Regisztráció Elfelejtett jelszó

Ötletek

Re: hsz formázás

#265214 Zabás Előzmény: #253859

Mivel sok az OFF sok helyen, de attól még érdekes az iromány kéne csinálni egy OFF gyűjtőtopikot és a rendszerúrnak + a téma indítójának lehetőséget kéne adni, hogy ne csak törölni tudja a hszt hanem egy kattintással áthelyezni ebbe az OFF topikba! Így nem vesznének el ezek az irományok és szigorúbban lehetne kezelni!

#253858 Fornit Előzmény: #253837

Látom is Egon elemzését. ...bár közel a 200 napos MA, a SSI elég alacsony így elképzelhető lehet, hogy a 8. hullám elmegy egész xxxx-ig.

#253669 matgab Előzmény: #250803

Minden egyes belépéskor az illetőnek meg be kellene kattintania, hogy mit vár aznapra: emelkedést, vagy esést, és ezt lehetne látni, mint egy szavazást!

hsz formázás

#250803 ikszf

nem tudom mekkora munka lenne, vagy megoldható e, hogy a hsz-ek sorkizártnak legyenek formázva

Reklám

#234544 Netmaster

Rákattintottam az egyik reklámra, elvitt a http://onlinetozsdetanfolyam.hu/tozsdei-mentoov-tanfolyam/ (főoldal: http://onlinetozsdetanfolyam.hu/ ) oldalra. Körülnéztem, hihetetlen mennyire 0 infó van rajta, ami különösen vicces az onnan vett alábbi idézet fényében.

"A legjobb tanácsom ezen a téren, hogy akinek nincs jól alátámasztott, igazolt hírneve, és akinek nincs legitim kapcsolata az adott Forex piachoz, abban nem szabad megbízni."

Jópofa, ők sem árulják el, kicsodák. :D

SolarGold

#230405 Netmaster

Herceg, mind a hírek, mind a rendelés oldal elég elavultnak tűnik. Illetve ha tényleg hoznak nekem 750 ojróért uncia aranyat, veszek minden mennyiségben. ;)

indexek

#227785 Mikey

Szerintetek nem lenne jobb,ha az indexekről egy helyen lehetne beszélni?

Úgy értem,hogy nem lenne külön USA+DAX stb. hanem egy téma alatt minden.

Általában akit egyik érdekel azt a másik is,és akkor nem kellene két helyre figyelni.

Re: pip kalkulátor

#218767 Zabás Előzmény: #218689

Ezt támogatom én is! Sőt személy szűrést is lehetne a keresendő szóhoz!

#218692 matgab Előzmény: #218689

ja és ha már kívánságműsor: lehetne a keresést a hozzászólás időpontjára is szűrni...

Pl. a tavalyi beírások között...

Más kívánságom most nincs. (csak hogy essen egy picit a TKOM- hogy vissza tudjam venni.)

#218689 matgab Előzmény: #185809

kellene a fórumra egy olyan kereső, ahol be lehetne állítani, hogy adott szót, csak adott topikban keres...

Pl. Róma szót az utazás topikban, hogy az összes euroman-nek adott választ ne adja meg a rendszer találatnak...

Vagy a 21k-t a MOL topikban, hogy az EGIS-szel ne keveredjen...(vagy később az OTP-vel)

Re: nincs cím

#184492 izolta Előzmény: #184448

mert foglalt volt minden számbavehető 3 betűs szimbólum, ric, rig ..

lehetet volna rgd, de ezek sem ismerik a helyes névsorrendet, igy lett gdr

ami persze cserélhető megjelenítéskor

Re: nincs cím

#184448 Zabás Előzmény: #184447

Nekem tetszik de vétel eladás helyett inkább elmozdulás pontban és %-ban jobb lenne! :)

De tudom azt ez lapján nem lehet megcsinálni sajnos! :(

Richternek miért ilyen nevet adtak????

Hogy konstruktív is legy…

#184447 izolta

Hogy konstruktív is legyek, nézzétek már meg ezt a linket: http://zolta.hu/live

Ez egy 'addon' lenne ehhez az oldalhoz. (mielőtt ragoznánk: Herceg tud róla egy ideje, a kell/nem kell döntés alatt )

Inkább az érdekelne, jó vagy sem, mit lehetne/kéne rajta változtani.