Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dlph

üdv, hiányzott a delfin…

#214622 Csokigyáros

üdv,

hiányzott a delfin.. :)

remélem hozol egy kis esést... :)))

Re: fogalmam sincs

#214612 _DLPH_ Előzmény: #214605

Akkor most már megvan az első tartalmi hsz-em.

Mindenkit üdvözlök tisztelettel. Sok a régi ismerős :)

A tuljadonosi szférának külön üdvözlet.

#214605 banyaiz Előzmény: #214602

Szia. Kit látnak szemeim. :D de rég olvastalak, mióta zárt lett blogod, pf-t meg nem nagyon nézem.

#214602 _DLPH_ Előzmény: #214570

Szia Euroman :)

Természetesen nem kell fizetnie senkinek semmit. Hagyd a blogomat a csudába. Ne törődj vele. Keresni kell.A tőzsde arra van.

Amúgy mikor haragudtál meg rám ennyire? Ahogy olvasom, nagyon orrolsz rám. Sokan orrolnak, mert kerek perec kimondom, ha beültetik pd őket. (philakszia, vagy most a humet pld). De nem célom a "mindenkinek megfelelés"... Mindenesetre sajnálom ha haragot váltottam ki belőled. Részemről nem haragszom rád az olvasottak miatt (sem).

#214598 gentlemanus Előzmény: #214581

Ha a Jeleniczky filmre gondolsz, nem hagytam ki, nekem elhiheted.

Megvan nekem is a teljes anyag.

Kötelező anyaggá kellene tenni minden közép- és felsőfokú oktatási intézményben, mint elemző és feltáró referencia anyagot.

Minden elismerésem és köszönetem Jeleniczkynek ezért a filmért.

#214592 GáborGábor Előzmény: #214563

El voltál tűnve ...

Sajna, szinte csak a politikai vonalon hadakoztam, a gazdaságit mellőztem. Nem sok újdonságot tudok hozzátenni ahhoz, amiket a srácok írnak. Ismételgetni meg minek?

:)

#214581 _DLPH_ Előzmény: #214568

Szia Gentle :)))

Te ide figyelj, ezt a háború a nemzet ellen c. filmet ki ne hagyd, ha még nem láttad, youtubeon fenn van, de ha ott nem jó, leszedtem onnan.

Ha írsz mailt egy üreset is akár mindegy , visszaküldöm tömörítve a filmet.

Zseniális film. És eléggé pironkodtam magamban, hogy milyen frappánsan és értelmesen összefoglalták az elmúlt 30 év eseményeut. Meg sok mást is. Szóval le a kalappal.

#214570 Euroman Előzmény: #214550

üdvözöllek! Én legtöbbször csak a nevemet viselő fórumban "nyöszörgök", de a pf-en és amíg ingyenes volt a blogodon rendszeresen olvastalak. A pf-et abbahagytam, mer nagyon gyenge lett a színvonala, a blogra meg nem fizettem be, úgyhogy itt találtalak örömmel megint meg.

#214567 _DLPH_ Előzmény: #214561

Nem érdekes...:)) Csak röhögök rajtuk. Nem téma.

Pénzt kell keresni. Ez a téma. Nincs más téma. Kérdés csak az, hogyan.