Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fx tippek, gondolatok

Re: nincs cím

#215518 rbbj11 Előzmény: #215512

ugy jön ide, h. azt kérdzted, ki veszi. TA-tol függetlenül, fundäsan tehät mindenki veszi. Robotok erre csak räerösitenek

#215516 Netmaster Előzmény: #215500

Ja, értem. Sok, különböző távra játszó versenyzőt képzelj el. Az elmozdulás mértéke és iránya attól függ, ezek közül melyik fajtából mennyi van. Egy kiadós eső trendben is lehet játszani korrekcióra, meg a shortokat is zárni kell valamikor, de te is láthatod, hogy amikor valami megindul, akkor rövid idő alatt óriásit megy, pont azért, mert a másik irányban kevesen állnak/lépnek be. Akkor fog fordulni valami, ha nagyobb erővel játszanak az ellenkező irányra, például mert elérnek egy komolyabb szinthez.

#215512 Amatoregy Előzmény: #215508

ezt értem, de hogy jön ide?

Direkt ki hangsúlyoztam, hogy ta-tól és devizapártól függetlenül mikor és miért fordul a piac?

Ez érthető bármire és shortra és longra is. A kérdés az, hogy mitől fordul meg?

#215508 rbbj11 Előzmény: #215500

még 1x: euro meggyengülése, USD szarsäga, Anglia romläsa miatt kézenfekvö a chf. én se tartom mäsban a pénzem, ha biztonsägos casht keresek, ami stabil is, vagyis nem akarom kockäztatni a komoly gynegülését.

#215500 Amatoregy Előzmény: #215489

majdnem. Valamikor fordul a piac (most mindegy a szint és a devizapár)

Véleményem szerint a robotok önmagukban nem képesek megfordítani.

Akkor viszont anomália, ha mondjuk esik a pár, akkor a robot nem kezd el longolni. Akkor meg ki veszi?

tehát arra gondolok, hogy emberek fordítják meg a piacot a hírek, vagy várakozás alapján...

#215489 Netmaster Előzmény: #215475

Szerintem arra gondol, mikor könnyebb olyan változást létrehozni, ami a robotokat akcióra kényszeríti (stop/belépés). Például amikor a legkisebb a forgalom, mondjuk amikor az összes fő piac zárva van, de ez túlságosan leegyszerűsítettnek tűnik. :) Gondolom ha összességében nincs meg az erő az ilyen mozgatások fenntartására, akkor később úgyis visszanyomják, szóval kétlem, hogy az idő számít.

#215472 Amatoregy Előzmény: #215465

Ti (most ta-tól függetlenül és devizapártól függetlenül) ha megakarnátok borítani (és ha megtehetnétek) a robotos kereskedést mikor tennétek? Mármint milyen időszakban? Éjjel, reggel, este?

#215450 snail Előzmény: #215445

Ha vicces lenne, akkor azt mondanám, hogy a németeknek egy pár sziget, de ez az egész már szánalmas.

#215434 snail Előzmény: #215409

Lehet, hogy azt is igérték :(

Az biztos, hogy 25-26 van EU csúcs, de ott nem akarnak foglalkozni vele, most anyáznak, hogy a "csúcs" előtt szülessen valami megállapodás, de ez sem megy nekik.

#215407 Amatoregy Előzmény: #215390

hát te tudod.

de eurusd long az azt jelenti, hogy az eur erősödésre vagy a usd gyengülésre játszasz.

szvsz eurhuf long azt jelenti, hogy eur erősödésre vagy ft gyengülésre játszasz.

Tehát ezér gondoltam, hogy long...