Ez nagyon durva Herceg...
Bár azért annyira nem lepődtem meg.
Iszonyat mennyiségű csontváz lehet a szekrényekben...
Ez nagyon durva Herceg...
Bár azért annyira nem lepődtem meg.
Iszonyat mennyiségű csontváz lehet a szekrényekben...
Bocs, most értem ide.
Teljesen jogos, amit kérdezel.
"mi a véleményed arról, hogy egyre több volt MSZMP-s szivárog be a soraitokba?"
Ha ez igaz, akkor ez nagyon nagy baj.
"Ti annak idején azt mondtátok, hogy MSZMP-s nem lehet tagja e pártnak. Radikális jobboldali pártként ezt hogy engedhetitek meg magatoknak?"
A jobbik vezetése lehet, hogy megengedi (bár nagyon remélem, hogy nem), nekem elfogadhatatlan. Amennyiben ez így lesz, én nem támogatom őket tovább.
"Hogy fér ez össze egy új tiszta erő ideológiájával? "
Számomra sehogy.
"Hidd el, nekem Fideszesként semmi bajom veletek, a programjaitok vállalhatóak számomra is, de ezek a kérdések nagyon válaszra várnak."
Hidd el, nekem sincsen semmi bajom a fideszesekkel, sőt mind a mai napig hiszem, hogy "egy fajta" vagyunk, egyet akarunk, csak kicsit másképp.
"Továbbá azt is szeretném megkérdezni, hogy mi a véleményed a Fidesszel való együttműködésről az országgyűlésben? A két jobboldali párt képtelen lesz Magyarország érdekében az együttműködésre, a kétharmados törvényeknél?"
Az én elképzelésem, reményem az volt, hogy a két jobboldali párt együtt szerzi meg a 2/3-ot, természetesen az arányok egyértelműek. Fidesz 50% fölött, jobbik 20% fölött.
Így mindent meg lehetne csinálni, amire szükség van, és a jobbik lenne a hajtóerő, hogy a keményebb dolgokba is belevágjon a fidesz.
Minden adott volt, hogy így is alakuljanak a dolgok.
Így gondoltam két éve, egy éve, talán még fél éve is. Ma már egyre kevésbé hiszek benne. És talán nem az én hibám, ha valóban nem így lesz, hanem valakik mások a felelősök.
Egy biztos. Ha valakik most "elkúrják" ezt a történelmi lehetőséget, azok bűne mellett eltörpül a teljes mszp-szdsz-mdf banda tevékenysége.
Hát ez kész... Ami itt folyt az elmúlt 20 évben..., és amikor azt hisszük nincs lejjebb, mindig bebizonyítják a T.ház tagjai, hogy van még mit, honnan és kitől ellopni, lenyúlni...
annyival, hogy még nem bizonyította mennyit lop... :) Egyelőre jobbik mellettt a remény szól, fidesz mellett, hogy az elmúlt 20év katasztrófa közül övéké volt a legjobb 4év, de ettől függetlenül összes lényeges kérdést megszavazták mszpvel. Idén pl a titkosítás szigorítását is. Olyan miniszter jelöltjeik vannak, akiknek villanyoszlopon kellene lógniuk. Elkeserítő, hogy nincs tiszta, lehetséges alternatíva itthon.
Polgári körökben is sok ismerős van, akik tényleg mint a hitgyüli mentek mindenhova, támogatták pénzzel a kampányokat, de így 5-8év után látják, hogy viktor köré akar mindenki menni csak a morzsákért és semmilyen reform ötletet intézkedést nem fogadnak el a kör vezetők, meg se hallgatnak. Sok kis közkatona nem foglalkozik azzal amit alattuk javasolnak mondanak. Persze ez pesti kör, nem vidéki, azt nem ismerem.
Tényleg röhej, hogy ősszel mesélték viccesen kik lesznek a miniszter jelöltek, akikről előtte meg hallgattam, hogyan lettek milliárdosak vagy milyen boltokat kötöttek. Ezek után jó érzéssel Én nem tudok oda szavazni, mert hányingeren kívül nem sok minden ébred a parlamenti pártok irányában.
A jobbikról egyelőre kisebb mutyikat hallottam, persze még nem fértek oda a mézes bödöhöz, bennük se bízom, mert nagyon felhígult a történet irreveláns emberekkel.
Igazság szerint személyes érdekek alapján szavaz az ország 10-15% adott pártra, a többi pedig hit alapján. Egyelőre tényleg a civilekről nem hallottam még semmi rosszat :)
Valóban ez mindennek a legalja.
Én már leszarom, ki nyeri a választást, de az ilyen patkányokat (is) börtönbe kell zárni...
Herceg de nem érted mit kérdezek...
Mivel különb akkor a Jobbik, ha tiszta erőként ugyanezt teszi?
Ha beengedem a soraim közzé a régi elemeket, akkor ugyanazzá válok, mint a többi.
Ez a szerény véleményem.
Fidesz miniszter jelöltjei között hány szdszes és hány mszmps van? :)
Ahogy barátom mondta: Fidesz és jobbik között az a különbség, hogy egyik vállalja komcsi és zsidó politikusait, másik meg nem :)) Sztm ez a korrekt megfogalmazás :)
Csusza,
szeretnélek megkérdezni, hogy mi a véleményed arról, hogy egyre több volt MSZMP-s szivárog be a soraitokba? Támadja a Jobbik a Fideszt a soraiban lévő régi MSZMP-s káderek miatt. Ti annak idején azt mondtátok, hogy MSZMP-s nem lehet tagja e pártnak. Radikális jobboldali pártként ezt hogy engedhetitek meg magatoknak? Miniszterjelöltjeitek között is vannak MSZMP-s, volt SZDSZ-es tagok. Hogy fér ez össze egy új tiszta erő ideológiájával?
Hidd el, nekem Fideszesként semmi bajom veletek, a programjaitok vállalhatóak számomra is, de ezek a kérdések nagyon válaszra várnak.
Továbbá azt is szeretném megkérdezni, hogy mi a véleményed a Fidesszel való együttműködésről az országgyűlésben? A két jobboldali párt képtelen lesz Magyarország érdekében az együttműködésre, a kétharmados törvényeknél?
bazzz ez tényleg mindennek a legalja. Kölyköket kihasználni és rajtuk keresni...
És hová álljanak a belgák :) ??
Látod két értelmes jobboldali topiktag is itt öli egymást, választási őrület, mondanám, hogy túl leszünk rajta, de még vagy egy hónap, aztán kormányalakítás majd önkorm. választás, elmegy rá az egész évünk...
komolyan sírás ez az ország....
Elnézést, hogy csak most reagálok, de este már késő volt.
Ha megengeded, akkor rövid leszek, próbálok a kereskedésre figyelni, hátha valamit visszatermelek a több napos hülyeségemből. :-)
Nos, tehát:
"Nézd meg itt ezen az oldalon is a jobbikistákat, (akik mellesleg a megcsömörlött vidéki komcsi szavazók hátán jutottak idáig ameddig jutottak,) csak a Fidesszel foglalkoznak már, azt támadják, Orbánt és vele együtt a jobb-közép gondolkodású embereket."
Ez "csak" két szempontból téves megállapítás:
Egy: nem csak a "megcsömörlött vidéki komcsi szavazók" hátán sikerült előbbre jutni. Ezt természetesen csak a választási eredményeken ledöbbenve fogják megérteni és tudomásul venni(?) a Fidesz vezetők és követőik.
Kettő: "csak a Fidesszel foglalkoznak már, azt támadják, Orbánt és vele együtt a jobb-közép gondolkodású embereket" Ez nem igaz. Csak ezt veszed észre. A többi dologra is érdemes lenne odafigyelni. ;-)
"Egyszerűen az MSZP, az SZDSZ, MDF nem is szerepel az itteni repertoárban, pedig vannak aztán bűneik , tetteik, naphosszat lehetne őket ostorozni, de nem."
Ezt ugye nem gondolod komolyan, hogy nem foglalkozunk ezekkel? A végén még az fog kijönni, hogy szeretjük őket, és kunczét várjuk a sorainkba. Ja! Még egy apró kis megjegyzés: én még egyetlen jobbikostól sem hallottam az "MSZP-vel történő elkerülhetetlen együttmőködésről" beszélni... ;-)
"Ez számomra mérhetetlenül gusztustalan a saját fajtáját fúrni-faragni."
Ezzel a mondatoddal a hsz-ed későbbi részében azt hiszem csúnyán ellentmondásba keveredtél. ;-) Vagy a fideszesek is "csak egyszerűen lecsúszott komcsi csőcselék, vagy pedig simán megvezetett naiv, hiszékeny fiatalok élettapasztalat nélkül, vagy provokátorok" ???
Ám ha ez nem elírás a részedről,akkor ez esetben rendkívül önkritikus vagy, ami természetesen felettébb becsülendő!
Amennyiben viszont valóban "egy fajta" vagyunk, akkor joggal várható el a fidsztől is, hogy ne fúrja-faragja a jobbikot.
Amennyiben ez az áskálódás mégis rosszul sülne el, "természetesen" nem a fidesz, vagy Viktor lesz a hibás, hanem a jobbik és a szimpatizánsai. A fidesz általában sohasem hibázott...
Közben megragadnám a lehetőséget, hogy kikérjem magamnak, hogy bárki is komcsinak, csőcseléknek, vagy provokátornak nevezzen!!!
A naív jelző természetesen nem sértő. Talán még igaz is lesz, meglátjuk.
"Vagy már nem is az a cél, hanem amit a szerző ír és mond?
Szétkúrni jobbról a Fideszt?
Ha már balról nem megy."
Vagy már nem is az a cél, hanem amiről a szerző nem ír és szól?
Szétkúrni jobbról a kényelmetlenül megerősödött Jobbikot?
Ha már hiába vártuk, hogy balról ezt megteszik.
Hmm?
Hova bírnak még emberileg, erkölcsileg süllyedni a volt és jelenlegi szdsz-esek??
Kuncze Gábor MSZP-szavazó lett
Nem azért választja az MSZP-t, mert szerinte az olyan jó párt, vagy jól kormányzott, választásával azt üzeni, hogy a többi pártra nem hajlandó szavazni.
Részemről nem teljesen világos, ki is törödött bele és mibe ...
Kezdel gyanús lenni ...
:)
váááá LMP reklám van az oldalon vááááá :D
Ott a pont!
Ezt egy kicsit magamra vettem, bár, nem sok igazságot látok benne, ezért a személyeskedésre nem reagálok. Remélem nem is nekem szántad.
:(
De ...
A baj az, amit már többször le is írtunk.
Az eddigi kormányok emberei rosszul vezették az országot. Sem a Fidesz sem az Mszp részéről nincs elegendő olyan személy, akire rá merném bízni a tárcám, tudván azt, hogy biztosan visszakapom és nem üresen. Eddig ezt tapasztaltuk.
Sűrű függönyök mögött intézkednek, adnak-vesznek de az ország - és ezáltal a lakosság - számára szinte mindíg rosszul sült el.
Nem 1 vagy 2 személlyel van baj. Hanem sokkal, akik alkalmatlanok a vezetésre és nem kínálnak alternatívát a pártok vezetői sem. Ez pedig az ő felelőségük. A Jobbikra is érvényes ez a probléma de a szándékuk sokkal inkább előremutató - ha meg tudják valósítani.
Ehhez megfelelő emberek kellenek. Ezek toborzásával szerintem, elkéstek. Vagy nem tudunk elegendő dolgot róluk.