Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Re: Lehet más...?

#216884 rbbj11 Előzmény: #216762

nem baj, ha nem érted. Sokan fognak elmenni. MSZP alatt is sokan elmentek. Nem elég a kevés gyerek, de ezek a szerencsétlenek folyamatos elvándorlást is generálnak.

p.s: sose szavaztam baloldalra. Nálam MKP, MSZP baloldal.

Na ezt már persze nem má…

#216879 TrogerBroker

Na ezt már persze nem másolgatjátok olyan bőszen kedves balos kollégák... :))

Morvai: folyamatosan hazudik az Index, nem hivatkoztam mentelmi jogomra, pert indítok

Az Index híre hazugság, az ellenem március 24-én kiszabott parkolási bírságot a helyszínen kifizettem s a mentelmi jogomra nem hivatkoztam. Mi több a bírságot annak ellenére fizettem ki, hogy a parkolási társaságnak – rejtélyes okból - a helyszínre küldött vezető munkatársa mindenáron arra próbált rábeszélni, hogy éljek mentelmi jogommal és ne fizessek. (Az egész mentelmi jog témát a helyszínre irányított provokátor hozta fel – sikertelenül.)

Alább folytatódik Morvai Krisztina közleménye.

Gyalázatosnak tartom, hogy az elmúlt húsz évben politikus bűnözők sora követett el - főként a nemzeti vagyon kárára - súlyos gazdasági bűncselekményeket úgy, hogy a mentelmi joga mögé próbált bújni. A Jobbik Magyarországért Mozgalom programjának kiemelt céljai között van az ilyen cselekmények miatti elszámoltatás, valamint a politikusok mentelmi jogának megszüntetése.

A Jobbik ellen, valamint személyem ellen indult rágalomhadjárat fő mozgatórugója pontosan ez, azaz a jelenlegi parlamenti pártok félelme az elszámoltatástól, a felelősségre vonástól. A személyemet illető rágalmakat eddig szó nélkül tűrtem, ennek azonban most vége. Mind a folyamatosan hazudozó Index hírportáltól, mind a hazug tényállításokat azok valóságtartalmának ellenőrzése nélkül átvevő egyéb sajtótermékektől követelem, hogy jelen közleményemet helyreigazításként közöljék. Ezen túlmenően az Index-szel, s a többi érintett hírközlővel szemben büntetőeljárást és személyiségi jogi pert indítok, s minden lehetséges jogi eszközt igénybe veszek a március 24-i hazug hír közlése, s a továbbiakban még várható hazug állításaik miatt.

Tájékoztatom mindazokat, akik a Jobbik előretörésének megállítását várják a párt programjának elhallgatásától s a párthoz köthető személyek egyre durvább rágalmazásától: a magyar embereknek elegük van az ország kiárusításából és tönkretételéből, s pontosan tisztában vannak azzal, hogy valódi, azaz gyökeres, radikális változás csak akkor következhet be Magyarországon, ha az új erő, a Jobbik jelentős tényezőként kerül a parlamentbe. Éppen ezért a Jobbik előretörése megállíthatatlan, ezt a folyamatot a szokásos gyáva hazudozásaikkal nem fogják tudni megállítani, a magyar embereket nem tudják már becsapni, „megvezetni”.

Morvai Krisztina

a Jobbik EP-képviselője

#216762 Sumér harcos Előzmény: #216749

na,gyerekek nehogy már minden itt szereplő baloldali gondolkodó elhagyja nekem itt az Országot:)

én sem mentem el,kibirtam az szdsz-maszop 8 éves hurrikánt:)

jön a fehérterror-Prónay-val?ugyan már:))egyszerűen nem értem,mi ez az ijedség:)

#216418 Netmaster Előzmény: #216417

Magyar stocklandyard kolónia létesül Új-Zélandon? :D

Vigyázzatok, mert még a végén oda száműzik a renitens jobbikosokat is. ;)

#216415 rbbj11 Előzmény: #216394

ez egyre durvább..... Jobbikkal sok problémám volt, de lassan arra jutok, hogy ha ezek komoly hatamat kapnak, én elhagyom az országot.

#216402 Sumér harcos Előzmény: #216394

erre sok mindent nem lehet mondani,ha ez igaz,akkor a gyerek egy utolsó tetű...

de itt ez esetben,ha igy van akkor soha nem is volt rendben semmi ebben a bemutatott családban....

sok ilyen példa akad mostanság....gondolok itt szülő gyerek kapcsolatra....ez nem tegnap kezdődött...

mondjuk felteszem a kérdést milyen is az a család ahol gyerek szülők egymással pereskednek...

van ilyen "boniem"

Ezt legalább olvasni jó

#216397 Netmaster

http://fenteslent.blog.hu/2010/03/25/bobby_kennedy_uzenete_politikusainknak

"Nem esik egybe a nemzet céljaival, és személyes megelégedettséget sem hoz magával a gazdasági növekedés puszta folytatása, a világi javak vég nélküli hajszolása. A nemzet szellemét nem tudjuk lemérni a Dow Jones-indexen, vagy a nemzeti teljesítményt a nemzeti össztermék összegével. A nemzeti össztermék ugyanis magában foglalja a levegőszennyezést is és a mentőautókat, amelyek elszállítják a halottakat az autópályáinkról. Benne vannak a különleges zárak az ajtóinkra, és a börtönök azoknak, akik ezeket betörik. A nemzeti össztermék magában foglalja a vörösfenyők kiirtását, és a Felső-tó halálát. Növekszik akkor is, ha napalmot, rakétákat és atomtölteteket gyártunk… magában foglalja… az olyan televíziós műsorok sugárzását, amelyek az erőszakot istenítik, hogy el tudják adni termékeiket gyermekeinknek.

És ha a nemzeti össztermék mindezeket magában foglalja, akkor sok mindent nem lehet általa megérteni. Nem beszél családjaink egészségéről, oktatásunk színvonaláról, játékunk öröméről. Érzékeink gyáraink élhetősége és utcáink biztonsága iránt. Nem tartalmazza költészetünk szépségét, házasságaink erejét, nyilvános vitáink színvonalát, vagy közhivatalnokaink becsületességét… a nemzeti össztermék nem méri szellemiségünket vagy bátorságunkat, sem bölcsességünket vagy tanultságunkat, sem könyörületességünket vagy elkötelezettségünket a nemzet iránt. Röviden, mindent képes mérni, kivéve azokat a dolgokat, amelyek az élet értelmét adják, és mindent el tud nekünk mondani Amerikáról – kivéve azt, hogy büszkék vagyunk-e arra, hogy amerikaiak vagyunk."

Re: nincs cím

#216272 Sumér harcos Előzmény: #216270

jó néhány évvel ezelőtt volt egy távoli ismerősöm egy rendezvényen...

melyen sok diszes kakadu között ott volt Paskai is...ital is volt...na most tovább nem is irom....hogy milyen viselkedéskultura tört ott fel pl.az öreg "ős katolikusból".....

vagy tetves szekeres,mikor bebaszva,imbolyogva sem tudta elmondani a tribünről a mondadóját néhány éve,már régen le kellett volna mondania....

"A Magyar Nemzet újságír…

#215930 KawaBazsy

"A Magyar Nemzet újságírójának kérdéseire, miszerint a pártelnök hogyan vélekedik a jogsértésekről annak fényében, hogy a párt a saját alapszabályát is megszegve állított jelölteket, illetve, mi a véleménye az MDF-es kopogtatócédulák gyűjtésére vonatkozó rendőrségi nyomozásról, a politikus szó nélkül elhagyta a termet."

http://index.hu/belfold/2010/valasztas/david_ibolya/