Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: Pénzt 5 percen belül.

#21881 Sly-- Előzmény: #21876

Baccus Johny, hány fórumot írtatok tele? :-))

Látom, még semmi nincs a BÉT-en, de nem is az volt a lényeg....:-)))

#21862 hosszhuszár Előzmény: #21857

Kata, ezt is megszokhattuk már.........

Ez fura neked, nekem már nem.

sőt a jegyzőkönyv is majd éjfél előtt pár perccel kerül fel a bétre, tudod?

#21844 JP Előzmény: #21840

Gyanus ez a sok ismételgetés Johny! A pap is csak egyszer mondja azt, hogy ÁMEN ! :-)

#21839 JP Előzmény: #222

Én szerintem meg .... még mindig aktuális

Re: nincs cím

#21837 Johny King Előzmény: #21824

Csak annyit, amennyi hivatalos, illetve még annyit amennyit sikerült összekombinálnom...

#21836 Kissherceg Előzmény: #21829

Azok örökké, aki tehette és volt esze kitömte a spekiket felejti a papírt. Kácsor okos volt, tanulni kellene tőle, nem sátánnak kezelni :)

#21824 JP Előzmény: #21818

Johny, engem és a borzos szakállamat jobban érdekli, hogy te mit tudsz a cégről?! Egy web designos mit tudhat ?

#21822 Kissherceg Előzmény: #21818

nem sértődtem meg, csak fárasztó ez a szöveg, hogy "megsértődtem a cégre" amit kitalált a népes phyl csapat :)) Azért sem írtam oda többet, mert álomkergetés a legjobb dolog, csak pénz nem lesz.

#21816 Kissherceg Előzmény: #21810

amit ingyen csináltam volna? :D **** nagy veszteség tényleg... adtam egy lehetőséget, nem éltek vele, Én magasról letojom :)) Céget viszont megismertem illetve azt, hogyan kezelik a munkát, üzleti partnereket stb. Ennyi éppen elég, árfolyam Én igazamat mutatja, de ettől még lehet mesével tömni a népet :)

No mindegy, nekem nincs negatív érzésem magával a céggel, emberekkel kapcsolatban, de üzleti szempontból totál felejtős.

#21810 Johny King Előzmény: #21802

Nem erre gondoltam!!!

A "behalt" projektedre!!!

Vagy másképpen a meg nem kötött üzletedre???

#21802 Kissherceg Előzmény: #21798

nem sértődtem meg, csak buxi olyna,mint a kormány .. félre magyaráz és addig mondja míg mindenki elhiszi :))

phyl topikban ott van tavaly tavaszról, papolcsi katalincárnőt is bevonták akkor a buliba. Én voltam az ős ellenség, mert megírta szar a cég :))