Nem szeretnék tanácsot adni, de én is várnék még a long veszteségek minimalizálására, a short majd úgyis jó lesz
Nem szeretnék tanácsot adni, de én is várnék még a long veszteségek minimalizálására, a short majd úgyis jó lesz
:))
Kratya,
az 1,3680 az 1,36 fölött van sajnos.... :(
kérdés hogy hagyjam az egészet és majd mindkettő zárul idővel, vagy induljak tisztalappal...
eurusd mindegyik pozi jó lesz!!!!
long is short is
36 főlé nem szabad mennie, akkor ujra esni fog
csak ki kell ülni.
egyébként a csatibol akar kimenni, így óvatosan kell már bánni mindennel, és nagyon figyelni!!!!
Lehet egy állkitőrés, ami meghozhatja az A pont kijelőlését.
De azt se feledjük, hogy egyre tőbben kamat emelést "kiáltanak" az usában, ez is hozhat dollár erősődést, mert idáig csak euro gyengülés volt
Már értem :(
Én a tegnap voltam így, sehogy sem sikerült eltalálni az irányt, aztán hagytam is
reggel elcsesztem. volt egy 2 egység longom nagyon fenntről (1,3680 ez még megvan)
volt egy longom 1,3550-ről (ezt a mostani leszúrás kivette)
Éjjel beleléptem egy shortban 1,3406-on (erre írtam, hogy a stop már kivette valszeg.) Erre kiderült, hogy 1,3606-ot tettem be stopnak nem is néztem. És van egy egység 1,3460-ról short.
Most tehát 2 egység long és 2 egység short. A két végéről természetesen....
A margin így nem fogy de valamikor ki kellene belőle szállni.
ja és a gyerekeknek vettem ballagásra eurchf longot is. (most 10 évesek, 8 év alatt talán beérik...)
és hol van az A pont ? (a G-t már megtaláltam)
Én 3570 ig, majd 3650 ig várnám felfele
valszeg csonka 5-ik hullám elliot, és megy az A pont fele
ha az eurchf esik, az eurusd emelkedik, dollár index esik, akkor azt jelenti, hogy valójában az eur nagyon nem is mozog, sőt lehet, hogy még esik is, csak a dollárj jobban gyengyül.
Vagy a chf erősödik tovább.. ?
Üdv!
Eurusd-re van valami tippetek? Kicsit elszakadt az 1,34-től. Várható,hogy visszamegy vagy inkább végre magára talált az euró és cél az 1,4 vagy 1,5?
neked lett igazad a jennel előbb lesz meg a 126 mint a 123 . . nem baj az a short már zárva :D:D