szolgáltató xart be:S
szolgáltató xart be:S
"Ismét erő tombol a piacokban, érdemes megnézi, hogy milyen céláraink illetve stop szinteket érdemes számba vetni a következő időszakban."
Eh, ez Google Translate-tel készült? :D
Amúgy miért gyengélkedett az oldal tegnap hajnalban?
Szeretnék örökös "örökös VIP" (Very Important Person) lenni az oldalon.
Vajon megoldható lenne?
akkor várjuk a további csatlakozókat..
Amit eszik, iszik, összedobjuk!
Így van, ha Admin megcsinálja, a köv talin az egyik körben a sörét én állom (olyat, amilyet szeret).
Jöhetnek másoktól is felajánlások...... :)
Politikailag helyes megoldás:
Fel kell ajánlani Admin részére a sört (söröket!), így mindenki jól jár.
:)
ha az admint erre ráveszed fizetek egy sört, búza félét is :))
Eszembe jutott egy hasznos feature, ami jó lenne az oldalra.
Az egyes instrumentumokról szóló topikok (pl.: OTP részvény, BUX 1012, stb) hozzászólásainak fejlécébe bele kellene szúrni az aktuális árfolyamot, ha már elérhető közelségbe került a real. Természetesen ezt a hozzászólással együtt mentenéd. Jogi problémák megelőzésére, ez az infó esetleg a 15 percnél régebbi hsz-eknél látszana csak.
Az időbélyeg mellett lenne egy árfolyambélyeg is, ami utólag nagy segítséget jelentene az adott hozzászólás megértésében, tekintve, hogy a napközbeni csacsogások úgyis az aktuális árfolyam által keltett cselekményekről, illetve érzelmekről szólnak.
Továbbfejlesztés: USA topik hozzászólásainak fejlécébe dow és snp indexek, stb....
Értjük mi, hogy miért van így, csak mielőtt rákattintunk szeretnénk látni, hogy milyen oldal tartalmát fogjuk látni. Pl. Napi Kacsa, Mfor, Bét, PriviBankár, stb. :)
eddig látni lehetett, hogy hova mutat, most azért van így, hogy amkor átlinkelik bárhova, akkor stockyn keresztül nézzék az adott oldal cikkét :)
Az is elég lenne, ha rámegyünk A LNKRE AKKOR a hivatkozásban látni lehessen, hogy melyik oldal nyílik meg. Régen így volt!
Jaj, én úgy értettem, hogy a link előtti is jelölve lenne, hogy ha rákattintok milyen oldal jön majd be. :)
hozzáadva.