Nekik drágán keltek el a kötvényeik megint.
Az is szánalmas, hogy a görög kötvények miatt megint az eurót ütik. Na meg Goldiék nyilatkozata miatt.
Az USDJPY toporgása a másik, már rég az "egekben" kéne lennie.:)
Még van egy pakkom eurchf longból feljebbről. Ha egyszer kiszállok nem is trédelek ilyen nyugodt párt. Bezzeg a gáz meg a cukor. Az igen. Mindegy, hogy hovaállsz be, 1 napong belül nyerőben lehet kiszállni.... :DD
Komolyra:
Mi a helyzet a görögökkel? Mostanában nem olvastam érdemi hírt róluk...
fx-en -0,6 volt a várt!
De azon röhögök, hogy ennek az adatnak a magyar tőzsde jobban örül, mint bármelyik más! :))
Tovább csökkentek az amerikai lakásárak
http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=130836&hl=1
csökkennek a lakásárak az szerintem nem jó!! Na de mindegy, hagyjuk komolyan!!!! Mert csak tiszta ideg leszek! :(
Economic data (US) CaseShiller Home Price Index Composite-20 YoY (JAN) out at -0.7% vs. -0.7% and -3.1% prior.
én is copptam :-(
pedig 3499-en zárhattam volna pluszban
1 pontot vártam és akkor ment volna a követő barom voltam
nem zártam 133 pontot :-(
aztán rám öntöték :-(
Ráadásul a beöntés előtt adta meg magát a UPC, így mire a mobile netre kötöttem, már nem láttam jó shortbelépőt. Ez van. Hüle UPC, még mindig nem csinálták meg.
Fene tudja. A követő zárt, de már újra longolom. Remélem nem lesz "cumi".:)
Lehet csak jó short beszállót kerestek a felhúzással? :(
Miért kell lemenni megérinteni az MA-kat? Most óráson az 55MA-ig le kellett tolniuk az EURJPY-t. Nekem magas.
Economic data: CaseShiller Home Price Index (S&P/CS Composite-20 YoY) is reported at 13:00 GMT, not 13:30.
ezeket a japánokat nem trédelem csak indexben. nem az én méretem....
FX Update: A range-bound session yesterday after morning fireworks
akkor long full tőkeáttétel?
Abból nem lehet baj, eddig mindig a shortok vitték a pénzt....
:DD
UBS
JPY: CPI figures in line National CPI for February came in as expected at -1.1% y/y (prev. -1.3%). Although this was the 13th consecutive monthly decline, the pace at which consumer prices are falling is clearly slowing. However, Finance Minister Kan was quick to call for greater efforts to escape deflation and MoF policy now appears to be aimed at extracting the economy from deflation before year-end. We bought USDJPY at 92.45 as a trade recommendation. We target a rise to 97.00 and have put our stop at 90.95. Several factors speak in favour of this trade: (1) the financial year is about to end in Japan so investors will start to buy foreign assets again from April, (2) the BoJ is likely to come under more pressure to ease further as the government faces Upper House elections in July, (3) the recent USDJPY rally has broken a 3-year downtrend but investors don't seem to be positioned for a sharp move higher, (4) US yields are rising, (5) the Fed is due to stop buying MBS next week, and (6) next Friday's US payrolls are likely to be strong.
Economic Data: FRANCE Q4 FINAL GROSS DOMESTIC PRODUCT Q/Q: 0.6% V 0.6%E; Y/Y: -0.3% V -0.3%
jah, h. végre jó hírek is vannak...kösz
akkor ma végre ki lehet tömni az eddig hitetlen gyaúrokat is