Bokros csomag körüli deviza spekulációk is megérnének egy misét.... :)
Bokros csomag körüli deviza spekulációk is megérnének egy misét.... :)
Te is elfelejted azt az apróságot, hogy a harcot Kövér elvtárs kezdte az EP választások előtt, a labdát pedig érthető módon leütötte a Jobbik.
A harc azóta egyre inkább eldurvult, Viktor pofon osztásai és szélsőségezései, napjainkban pedig a magát baloldalinak és a magát állítólag jobboldalinak mondott média együttes letámadásai után nem csoda, hogy ez a helyzet. Rémhír tévé és társai másról se szólnak, mint Jobbik fikázásról karöltve Széles önkéntes miniszter-jelölt elvtárs szenny médiáival, amelynek írott változata ma is részben erről szól, immár menetrendszerűen.
Egy dolog látszik, de az nagyon, az MSZP-Fidesz-MDF-KDNP-SZDSZ retteg attól, hogy a Jobbik bekerül a Parlamentbe és nem kis %-kal.
Tegnap is mi volt a híradóban?
2 Jobbikos szedi a plakátokat Pesten. Teljesen véletlenül volt a helyszínen kamera és teljesen véletlenül mutogatta az egyik elkapott ember a Jobbikos igazolványát. Ugyan már...
Személyeket támadnak, de keményen, míg a programok szintjén nem tudnak belekötni, mert akkor kiderülne, hogy az (ál)rendszerváltók programja egy nagy nulla és semmi más nem áll érdekükben, mint a 20 éve fennálló helyzet konzerválása, mert még nem loptak eleget és még nem adtak el minden nemzeti vagyont.
Nem mondom, hogy szuper a Jobbik, mert van még bőven hova fejlődniük, de ebben a politikai szarkupacban, ami itt van, egyelőre ez tűnik (nekem) jelenleg az egyetlen értelmes választásnak.
hú sokat írtál elég összetett a téma.
Szóval lerövidítve, tyúk tojás probléma köre ez a Bokros. Mert ha nincs Bokros csomag egész más helyzetből indul Orbán is a 4 évnek. A szociális juttatások stb ennek a következménye is lehet. Őszintén szólva nem vagyok ebben képben, de egyre kevesebb a gyerek szóval vmi gond lehet ezzel is.
Orbánról, Fideszről meg csak annyi a véleményem, hogy ő is egy politikus, meg egy politikai párt ezzel mindent elmondtam azt hiszem.
Bokrosban két dolgot komálok: nem puffogtat populista szólamokat, és sok népszerűtlen dolgot mond, vagyis van benne potenciál arra, hogy változtasson.
Pesszimizmus, hitetlenség stb. van hajlamom a cinizmusra, és a kételkedésre ezt elismerem, de ez abból adódik, hogy láttam már emberi dolgokat, és politikusokat is, akik a "legjobb" emberi tulajdonságokkal bővebben rendelkeznek mint a nagy átlag. nagymamám mondta mindig, "segíts magadon Isten is megsegít" kb így állok a kérdéshez, általános feltételek nyilván fontosak.
Ne legyen igazam, de csúnya pofára esés lesz ebből a Messiás várásból.
jóéjt.
Kösz.
Neked is:-)
fidesz töredékét szedi el, mint mszp-szdsz. Viszont a kölykeik egy suliba járnak, egy bulikba, egymást dugják... szóval érted :)
két nagy közül fidesz, egyébként meg vmi magyar, de totál kétségek között az ember:)
jóéjt :)
No akkor ennyit a politikáról, azt mond nekem te mint politikusok közt jártas ember
az egyszerű erdőt, mezőt járó vidéki embernek.
Ki az ellenség, ki a barát?
Kire szavazzunk? :-)
Kivel lesz nekünk jobb?
Vagy maradjon a befektetés, a tőzsde, mint boldogulásunk legfőbb forrása? :-)
Több millió ember meg nyomorog, éhezik ebben az országban.:-(
Gusztustalan tolvajok... :-(
Sok emberrel beszélek és találkozom. Sokat hall, lát az ember. Politikus kölyköket ismerek több oldalról, párt kitartottakat és látom, hogy dologozom pl max 150nettoért (se!!!), addig ismerettségi köröm egy része meg 25évesen ügyvezető ig helyettes és valahogy nem érzik a válságot :D Politikai elit a háttérben nagyon szépen összedolgozik, érdekes dolgok ezek. Persze legjobban a fiatal baloldali ifjúsági tagok akasztanak ki, amiket büszkén mesélnek agyvérzést kapok. Olyan meloik megbízásaik vannak, hogy berosok. tanulmányoakt írnak, fix manageri állás minden....
Akinek nincs jó kapcsolata nem nagyon talál állást jelenleg. Volt csoptársak callcenteresek is lettek :S
Számomra meg Bokros nem hiteles.
Én már akkor 2 családos ember voltam, tőlünk csak elvett az a gazember, Horn Gyulával egyetemben, sose szerettem az olyan embereket, akik valamiféle szolidaritás jelszava mögé bújva kotorásznak a zsebemben, és azt amit kivesznek , nem a szegények felemelkedésére költik, hanem szépen ellopják, kimenekítik az országból. Lásd Gyurcsány-Bajnai gengszterek.
Ennyit a zsigeri komcsi gyűlöletemről.
Nagycsaládos pedig pont Orbán idejében lettem, akkor volt abban a 4 évben a magyar embereknek családoknak a legbiztatóbb jövőképe.
Már a dolgozó, gazdálkodó, vállalkozó családokra gondolok.
Mert Orbán pont azokat becsülte meg, akik dolgoztak.
Azért nem emelte a családi pótlékot, hanem gyermekek utáni adókedvezményt preferálta.
Sok melós elfelejtette, hogy a 19500 Ft volt a minimálbér Horn idejében,
Orbán felemelte közel 50000 Ft-ra.
Orrbavágta a monopolhelyzetben lévő energiaszolgáltatókat, nem úgy volt mint most, hogy szabadrablás.
5,2 % volt a reg. munkanélküliség.
Csökkenő államadósság volt.
Maastrichti kritériumok teljesítve.
Mindenki biztosra vette a gazdasági teljesítménye alapján világban a 2006-évi Euro bevezetést.
Most nézheted mikor lesz. Hova kerültünk azóta.
Nem kényeztette agyonra a nyugdíjasokat. (emiatt bukott meg egyébként)
Az akkori lehetőségekből maximálisan kihozta amit lehetett.
Egy arany korszak volt az a 4 év.
2002-ben és utána aztán tudjuk mi történt.
Aki összemossa ezekkel a gazemberekkel Orbánt az nagyon csúnyán hazudik.
Mondhatni gusztustalanul.
Nemigaz hogy 20 év volt.
A 4 év az igenis biztató volt, volt bizakodásuk, hitük az embereknek.
Azért is vállaltunk mi is még gyereket.
Most szörnyű nézni benneteket , mit csináltak ezek a komcsi-liberális
gazemberek a fiatalokkal is.
Senkiben, semmiben nem hisztek. Kiégve, hitetlenül, pesszimistán.
Talán még a családban, meg a szeretetben sem.
Nagy munka vár Orbán Viktorra, úgy látom.
Ilyen fiatalon, hogy lehet így ennyire kiégve, pesszimistán élni? :-(
Megvan a repülősök:
Országgyűlési választások Magyarországon - perspektíva és mozgástér
elemzés?
Átküldöm neked , az majd felvidít. :-)
Bika jövőnk lesz! :-)
nézd, őszintén szólva az összes politikust egy kis mini Hitlernek , vagy Sztálinnak tartom sokra nem becsülöm őket, régen rossz ha bennük kell bíznom, hogy az érdekeimet képviselik, mivel így működik rendszer, ki kellene választani a legkevésbé rosszat. Ezt próbálgatom súlyozni de sokra nem jutottam eddig.
Bokrost hiteles személynek tartom talán egyedül az egész bandában, de akikkel összeállt hát így nem ok.
nem lesz változás az jön. Senki se akarja, csak külső érdekek....
Bokros egy hóhér.
Ilyenre nincs itt most szükség.
Van elég bajunk nélküle is.
Polgárháborút akartok?
Azt kell megnézni, hogyan éled az életedet és arra szavazni aki az életed, családod érdekeit, értékeit, elveit legjobban képviseli.
Az érvénytelen szavazat, elveszett szavazat.
Semmi értelme.
Valakire szavazni kell, esélyt kell adni neki legalább 4 évre.
Ha elb@ssza mehet. Jöhet jobb. Ha van.
Tudod te jól kire kell most, kinek kell esélyt adni.
bokros imf embere, tabu nálam. Fogalmam sincs kire szavazzak....
még mindig nem tudom kire szavazzak lehet azt teszem mint öcsém, ő érvénytelent szavaz, hogy ezzel fejezze ki véleményét politikus bohócokról. :D
Bokrosra szívesen szavaznék belőle kinézem rendet tenne , de nem ezzel a társulattal, inkább alapított volna saját pártot , mint ezzel a Strabag demokrata bandával összeálljon.
Szerintem meg a jobbiknak nevezett szörnykreálmány ami a jobboldalt szétveri.
Nézd meg itt ezen az oldalon is a jobbikistákat, (akik mellesleg a megcsömörlött vidéki komcsi szavazók hátán jutottak idáig ameddig jutottak,) csak a Fidesszel foglalkoznak már, azt támadják, Orbánt és vele együtt a jobb-közép gondolkodású embereket.
Ez számomra mérhetetlenül gusztustalan a saját fajtáját fúrni-faragni.
Egyszerűen az MSZP, az SZDSZ, MDF nem is szerepel az itteni repertoárban,
pedig vannak aztán bűneik , tetteik, naphosszat lehetne őket ostorozni, de nem.
Mit tesz a jobboldalinak mondott, szerintem csak annak hazudott jobbik itteni részlege.
Bennünket támad.
Kőkeményen.
Mással se foglakoznak már.
Hát normálisak vagytok ti jobbik szimpatizánsok, vagy csak egyszerűen lecsúszott komcsi csőcselék, vagy pedig simán megvezetett naiv, hiszékeny fiatalok élettapasztalat nélkül, vagy provokátorok?
Kapjatok már a fejetekhez és mondjátok meg ezeknek a **** vezetőiteknek, hogy ne egymást marják mint a csahos kutyák a jobb oldalon, hanem az ország igazi bűnőseivel, szétlopóival.
Vagy már nem is az a cél, hanem amit a szerző ír és mond?
Szétkúrni jobbról a Fideszt?
Ha már balról nem megy.
Hmm?
Idézett a Bayer blog kommnetjeiből (69):
"Mélymagyar Zsóti, a köznép által csak a szrozós Bayernek hívott bértollnok alábbi sorait még 1994-ben vetette papírra. Igaz, nem tegnap volt, de a kérdés adott: mi változott azóta a Fideszben, vagy Zsótiban?
Most biztosan nem kéne megszólalni. Mert hát kit érdekel az egész? Kaptak öt százalékot, éppenhogy becsúsztak a parlamentbe fideszék. Fidesz? Ugyan kérem! Aztán meg én igazán jókor váltottam. Éppen jókor. Botrányok voltak már, de még potenciális esélyes volt a párt, sötét ló, akármi is lehetett volna belőle, így nem érhetett az a vád, hogy a végsõ bukás után menekültem el. Hja kérem, fontos a jó ritmusérzék. Arról nem is beszélve, hogy milyen elegánsan tudtam hallgatni. Az igazi okokról. Semmi árulás, semmi fecsegés, diszkréció, pókerarc. Mindjárt csókos gyerek lettem.
Most itt az idő az árulásra: igen, én az alapító atyák egyike, dr. Simicska Lajos és Tóth Béla miatt hagytam el a pártot. Ugyanis nem szerettem õket. Nagyon nem. Dr. Simicska körül egyre több lett a fegyveres őr, s lassan kezdtünk úgy kinézni, mint valami kokainbáró rezidenciája Kolumbia-alsón. Meg a titok is egyre több lett, s a titkok számának emelkedésével párhuzamosan sűrűsödtek a fontos arcú fószerek, akikkel nem lehetett emberi szavakat váltani nõrõl, kajáról, piáról. Na, a Tóth Bélát pedig a Bécsi Kávézóban mutatták be nekem, rizsfelfújtat evett a picim, málnaöntettel, aztán kért egy leveseskanalat, hogy rendesen ki tudja hörpölni a jó szaftját neki. Na most, én igazán nem vagyon megjátszós, de ez mégiscsak zsenánt volt kicsinység. Hát így."
Én meg ne tudnék annyi "ügyet" fidesz oldalról illetve kitartottat és múltjukra se emlékeznék, Én is rájuk szavaznék :)) Még van egy hét elmélkedés, de legalább azt tudom kire nem :)