Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Re: nincs cím

#218172 Netmaster Előzmény: #218168

Biztos vagyok benne, hogy az "A" lesz a válasz.

Ettől függetlenül a Jobbik helyében jól képzett spekulánshaderőt eresztenék a nemzetközi pénzpiacokra ezzel is gyengítendő a pénzhatalmat, és javítandó az ország pozícióin. Kb. mint a kínai hackerek. :)

#218168 email Előzmény: #218157

Ennek kapcsán jutott eszembe (lehet, hogy már volt róla szó), hogy a napi szinten tőzsdéző Jobbik szavazók érdekei és a Jobbik szellemisége között nincs ellentét? Mert a Jobbikot nem sorolnám a szabad piac, spekuláció stb. nagy támogatói közé, ha jól tudom az államosítás gondolatát sem vetik el.

Ezt így össze lehet egyeztetni, vagy csak egyszerűen akár a spekulációt is beáldoznátok egy élhetőbb országért? A "B" variáció, hogy nem gondoljátok a Jobbikot spekulációellenesnek. Egyébként ezt nem támadásnak szánom, egyszerűen csak érdekel a dolog.

#218163 Netmaster Előzmény: #218157

Blogba is írt, hátha valakinek kedve van elolvasni. Nem fogom mindkét topikba beírni. :)

Nos, nem megosztott, nem gyűlölködő nemzetet kívánok mindenkinek.

DLPH írt egy nagyon jó k…

#218157 TrogerBroker

DLPH írt egy nagyon jó kis eszmefuttatást a Jobbikkal kapcsolatban a Portfolio.hu-ra.

"A Jobbik már népszerűbb mint az MSZP" topikba 18.42-es hozzászólás !

Ajánlom mindenkinek, különösen a bizonytalanoknak, akiket egyre inkább elbizonytalanít a média ! Nem másolom át mert nem kérdeztem meg, így csak linkelem ! Olvassátok el !

http://forum.portfolio.hu/topic.php?t=12902

Erről már írtam úgy egy …

#218147 TrogerBroker

Erről már írtam úgy egy hónapja... Tudtam erről a "fenyegetésről", valamint arról kik próbálják meg kordában tartani kívülről a pártot ! Viszont csak most jött erről hivatalosan hír. De ez már egy éve is elhangzott, Vonának is megmondták. Amit tudok mondani nektek, ha Toroczkaiék valamint a 64 Vármegye kiállna a Jobbik mögül ha erre ok lenne, akkor a párt azonnal elvesztené a fele szavazóbázisát. Én természetesen a 64 Vármegye, Zagyva Gyula, Toroczkai oldalán állok !

Toroczkai: Keze-lába el lesz törve az ígéretét be nem tartó jobbikos képviselőnek

Közel 120 fő jelent meg a Jobbik gyulai szervezete által rendezett kerekasztal-beszélgetésen.

A kerekasztal vendégei: Zagyva György Gyula, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom elnöke, Tyirityán Zsolt, a Betyársereg országos szóvivője, Toroczkai László, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom alapítója és tiszteletbeli elnöke, Dr. Pomuczné Nagy Ildikó, a Jobbik képviselő-jelöltje, valamint Muszka Attila, a Jobbik helyi vezetője.

A beszélgetés fő témája: miért szavaz bizalmat a radikális jobboldal a Jobbiknak?

A beszélgetést Tyirityán Zsolt vezette le, aki kihangsúlyozta, hogy évek óta végre összeállt egy olyan politikai erő, amely tiszta, becsületes emberekből áll, akik mindent el fognak követni azért, hogy törvényes úton, a végsőkig kitartva, a magyar érdekeket képviseljék az ország házában.

Zagyva György Gyula nem tagja a Jobbiknak, viszont a nemzeti radikális szervezetek ópusztaszeri szövetségkötése révén az országos lista 10. helyére került.

Küldetésének tartja, hogy minél több, a nemzet érdekét szolgáló törvényjavaslatot nyújtson be és fogadtasson el, valamint minden nemzetellenes törvényt megakadályozzon.

Az érdeklődők nagyon sok történetet hallhattak, amelyek a híradókból kimaradtak.

Ilyen például a sukorói ügy, amit Budaházy és társai göngyölítettek fel. Ezért kell most Budaházynak börtönben ülnie.

„Összecsengő igény az ország minden pontján, hogy a Jobbik csapjon az asztalra, senkivel ne paktáljon le, ne feküdjön le senki akaratának júdáspénzért. Ez a nemzet nem viselné el, ha még egy politikai párt hazudna. A nemzeti oldal kiáll, összefog, támogatja a Jobbikot. Viszont amint bebizonyosodik, hogy a Jobbik valamelyik képviselője nem tartja be az ígéretét, keze-lába el lesz törve. A Jobbik képviselői is el lesznek számoltatva” - jelentette ki Toroczkai László.

Végezetül a nemzeti oldal jelen lévő képviselői hozzátették: „Mi soha nem leszünk árulók!”

Tóthné Szabó Edina

kampányfőnök

megyei alelnök

Re: Lányi: Vigyázat, átverés! Ne szavazzanak az LMP-re!

#218146 KawaBazsy Előzmény: #218117

Lehet, h nem ismered a viccet? Na, beírom a Humor topicba.

#218145 BudFox Előzmény: #218090

K*urvából lesz a legjobb feleség :DD

#218133 csaje Előzmény: #218128

Magas labda volt...

így jártam. :-)

#218128 rbbj11 Előzmény: #218125

látom, csak saját tapasztalataidnak hiszel és abból indulsz ki. De ez természtes, mindenki saját tapasztalataiból építi fel a világról alkotott képét ;)

#218127 Netmaster Előzmény: #218071

Politikai vizsgálódást végeztem, és örömmel állíthatom, hogy a kisasszony munkájában abszolút toleráns, nem szít rasszista indulatokat, fekete úriember társaságában is vígan megfér. :D

#218125 csaje Előzmény: #218122

Látom enyhén naiv vagy még. Nem baj ilyen is kell. :-))

#218122 rbbj11 Előzmény: #218119

gentle, mondom, személyesen is ismerek ilyet... de megyek dumcsiba :)

#218120 csaje Előzmény: #218118

Tedd be a vallásosba. :-)

na jó, csak vicceltem. A dumcsis is jó lesz. :-)

#218119 gentlemanus Előzmény: #218105

Szerinted van ilyen nő Wall Street?

Az asszony ingatag... nem én mondtam..

#218118 rbbj11 Előzmény: #218117

ez bizony így van...egyik haverom storyát erről szívesen elmesélném, de az már nagyon nem a topichoz tartozik :d

#218117 csaje Előzmény: #218091

Egy ismerősöm kedvenc mondása, hogy vigyázz mit kívánsz, mert megkapod... :-))

#218113 rbbj11 Előzmény: #218110

kb...

én is évek óta minden nap hüledezek, de vannak :)

#218112 rbbj11 Előzmény: #218105

ehyébként kötve hiszem, h. ellen tudnál neki állni gárdista ruhában :DDD Akármilyen nőd lenne :D

olyan ez, mint a pedofil papok esete :DDD