Regisztráció Elfelejtett jelszó

Formula 1

Re: nincs cím

#221409 zeeh_ Előzmény: #221405

Néztem, de most abbahagytam. Amíg szakad az eső, inkább megkímélem magam ennek a Palik klónnak a kommentárjától.

#221405 joco9 Előzmény: #220946

Nézitek?

Hát ennyi hülyét nem hiszem el nem tudok mit írni kész vagyok !!!!!!!!!!!!!

#218954 zeeh_ Előzmény: #218941

Eső nélkül itt unalmas körözgetés lesz szvsz. Bahrein nem volt ennyire unalmas eddig. Ha pedig ezen a pályán nem ment az előzés, akkor mi lesz a többi olyan pályán, ahol eddig lehetett.

Palik imádkozhat, hogy a rendszeresen dögunalmas Hungaroringen zajló magyar futomon essen az eső, különben nézők százezrei fognak megőrülni az unalomtól.

De Monacoban is kezdhetik az esőtáncot, mert az is kb. ugyanilyen izgalmas szokott lenni.

#218941 Zotya32 Előzmény: #218258

http://www.a5.hu/cikkek/2/39611.shtml

Schumit már "alázzák".

Mondjuk, én is azt vártam, hogy látványosabb csatái lesznek, de még csak 2 verseny telt el, illetve azt se feledjük, hogy eső nélkül elég unalmas a mai F1. És a Mercedes sem a mezőny legjobb autója. Remélem az európai versenyekre kicsit javul az autó és Schumi is, hátha izgalmasabbak lesznek majd a futamok szezon közepe felé.

#218258 zeeh_ Előzmény: #218215

Ő lesz az új Schumi, nagyon ügyes a srác, csak egyelőre szopóágon van.

Nem csípem Alonsot, de el kell ismerni, vasárnap ő is ügyes volt.

Vettel szívesen szerződn…

#218214 Zabás

Vettel szívesen szerződne a Ferrarihoz

#217394 banyaiz Előzmény: #217366

ez jó meccs volt, kár Schumi még nincs világverő formában. Pedig ha már visszajött 10 cím előtt nem vonulhat vissza. :D

#217361 zeeh_ Előzmény: #217358

Kizárólag az esőnek köszönhető.

Nem fog minden futamon esni. (Sajnos, mert dög unlamas lesz a benzinégetés, körözgetés, mint az időmérő 3. szakaszában az előző években).

Szegény Vettel szopóágon van keményen.

Red Bull fölény van szép…

#217227 zeeh_

Red Bull fölény van szépen, ez ma jól látszott.

A McLaren-Ferrari kb. egy szinten van, Mercedes mögöttük.

Nem akarok pesszimista lenni, de holnap szvsz megint egy dög unalmas körözgetés lesz, miközben Palik azt fogja pofázni, hogy "Úúúúúúristen!!!!!!!!! Micsoda izgalmak!!! Komolyan mondom, ennyire jó meccset már régóta nem láttam!"

Igen nagy égés lesz nekik a Hungaroring nézők szempontjából.

#214714 Scipio Előzmény: #213654

Iszonyú unalom volt, ua mint a tavalyi év nagy részében, ezeken az új pályákon szinte lehetetlen előzni - talán a spanyol kikötői a mélypont - + a gumikopás problémái, pedig már nagyon vártam az új szezont...