Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Re: nincs cím

#215374 rbbj11 Előzmény: #215368

arra reagälj, amit a hsz-emben irtam :D és ne az érzelmi részekre, a tartalomra :P

#215366 Zabás Előzmény: #215362

Pontosan!

LMP nem a más pártok lejáratásával foglalkozik! Tehát rá nem vonatkozik amit írtunk!

Van még valami civil szervezet is? Arról valami infó????

Bár Fóton lehet nem is lehet majd rájuk szavazni!

#215362 rbbj11 Előzmény: #215332

220 oldalas program nem elég? L. 589-es hsz

Ezzel nem csak az egyetlen, aki nyilvänosan vezeti a kampänykiadäsait, de az egyetlen pärttä vält, aki valodi programot tett közzé, és igy megfelelöen informälta a välasztokat. De hät ezen a välasztäson, mint mindig, nem a jozan ész, hanem az indulatok fognak gyözedelmeskedni.

#215354 Zabás Előzmény: #215351

Én pártokról beszélek, nem magánszemélyekről!

Focinál sem értem, miért nem szurkolnak a saját csapatuknak az emberek, miért csak a másikat tudják szidni, de azt profi módon??

#215351 Wall street Előzmény: #215331

:))))))) Zabás !

A múltkor még Te égetted Morvai Krisztinát elmondtad mindennek, elmondtad minden kurvának, tudod Én meg azt nem értem, hogy minek kérdezel ilyeneket, hogy egyes pártok miért éppen a másik lejáratásával foglalkoznak, amikor Te is ugyanezt csinálod :D.

"Ennyire egy undorító rosszindulatú kurvát még nem baszott a hátán e Föld" hogy már értsd, hogy miről beszélek :)

#215336 TrogerBroker Előzmény: #215322

Ez már elég lejárt duma... Ha nem csak a sok liberális szennylapot olvasnád, akkor már régen elolvashattad volna az ezekre adott választ is ! :)

De hát országos szinten ez megy most... Megpróbálják be mocskolni a pártot, a reakció vagy a válasz meg ami kijön az valahogy véletlenül sehol sem jelenik meg csak a Barikád.hu-n, a Barikád hetilapban, a Szent Korona Rádión, kuruc.infón meg még egy két kisebb radikál portálon.

Ezek után ne várják tűlünk hogy hagyjuk magunkat... Az ország médiafelületének legalább 95 %-a a Jobbik ellen van és még így sem igazán tudnak a párttal mit kezdeni.

#215332 Sanguis Előzmény: #215331

Azért, mert az egyiknek sincs. Mármint programja, max. zavaros elképzelésik vannak.

#215331 Zabás Előzmény: #215330

Nem értem, miért mindig a másik lejáratásával rukkol elő a MSZP, FIDESZ meg a Jobbik miért nem csak a saját programjukkal törődnek a pártok?

Íme a "mélymagyar" Bayer…

#215330 TrogerBroker

Íme a "mélymagyar" Bayer, amikor még nem szerette a Fideszt

Mélymagyar Zsóti, a köznép által csak a szarozós Bayernek hívott bértollnok alábbi sorait még 1994-ben vetette papírra. Igaz, nem tegnap volt, de a kérdés adott: mi változott azóta a Fideszben, vagy Zsótiban?

Talán azóta Simicska becsületes lett? Vagy nem lett az, de mostmár lehet vele nőkről beszélgetni? Esetleg Tóth Béla már nem kér kiskanalat a málnaszörphöz? Vagy Széles Gábor pótolja ezen hiányosságokat? Ki tudja? Ha a mindennapi Fidesz- és Bayer-tevékenységből indulunk ki, akkor megállapíthatjuk: minden a régi. Bayer is, a Fidesz is, talán egy rövid időre mi változtunk meg, annyiban, hogy hittünk nekik. De ennek viszont már vége!

Bayer Zsolt Adalékok a nagy Fidesz-leleplezéshez című cikke 1994. október 21-én jelent meg a Népszabadságban:

„Most biztosan nem kéne megszólalni. Mert hát kit érdekel az egész? Kaptak öt százalékot, éppenhogy becsúsztak a parlamentbe fideszék. Fidesz? Ugyan kérem! Aztán meg én igazán jókor váltottam. Éppen jókor. Botrányok voltak már, de még potenciális esélyes volt a párt, sötét ló, akármi is lehetett volna belőle, így nem érhetett az a vád, hogy a végsõ bukás után menekültem el. Hja kérem, fontos a jó ritmusérzék. Arról nem is beszélve, hogy milyen elegánsan tudtam hallgatni. Az igazi okokról. Semmi árulás, semmi fecsegés, diszkréció, pókerarc. Mindjárt csókos gyerek lettem.

Most itt az idő az árulásra: igen, én az alapító atyák egyike, dr. Simicska Lajos és Tóth Béla miatt hagytam el a pártot. Ugyanis nem szerettem õket. Nagyon nem. Dr. Simicska körül egyre több lett a fegyveres őr, s lassan kezdtünk úgy kinézni, mint valami kokainbáró rezidenciája Kolumbia-alsón. Meg a titok is egyre több lett, s a titkok számának emelkedésével párhuzamosan sűrűsödtek a fontos arcú fószerek, akikkel nem lehetett emberi szavakat váltani nõrõl, kajáról, piáról. Na, a Tóth Bélát pedig a Bécsi Kávézóban mutatták be nekem, rizsfelfújtat evett a picim, málnaöntettel, aztán kért egy leveseskanalat, hogy rendesen ki tudja hörpölni a jó szaftját neki. Na most, én igazán nem vagyon megjátszós, de ez mégiscsak zsenánt volt kicsinység. Hát így.

Ki hitte volna, hogy lassan majd megszeretem őket.” (Bayer Zsolt - Népszabadság)

+

Mélybayer Zsoca, a józan megmondóember és a fideszes erkölcscsősz

http://kuruc.info/r/6/57137/

Így védi meg a családoka…

#215295 TrogerBroker

Így védi meg a családokat a Fidesz Esztergomban - a feleségverő Meggyes Tamás

Nem csak a Jobbik plakátjaira jelent veszélyt Esztergom tíz éve uralkodó - nem túlzás ez a kifejezés! - kiskirálya. Bár a Fidesz plakátjain bőszen hirdeti, hogy VÉDJÜK MEG A CSALÁDOKAT! - ez rá, mint az egyik prominens jelöltre nem vonatkozik.

A konzervatív-keresztény szellem "jegyében" immáron harmadik kedvesét találta meg. A sors fintora, hogy válása még be sem fejeződött, ő mégis egyik beosztottjának karjai közt vígasztalódik - aki románcuk kezdetén még szintén házas volt. A jelek szerint a fideszes családvédő bukik a szőke és férjezett asszonyokra, hisz előző feleségét is egy házasságból sikerült beszereznie.

A múlt tényeinek tükrében nem lehet tudni mire számítanak azok az asszonyok, akik eldobják a családjukat a nagy városépítő kegyeiért! Nézzük meg mit jelent a valóságban a VÉDJÜK MEG A CSALÁDOKAT! szlogen, Meggyes Tamás példáján keresztül.

A kezdetek kezdetén, még '99-ben a leánykérés különös formáját választotta Esztergom mai vezetője, Kui Rózsa, az akkori kiszemelt férjes asszony egy kiadós verés tapasztalataival lett gazdagabb. A verésről látlelet is tanúskodik. (Ez elolvasható itt.)

A brutális kegyetlenség majdnem tragédiával végződött, kitépett haj és a rúgások okozta sérülések miatt Meggyes kedvese több napos kórházi kezelésre szorult. A jellembajnok fideszes jelölt azonban ma is tagad. Tagad, annak ellenére, hogy több akkori - ma nagyobbrészt csak volt - fideszes előtt ő maga számolt be a bántalmazásról.

Bár Meggyes első felesége is szörnyű dolgokról tudna beszámolni, Kui Rózsa mégis hitt abban, hogy ez az ember megváltozhat. Ezer szál rózsát kapott Meggyestől és nemsokra rá megházasodtak.

Az elkövetkezendő évek sem teltek eseménytelenül. Elég csak az elhíresült rendőrségi jegyzőkönyvből idézni, amely szintén egy újabb asszonyverésről szól.

"Április 9-én összeszólalkoztak valamin. Meggyes fogta magát, és ezután elment moziba. (...) Rózsa a kulcsot, mivel összevesztek, bent hagyta a zárban, és nem akarta beengedni este.(...) Ezután én akkor tudtam beszélni a Rózsával, amikor a Meggyes elment dolgozni. Akkor mondta nekem, hogy őt akkor este ismét bántalmazta a Meggyes, és közben, hogy ne legyen zaj, egy párnát nyomott az arcára. Mondta a Rózsa, hogy neki halálfélelme volt, azt hitte, hogy meg fog fulladni, meg fog halni. (...) A lakásba a Meggyes úgy jutott be, hogy elment a Tescoba, és ott vett egy feszítővasat, és azzal nyitotta ki az ajtót. (...) Amikor bement, akkor rögtön nekiesett a Rózsának, és bántalmazta. Én szombaton, az eset után láttam azt, hogy a bal arcán van egy vörös folt, és kicsit be volt dagadva is. Ez véleményem szerint egyértelműen egy ütés következménye. (...) Ez az egész azért durva, mert Meggyes Tamás mindezt a gyerekek előtt teszi. (...) Én azért mondtam el mindezt, mert ez nem mehet így tovább, ilyet nem lehet gyerekek előtt csinálni, féltem a Rózsát meg a gyerekeket, nem akarom, hogy valami baj legyen. A Rózsa viszont ezeket nem meri elmondani, mert fél a Meggyestől."

Remélhetőleg ennyi bőven elég mindazoknak, akik látni szeretnék mit is jelent a VÉDJÜK MEG A CSALÁDOKAT! szlogen a fideszes valóságban.

Sajnos azonban Kui Rózsa számára nem ért véget a Fidesz esztergomi "családvédelmi" programja... Válásával kapcsolatban hiába fordult Orbán Viktorhoz nyílt levélben, még választ sem kapott. De erről majd egy másik levélben írok. Lesz miről!

Búbánati csónakos

(Kuruc.info)

Esztergom után már tényl…

#215271 TrogerBroker

Esztergom után már tényleg túl messzire mennek a Fideszesek... Ebből tényleg az jön le hogy mindent a hatalomért.... csináljátok csak ! Minden egyes ilyen húzásotokkal csak a Jobbikot erősítitek !

Szolgálati autójával üldözött egy családot a fideszes politikus - baleset lett a vége

Tegnap éjszaka szolgálati autójával üldözött egy fejér megyei családot Törő Gábor, a megyei közgyűlés fideszes alelnöke, Fejér megye 5-ös választókörzetének képviselőjelöltje.

Az értesülést Oszlánszki Zsolt, Bodajk polgármestere megerősítette, hozzátéve, hogy hivatalukba este egy segélyhívás érkezett. Megkerestük Törő Gábort is, aki az esetre úgy emlékszik, hogy kocsijával eltévedt, és koccant egy másik autóval. Azt, hogy mindez egy zsákutcában történt, nem tudja, nem emlékszik.

„Tegnap este egy nő telefonált hozzánk, azzal, hogy ’Segítség! Üldöznek minket!’” – mesélte lapunknak Oszlánszki Zsolt, aki mély megdöbbenésének adott hangot. Bodajk polgármesterének elmondása szerint a történet azzal kezdődött, hogy az említett házaspár szórólapokat osztogatott Bodajk belvárosában, amin Törő Gábor helyi fideszes politikus jövedelmével kapcsolatos ellentmondásokra hívták fel a figyelmet. „Semmi becsületsértő, rágalmazó tényt ez a szórólap nem tartalmazott” – mondta a polgármester, aki úgy tudja, hogy a szórólapot osztogató két személy nem is pártaktivista volt, hanem szórólapozásból él.

A házaspár az este folyamán Törő Gábor egyik emberébe botlott, akit korábban súlyos testi sértéssel a bíróság már elítélt. A találkozásból szóváltás, a szóváltásból üldözés lett. A házaspár végül autójába pattant, és két gyermekével a hátsó ülésen (13 éves kisfiú, 16 éves lány) Iszkaszentgyörgy irányába vették az irányt, hogy egyik rokonuknál kérjenek menedéket. Autójukat hamarosan két autó is üldözőbe vette, reflektorokkal villogtak, és dudáltak. Az egyik üldöző Törő Gábor fideszes képviselőjelölt, megyei közgyűlési alelnök szolgálati Opelje volt.

A menekülő Suzukit végül Iszkaszentgyörgyön egy zsákutcában kényszerítették megállásra, ahol Törő Gábor autója balról bevágott a Suzuki elé, leszorította azt, a két kocsi ütközött, majd a másik kocsival körülzárták a menekülőket. A helyszínre végül rendőrök érkeztek, akik az esetről jegyzőkönyvet készítettek. Úgy tudjuk, a szórólapozást végző asszony jelenleg is sokkos állapotban van, akárcsak az esetet végigszenvedő gyerekek is. Jelenleg őket otthonukban kezeli a háziorvos, és lapunknak sem tudtak eddig az esetről nyilatkozni, ám az incidensnek voltak szemtanúi is. Az autósüldözésben Törő Gábor kampányfőnöke, és egyben sógora is részt vett.

Törő Gábor lapunknak megviselt hangon elismerte, hogy az ominózus este valóban találkozott ’véletlenül’ szórólapozókkal, akiket feljelentett jó hírnév megsértése miatt. Ezután autóba ült, eltévedt, és koccant egy kocsival, miután megpróbálta megelőzni. Arra a kérdésünkre, hogy ez az előzés egy zsákutcában történt, nem tudott válaszolni, majd lerakta a telefont, és többet nem vette fel.

(ATV)

A helyi jobbikosok a Kuruc.infónak megerősítették: az ominózus szórólap nem pártjuk alkotása, nekik ehhez semmi közük nem volt. Elmondták, hogy együttérzésüket fejezik ki az üldözés áldozataival és rendkívül felháborítónak tartják, hogy a megyei közgyűlés fideszes alelnöke a gyerekekre sincs tekintettel, ha pártcélokról van szó.

A hétfői nap folyamán a …

#215247 Wall street

A hétfői nap folyamán a Jobbik leadta az országos listáját ( http://jobbik.hu/orszagos_lista), korábban pedig már mind a 20 területi listáját is. Ezzel egy újabb akadályt vett sikeresen a párt, ráadásul ezt is példamutatóan, csalások és viták nélkül, nem úgy, mint egyes pártok, akik képesek bármiféle csalásra az indulásért és emberi mivoltukból kifordulva marakodnak a befutó helyekért.

Ellenfeleink is érzékelik a nemzetünk megmentésébe vetett hitünk erősségét, támogatottságunk emelkedését, és ennek eredménye, hogy az elmúlt hetekben soha nem látott mennyiségű hazugság, ferdítés, lejárató szándékú hír jelent meg pártunkról. Kérünk, ezeket mindig kezeld fenntartásokkal, a jobbik.hu-n vagy a hozzánk közel álló médiumokból (például barikad.hu, Barikád hetilap) nézz utána az információk valóságtartalmának vagy épp a cáfolatoknak. Jellemző még, hogy egy lejárató hírt minden egyes médiumot leközöl, de az azt cáfoló jobbikos közleményről már elfelejtkeznek beszámolni. Kérünk, ezért arra is, hogy legyél a szócsövünk és juttasd el minél több emberhez a cáfolatokat, és mondd el nekik, hogy mi is az igazság.

A hátralévő 2 és fél hétben teljes gőzzel folytatódik a kampányunk. Most sem a drága kampányeszközökkel, hanem mint eddig is, inkább egy szegény párt lehetőségeihez mérten lakossági fórumok tartásával ( http://jobbik.hu/esemenynaptar), plakátozással, szórólapozással, standolással. Lesz azonban minimális TV-reklámunk is és kb. 300 óriásplakátunk (a parlamenti pártoknak több ezer van). Fontos még, hogy választások napján mind a 11.000 szavazókörben legyen jobbikos szavazatszámláló, ha esetleg a lakóhelyeden tudsz ilyenben segíteni és még nem vagy kapcsolatban a Jobbikkal, akkor kérünk, jelezd nekünk a http://jobbik.hu/kampanyjelentkezes weboldalon keresztül vagy a helyi szervezetnek.