani.) Engem idegesít a funda ellenes traedelés, Az indexekkel ezért nem kereskedem, és az árupiacot is ezért hanyagolom. De ha a devizáknál újra kezdődik, alátámasztom a tőzsdei hülyeséget időszak, akkor nálam szünet lesz egy darabig.
Egy nálam okosabb ember mindig azt mondogatta: "Az árat kell kereskedni, és nem az indikátorokat."
Bele telt egy kis időbe, mire kezdtem sejteni mire gondolt. :)
Ne vegye senki magára a dühöngésem. A sok hülye f......sz nekiesik rögtön TA alapon, funda nélkül bárminek, ha a gyertya azt diktálja. De könyörgöm, miért kell a kisbüfinek hülyének maradni, lenni? Lehetne néha fundamentális alapon traedelni? Bocs, csak a majomkodás kiborít.
Basszus, megnéztem az indikátorokat. H1 alattiaknál úgy tűnt, mintha éjszaka szolid emelkedés lett volna. Ehhez képest napi minimum. Mi ez, ha nem manipula? A robotok manipulálása. Az indikátorosoké.:)
Nekem ebből elegem van mára. Illikvid manipulált piac. Marad a long stop nélkül, és rá sem nézek az EUR/JPY-re egy darabig.
Ha forgalommal beverik, akkor azt mondom, hogy tévedtem. De ez a nagy semmi amivel lenyomták idegesít, és elbizonytalanít. Mintha Európa még mindig húsvétot tartana.
:(:) ha megnyugtat korántsem ugyan az a forgatókönyv és szerintem a 3 napos erősődés után ma gyengülés lesz. jen gyengülés. ilyenkorra már túl szokott lenni a jen az első erősődő hullámon (30-40 pip) majd már a gyengülő fázis jöne (kb 30pip) e helyett beszükült .... szerintem ma eurjen up rv piac down lesz
Economic data: Japan Feb. Machine Orders out at -5.4% m/m vs. +3.7% expected and -3.7% prior
23:53
Economic data: Japan Feb. Trade Balance out at ¥778.0 bln vs. ¥762.8b expected and ¥197.2b prior
1:30
Economic Data: Australia Unemployment Rate 5.3% as expected
1:30
Economic Data: AUSTRALIA MAR EMPLOYMENT CHANGE: 19.6K V 20.0KE;
És ezekre az adatokra, természetesen az európai valutákat kell "bántani". Nem a jent, á, dehogy.....
Hát ez nem az EURJPY longot erősíti. Mi a fenének keltem fel hajnalban, hogy megnézzem mi történt? Gondolhattam volna, ha felkelek, akkor semmi.:)
"Today's menu" type moves continue. The Yen is bought back from the oversold condition, so the Yen is strongest in the currency strength order overnight.
Szerinted nagypapi?:) Újra kellett nyitnom , de már stop nélkül.
Teljesült a vételem 124,5-ön. Remélem nem ütnek ki nullában.:)
FX Closing Note: All reverse on the JPY crosses?
The JPY has come storming back today on a barn-burner of a US 10-year auction, as the recent push at the 4.0% yield threshold seems to have brought bond buyers out of the woodwork. The $21 billion auction saw a bid-to-cover of some 3.72 vs. an average of 2.87 average of the last 10 auctions. This was the most oversubscribed auction since 1994 and may put an effective cap on the JPY crosses for now if they are to continue to follow the general moves in long bond yields.