Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fx tippek, gondolatok

Re: nincs cím

#214872 Sanguis Előzmény: #214869

Basszus. Remélem nem olvassák ezt a FED-nél amit írtál, mert akkor a jövő hónaptól új CFD lesz a piacon.:)))

#214869 Kardj Előzmény: #214868

:D:D:D:D:D:D

ellenörzött betegek akik szerveit adni venni lehet miért nem visszük ezt is a piacra.... és online határidőset baaazzz. . . . . . te én vettem 3 k vesét decemberi kifutásút. . . . . hol élünk mááá . . . .

#214868 Sanguis Előzmény: #214867

Vagy állami moratóriummá tették az illegális szervkereskedelmet. Így érthető lenne a költségvetési hiánycsökkenés.:)

#214864 Kardj Előzmény: #214859

biztos van vmi tudományos magyarázat erre az usa betegbiztositós izére ha vki tudja mondja el nekem h hogy lehet az h van a kiadás oldalon 9xx mrd ujabb kiadás a és a végére ettől a tervtől 1xx mrd pluszt várnak az államháztartási kasszába, és ha ez igy van akkor miért nem egyértelmü ennek a megitélése hisz mindenki kap betegbiztit, és még csökken is a hiány???

ez hogy is van???

#214863 Amatoregy Előzmény: #214859

Minek fogalmazol ilyen bonyolultan?

Lökjük a szakadékba és dögöljön meg a szomszéd tehene is... :)

#214859 Sanguis Előzmény: #214850

És az is "logikus", hogy olyan ország valutáját kell venni, amelyik deflációban van, vagy csak egy mikronnyi választja el tőle. És a valutája erősítésével segítünk neki a gödörbe esni, ha már önállóan nem tette meg.:)

#214850 Sanguis Előzmény: #214844

De tök "logikus" a dollár erősödése, miután elfogadták az új betegbiztosítási törvényt, amelyik megint rátesz egy lapáttal az USA államadósságra.

#214847 Sanguis Előzmény: #214840

Pont azért tették mert nemzeti tulajdonú.:DDD A politikusok tudták, hogy milyen xart csináltak, és azt is, hogy elveszítik a választásokat, így oda a fejőstehén. Kellett egy kis "zsebpénz" útravalónak.:DD

#214844 Sanguis Előzmény: #214750

Nekik is nehéz szembepisilni az árral. Amíg így ütik az eurót nem sok esélyt látok intervencióra, max árfolyam szinten tartásra. De remélem megcáfolnak.:)

#214840 Kardj Előzmény: #214824

nem nem nem gondolnám h extrém eset és még csak nem is egyedülálló de mindenestre érdekes h a "nemzeti tulajdonu bank" a saját csődje ellen játszik :)

#214824 Sanguis Előzmény: #214788

Gondolod, hogy extrém eset? A UBS úgy shortolja az EURCHF-t az SNB árpolitikájával szemben, hogy öröm nézni. Bankoktól az országuk érdekeit figyelembe vevő működést elvárni illúzió, kivéve a nemzeti bankokat akiknek kimondottan az a feladatuk. Globalizáció van kérem szépen.

#214751 Sanguis Előzmény: #214746

Az EURCHF soha nem volt túl nagy forgalmú devizapár, de az utóbbi napoké nagyon szánalmas.

#214750 Amatoregy Előzmény: #214746

Lehet, hogy igazad van. Én úgy fordítottam, hogy egy-kettőre (hamarosan) beavatkoznak.

De lehet, hogy csak az újságíró írta el, és valójában 1,2-t mondott...

#214746 Sanguis Előzmény: #214738

Azt nem mondta Hildebrand, hogy mi az a szint ahol beavatkoznak.:)) Lehet, hogy 1,2-re gondoltak?:D

#214704 Amatoregy Előzmény: #214690

Én szerényebb vagyok, 1,46.

Mert amilyen felszúrások vannak, pont kávézás közben érné el az árat egy tüskében...

Off:

Gyerekek versenyre készülnek a Tiszából, és eszembe jutott egy hasonlat.

Mi a különbség az SNB intervenció és a tiszavirág között?

Semmi. Mindkettő rövid ideig látható.