Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Re: nincs cím

#218242 Kissherceg Előzmény: #218241

Morvainak mindenhol volt lehetősége, nem érdekes, de gyanus :) Én is éppen filozom melyik párt felkérését fogadjam el :) Szinte szarásig van minden ember állásajánlattal, csak a sok jó között még nem lehet választani. :)

Mindegy egy év alatt kiderül, hogy mit tud a brigád, mik ellen lépnek fel és mennyire működnek együtt lényegi kérdésekben.

#218241 TrogerBroker Előzmény: #218240

Egy kis Statisztika :

1000 olyan Jobbik tagból akik a Jobbikba lépésük előtt más pártnál is rendelkeztek tagsággal, 980 volt Fideszes vagy MIÉPES volt. Többek között ez fáj Csurkának is... nehezen viseli hogy majdnem az egész pártja otthagyta mert megunták tétlenségét. Sugárzik Csurkából az irígység valamint a féltékenység. Fidesznek se tetszik, mert a sok tag hozta magával a rutint, valamint az információt egy csomó ocsmányságról amik majd idővel felszínre kerülhetnek.

Ui : előző hírhez. Valamivel ezután ( még régen ) úgy tudom Morvainak a fidesznél is volt valami jó állás ajánlva. Azt nem tudom hogy ez is miért hiúsult meg...

#218237 TrogerBroker Előzmény: #218231

Ez a dolog már ott megbukott hogy ismerem személyesen Sneider Tamást :)) Jókat mókáztunk gyűlésen ezen a témán mit ki nem képesek találni azért hogy bemocskolják. Sneider pontosan az az ember aki nagyon család centrikus ! Gyermekei most is bemutatkoztak a hétvégi Egri Jobbik gyűlésen, egyik fia még beszédet is mondott ! Sneider már Egerben bizonyított önkormányzati képviselőként is, valamint a 90-es években, ugyanis ő tényleg harcolt az ellen hogy egy bizonyos maffiózó csoport meg tudjon telepedni Egerben ami miatt komoly balhéi voltak, meg is ölhették volna. ( volt rá kísérlet ). De mögötte is sokan álltak, az akkori egri hungarista mozgalom élén is ő állt. Komoly ügyek voltak azok, média is foglalkozott vele akkoriban.

ha valaki kíváncsi arra, vajon miről beszélhetett a 17 vagy 16 éves fia a gyűlésen akkor nézze meg az adást az Egerjobbik honlapján. Többek között ott sokat beszél ezekről a rágalmakról is...

Jó éjt !

#218234 TrogerBroker Előzmény: #218228

Próbálok az üggyel kapcsolatban találni valamit de google sem dobott ki nekem semmit, pedig emlékszem valami ilyesmi ügyre, amire aztán reagáltak is. Kurucon se találtam semmit, de a google sem más lapon se...Keresd meg ha akarod, megpróbáltam. Lehet valamelyik Jobbik TV adásban, vagy kurucon volt erről szó. Ha van türelmed akár 1-2 órát is kutakodni biztos megtalálod, ha nem haragszol akkor én ebbe most nem megyek bele. Régen volt már ez, tán még EP előtti ügy..

#218227 TrogerBroker Előzmény: #218226

És íme egy újabb indexes vagy egyéb idióta rágalom... Már nem mai ügy ez ugye ? Valami rémlik ezzel kapcsolatban, mintha a szülei is cáfolták volna hogy baromság....

#218226 rbbj11 Előzmény: #218220

Csanád barátunk szülei nem azt állítják, h. meg akarta őket lopni?

Ha igaz, akkor az ember-ember szintet jól kezeli... :)

Hol lehet megtudni arról hihető infót, h. gyámság alá akarta-e őket helyztetni? Lehet, fel kéne hívnom a szüleit, csak sztem túl sokan hívogatják őket emiatt :(

#218223 GáborGábor Előzmény: #218222

Szerintem szavazzanak ott, oda, ahol adót fizetnek. Lakjanak ott ahol eddig de az adót ide fizessék, akkor lehet választói szavazatuk is ...

Én így értem.

#218222 Zabás Előzmény: #218220

akkor ide is beteszem.

Abban felvilágosítanátok, hogy ha a határon túli Magyarok megkapják az állampolgárságot, akkor nekik szavazati joguk is lesz meg minden máshoz is joguk lesz akárcsak nekünk? EU, szociális alapok állampogári jogok...

http://www.penzugysziget.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=160&Itemid=62

Ezzel nem értek egyet, a határon túli Magyarok ne döntsenek a mi sorsunkról!!! Ők szavazzanak ott, oda ahol élnek!

Ez a kör szakál?? Egyen viselet része,, mint egy szopott gombóc úgy néz ki ez a vitéz :)))

Szegedi megismétli: Magy…

#218220 TrogerBroker

Szegedi megismétli: Magyarországnak kötelessége teljes jogú, szavazati joggal járó állampolgárságot adni (vissza) az elszakított magyarságnak

_embedded

#218196 email Előzmény: #218188

Örülök a válasznak, szerintem ez az úgymond helyes hozzáállás.

Egyébként azt nem is feltételezem senkiről, hogy a spekulációt a fent felsorolt értékek elé helyezné.

#218195 TrogerBroker Előzmény: #218172

"""Ettől függetlenül a Jobbik helyében jól képzett spekulánshaderőt eresztenék a nemzetközi pénzpiacokra ezzel is gyengítendő a pénzhatalmat, és javítandó az ország pozícióin. Kb. mint a kínai hackerek. :)"""

Nem is rossz ötlet ! :D Következő taggyűlésen beadok egy javaslatot az alelnöknek ! Kérvényezem hagy kezdjem el megszervezni e feladatra a csapatot ! A Stocklandyard tőzsdeportál lesz a kiinduló bázis :D Megbeszéljük Herceggel, átalakítjuk a portált, összerakjuk a zsénket, kérünk még egy keveset hozzá Iráni cimboráinktól, aztán ha jön még egy-két Sukoró ügy, betámadjuk a Sékel-t :D:D

#218188 TrogerBroker Előzmény: #218168

Az én értékrendem szerinti sorrend :

Első : Haza, család, Barátok

Második : Egészség

Az összes többi ezután jön...

Spekuláció ? Ugyan már.... Ha megjelenne előttem egy csodatevő jótündér és azt mondaná hogy Jó irányba fog elmenni az ország sorsa, pár éven belül büszke magyarok lehetünk, de cserébe le kell mondanom bizonyos javakról simán lemondanék ! Ha az összes pénzem elveszteném a tőzsdén az is simán megéri nekem, de gondolom ezzel nem vagyok egyedül ! Mit ér a pénz ha nem vagyunk a magunk urai ?

Különben is... Egy ügyes speki megjátsza azt is ha szakad a piac. Annyian sírnak itt amúgy is hónapok óta hogy nem esik a piac :) max a shortosok is keresnek egy kicsit :)))