jelenlegi szavazás állás:
fidesz - 13
jobbik - 12
lmp - 8
mszp - 0
szdsz - 0
mdf - 0
hol itt a sok baloldali beállítottságú fórumozó?
nekem meglepi a magas számú lmp... mondjuk inkább az értelmiségből kaphatnak szavazatot... :)
jelenlegi szavazás állás:
fidesz - 13
jobbik - 12
lmp - 8
mszp - 0
szdsz - 0
mdf - 0
hol itt a sok baloldali beállítottságú fórumozó?
nekem meglepi a magas számú lmp... mondjuk inkább az értelmiségből kaphatnak szavazatot... :)
Habár nem szeretném hogy ilyen helyzet legyen, de majd az idő választ fog adni erre !
nem kívánom, de nem is hiszem. Tutyimutyi nép lettünk. Birka engedelmességü. Forradalomhoz stb-hez rengeteg ember kell, nem 10,000 tüntetö. És nem lesz rengeteg, otthon maradnak inkäbb és szomorkodnak.
Mi lehet az igazság?
Kié a magyar légtérhasználati jog?
Publicisztika| Magyarország kedvező, központi földrajzi helyzetéből adódóan légterének átmenő forgalma igen magas. Évente eléri a 650 ezres számot. A légtér használatának biztonságát a légiforgalmi szolgálatok, illetve a biztonságot támogató technikai eszközök segítik. Az igénybevétel szabályozását légtérgazdálkodásnak nevezzük, amelyet nemzeti és nemzetközi illetékes hatóságok végeznek. A hatóságok és a légiforgalmi szolgálatok tevékenységét, a légi forgalom lebonyolításának technikai, illetve egyéb feltételeit nemzetközi megállapodások, valamint országonként sok esetben jogszabályok is rögzítik. Nincs ez másként hazánkban sem.
Csak hogy! A légtér használatáért igen tekintélyes pénzt lehet beszedni és ez az összeg a magyar államot illeti, illetné alap esetben. Meg nem erősített információk szerint ez a jog el lett adva és az erről szóló szerződés titkos! Kósza hírek szerint, az említett jog birtokosa egy izraeli cég, vagy akár közvetve maga az izraeli állam...
Az elmúlt napok eseményeinek fényében ez a tény néhány kérdésre választ adhatna, ellenben újabb súlyos kérdéseket vetne föl.
Magyarázattal szolgálhat arra vonatkozóan, miért volt fejetlenség és ködösítés a légügyi hatóságoknál és a teljes politikai vonal részéről az izraeli kémrepülők tevékenységével kapcsolatban. Azért nem tudták mit is kell tenni ilyenkor, mert izraeli, vagy maga a zsidó állam a tulajdonos...?
Újabb kérdések:
- Ki és mikor adta idegen kézbe a fent említett jogot?
- Nemzetbiztonsági szempontból rendben lévőnek találták ezt az illetékes katonai és polgári titkosszolgálatok?
- Kié a magyar légtérhasználati díj?
Ezek azok a kérdések, amelyekre választ szeretnénk kapni. Kíváncsian várjuk
Nekem, mióta az eszemet tudom, jobboldali a gondolkodásom. Szerencse, h nem sokat éltem cocializmusban, mert azt már akkor is rühelltem. Én a saját ismerőseim, barátaim, ügyfeleim közt (öreganyámat leszámítva) nem ismerek balos embert.
Beírásokból úgy veszem észre sokan bal oldali gondolkodásúak, ettől függetlenül úgy gondolom egy jó része nem szavaz bal oldalra, mert jelenleg nincs Magyarországon olyan baloldali párt aminek bizalmat tudnának adni.
Senki nem mondta hogy csak neki lehet igaza...
Csak azt tudom hogy minden eszközt, a leg aljasabb legmocskosabb dolgokat is képesek bevetni azért hogy lejárassák a pártot. Elvakultságról meg beszélgethetnénk... ( by LMP ) :)))
Nem tisztem védeni Morvait, mert én sem vagyok érte oda, sok Jobbikos gyanakvó vele szemben, de az tény hogy bármilyen eszközt bevetnek a párt lejáratására.
Amúgy meg ne kívánd hogy az embereknek a Jobbikban is csalódnia kelljen !!!
Akkor a következő dolgok amik 1-2-3 éven belül lesznek az országban :
Forradalom de könnyen fegyveres felkelés is lehet belőle....
És ezt nem én kívánom...ezt látom, ez lesz a végső elkeseredettség következménye !
Persze, én már semmin nem lennék meglepve. Kezd izgalmassá válni a Rogán-Index tengely. :)
persze, persze :) Nem vagy elvakult picit? :) Már hívő :))))
Minden hamisítva van, minden hazugság, csak Morvainak van igaza :) Hazugságvizsgálónak se hinnél... :)
Ráadásul a TV-ben kiderült, hogy össze-vissza hazudik! Hisz mégse vesztette el, amit talán mégis elveszetett, meg ellopták, meg hagyjuk már :) Persze, majd nincs nála más okirat :) Ha autóval volt, min. jogsinak kellett lennie nála :D
Azt írnak egy ilyen jegyzőkönyvbe amit akarnak meg utólag is lehet bármit írni....
Minden esetre várom erre is a reakciót :) Ebből is jó kis csata kezd kibontakozni.
1-ső forduló után még keményebb lesz a kampány, sőt olyan mocskos szerintem amilyen még eddig nem volt.
"Még azt is megérhetjük, hogy az új erőt teszik majd felelőssé a rossz időjárásért is"
A Jobbikot lejáratni kívánó médiumok soha nem látott szakmai mélységekbe süllyedtek, amikor az új erőt hírbe hozták egy bankrabló elkeseredett családtagjának zavaros elképzelésével, amellyel az a rokonát akarja mentegetni szemben a család ügyvédjének nyilatkozatával, miszerint legjobb tudomása szerint a bűnöző szerencsejátékra költötte a rabolt pénzt - áll Szabó Gábor közleményében.
A Jobbik Magyarországért Mozgalom biztos, ami biztos alapon áttekintette 2003-ig visszamenőleg adományozóinak névsorát, és kiderült: soha nem kapott a párt támogatást Cs. Miklós nevezetű embertől sem átutalással, sem pénztári befizetéssel.
A Jobbik visszautasítja az újabb alaptalan és aljas befeketítési sajtómanővereket, ezek után még azt is megérhetjük, hogy a teljes elszámoltatástól rettegő politikusbűnözők és az alájuk tartozó lakájmédia az új erőt teszi majd felelőssé a rossz időjárásért is - írja a Jobbik országos kampányfőnöke.
:)))))
Gyurcsány szerint pártja tele van tisztességes politikusokkal
"A magyar baloldal tele van erővel és tisztességes politikusokkal" - jelentette ki Gyurcsány Ferenc az MSZP Társulás a szociáldemokrata értékekért platformjának jászberényi tanácskozásán.
(MTI)
Ezt inkább a humor kategóriába kellett volna tenni :D
sztem igaza van. Beszívva nehéz dolgozni. De akkor jobb a hangulat!
Hát a zsindex már annyiszor lebukott hazugságok miatt hogy szerintem nem túl nehéz kitalálni...
Íme egy zsindexes hülye gyerek...
_embedded
Na kinek higgyünk ?
na most akkor hol az igazság ebben a piszlicsáré ügyben?:))
ebben 1-et értünk..én is biztos vagyok benne,hogy sokan,sok ezren fognak még elmenni....
megélhetési kivándorlók,akik már besokaltak az itteni gazdaság adta lehetőségekkel...és nem is csodálkozom ezen döntésükön....
tudom,hogy nem szavaztál balra,legalábbis ezt emlegeted,hogy közöd nincs a szoclib eszmékhez:)