Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Re: nincs cím

#214426 Kissherceg Előzmény: #214277

Grippen is nagy mutyi volt, hullottak, mint a legyek... Svédben élő ismerőseink ki voltak akadva, hogy két havonta lezuhant egy -egy, erre azt vesszük...

#214425 Kissherceg Előzmény: #214418

"Tegnap a gyöngyösi Jobbikosok (és volt Jobbikosok) meghívásának tettem eleget. Ott hallottam azt, hogy a már kiderült maffiakapcsolatok is milyen összetettek. Ott ugye felmerült egy játékterem-üzemeltetéssel kapcsolatban személyi összeférhetetlenség kérdése. Az is felmerült, hogy a játéktermet a Koszi klán védi és így érthető, hogy amennyiben a személy a Jobbik vezetőségében, Vona közelében van, úgy Kosziék, akik korábbi vállalkozásaikon keresztül a Demcsák familiával is (és sok mindenki mással) komoly üzleti kapcsolatban vannak, gyakorlatilag Gyurcsány holdudvarát képviselik. Ennek könnyen utána tudok járni, mert egy telefonomba kerül, ugyanis Kosziék éppen Szigetszentmiklóson-Szigethalmon találhatók és volt szerencsém személyes kapcsolatba is kerülni velük, mert eljátszottak a gondolattal, hogy nekem elmondják a történeteiket, hogy könyv formájában jelentessem meg. Ugyanis, amivel most vádolják őket, az hazugság, bár elismerik, hogy sok minden egyebet, amivel nincsenek megvádolva, tényleg megcselekedtek, mint diákcsínyt. Épp a napokban olvastam, hogy most valamelyikük éppen visszakerül a házi őrizetből a fogházba, de ennek is utána kell járnom, mert itt semmi nem az aminek látszik.

A másik, ami egyre jobba aggaszt, az a ROCKWOOL és a Jobbik kapcsolata. Napok óta nem volt elérhető a honlajuk, miután itt megjelent, hogy a Jobbik velük hirdetett március 15-én. Most rákerestem és megváltoztatott formában a 15-i előttihez képest már működik. - Link -

Rossznyelvek szerint Leistingerrel is kapcsolatban állnak és rajta keresztül megy a „támogatás” is majd mindegyik politikai pártnak. Ez azért is érdekes, mert Magyarország építőipara gyakorlatilag minden tekintetében elzsidósodott és ez a cég az egyik legjelentősebb multi ezen a piacon. Barátom, mikor beszélgettünk erről azt mondta, hogy ha tényleg úgy van, hogy a Jobbik ott hirdetett velük, akkor minimum a reklámost ki kellene, hogy rúgják. Lehet, hogy ez is megtörtént. Nem akarom nagyon ragozni a történteket, csak szabadon gondolkodni a véletlenekről, amelyek nincsenek! Mivel a tét nem kicsi, ezért nem megengedhető az, hogy itt ekkora „hiba” legyen elkövetve. Persze, ha az volt a cél, hogy vétsenek, akkor az más, mert az tudatos stratégia része. Rákerestem a témára a neten, de csak ezt az angol nyelvű elemzést dobta ki.

Politics.Hu: Party speakers focus on April elections at March 15 ...

16 Mar 2010 ... Is Jobbik sponsored by RockWool? Check out their March 15 speeches and behind them is always this big orange (of all colours, ...

Úgy látszik, hogy a téma teljese érdektelen, vagy ha mégis érdekes, akkor is az agyonhallgatás övezi. A zsidó média nem akarja lebuktatnia támogatói rendszerét, mert még kiderül, hogy…

No meg még valami! Most kaptam egy hívást, ami azt taglalta, hogy a Suez közös izraeli-francia kft. Franciaországban adócsalás miatt felszámolástra került (ha igaz, mert várom a linket), ezért most nálunk nyomulnak! Ennyit mára."

#214418 Csusza Előzmény: #213845

Én viszont többel is találkoztam. Ne általánosíts, kérlek!

Ha pedig "sír", akkor talán meg is van rá az oka. Ő nem az, aki tönkretette az országot. Őt tették tönkre.

#214382 GáborGábor Előzmény: #214375

Mindenesetre, az oroszokkal lehett volna barterezni is, ami számunkra kedvezőbb lett volna.

A továbbiakban is fenntartom, hogy a velük való előrelátó kereskedés alapozhatja meg a gazdasági fellendülést.

#214379 GáborGábor Előzmény: #214310

Látom, tájékozott vagy.

- Leírnád mit takar a magyar légtér védelmére elegendő mennyiségű és minőségű repülőgép?

- A MIG 29 -est miért is tartod minden téren elavultnak, nem megfelelőnek? Melyik paraméterére/paramétereire gondolsz?

- Az oroszok végül csak kaptak az alkalmon, hogy "semmit adjanak de azt sokért", látva a magyar viszonyokat, fejetlenséget és korrupciot.

- A jelenlegi gépállományról van valamilyen statod? Mire alapozod az uccsó kijelentésed?

Kérdéseim nem kötekedésnek szántam, hanem pusztán érdeklődésként írtam. Komolyan kíváncsi vagyok.

#214376 rbbj11 Előzmény: #214352

mär elhangzott email a lényeg: liberälisok ;) Akik szerint mindenkinek joga a lakhatäs ;) érdekes liberälis pärt :) Inkäbb ez szoci gondolatra hajaz, de nem baj. Liberälisok. Kész, ez van, ne vitatkozz :)

p.s.: New York Times is liberälis, tiltsuk be öket :)

#214375 rbbj11 Előzmény: #214310

nekem mindezt mär nincs kedvem leirni, de örülök, h. vki leirta. Van egy barätom, akivel annak idején hosszan beszélgettem erröl, és hobbij a harcäszati technika, és sztem nagyon képben van. Ö maga sem tudta eldönteni, melyik konstrukcioval järtunk jobban, és hogy a MIG-ek felujítása esetleg uj MIG-ek vétele ésszerübb lett-e volna.

De kär is ebben a topicban bärmilyen ellenvéleményt felhozni, mindannyian fujjuk a magunkát, van aki az összeesküvés elméleteit, meg valosnak hitt de nem létezö összefüggéseit, megint mäsok meg mäst. én is mondom a magamét. Mindez száp, csak semmi értelme nincs.

#214352 email Előzmény: #214236

Tök jó, hogy egyesek így örülnének az egypártrendszernek. :)

Egyébként olyan jó, hogy fogalmatok sincs az LMP-ről, ebből látszik milyen hatékony a jobbikos propaganda. Számomra ez bizonyítja, hogy bármit el tudnának érni az emberek által, ha hatalomra kerülnének. :)

#214310 Scipio Előzmény: #214289

Először is a NATO tagállamoktól vett gépek használtak lettek volna, csak a svédek ajánlottak újakat...

A Mig-ek felújítását izraeli cégek csinálják a legprofibban, mi egy német-angol és orosz együttműködést választottunk volna, amíg az NBH ki nem derítette, hogy lefizették az akkor kisgazda HM egyes döntéshozóit, ezután jött a felháborító Gripen vásárlás, majd egy tisztán orosz cég általi minimális felújítás botrányos csúszásokkal és minőségben...

A Migek egyébként már akkor teljesen elavultak voltak és a felújításuk sem jelentett volna megoldást a magyar gépigényekre, mint ahogy a jelenlegi állomány sem...

#214289 GáborGábor Előzmény: #214277

Minek vettünk új gépeket?

A kérdés lényege nem az, hogy veszünk-e új gépeket, hanem, hogy a meglévőkekkel mit tegyünk. Hiszen a meglévő gépparkot átalakítani olcsóbb lett volna.

De senki nem emelt szót ez érdekében.

A NATO-nak nem érdeke, hogy az oroszokkal kössünk üzletet, amikor nekik is megvannak a saját érdekeltségeik - és mi, bizony, onnan vásároltunk ...

#214277 Scipio Előzmény: #214260

A Gripeneket nem értem, a svédektől vettük, akik nem NATO tagok, ráadásul a hasonló kategóriájú, olcsóbb és nagyobb gazdasági ellentételezéssel járó gépeket vehettünk volna több tagtól is...

#214260 GáborGábor Előzmény: #214186

Mivel csak egy szimpla, vidéki parasztgyerek vagyok, hát kifejthetné nekem az úr, hogy milyen is az orosz politika, gazdaságpolitika ...

A NATO előnyeiről meg annyit, amint a Gripenek vásárlásáról megtapasztalhattuk, hogy bármi áron vegyünk de csak tőlük. Meg, hogy magyarok halnak meg utászkodás és konvojkiséret közben távol hazájuktól ...

Miért is?

Milyen előnyök származnak nekünk ebből?

Nos ...

"Most itt van Rhodos, most ugorj!"

Csak azt nem értem, hogy…

#214257 Wall street

Csak azt nem értem, hogy Orbán Viktor is megszavazta, hogy ne lehessen számon kérni, erre most Ő is az elszámoltatást hangoztatja, Anyám :D ! Meg sajnos itt tart az ország, hogy nemzeti ünnep napkor is, azt hangoztatta leginkább, hogy de rám szavazzá ! Tökre Gyurcsány 2 ugyanúgy hazudik, mint az MSZP !

#214240 Wall street Előzmény: #214236

remélem Én is hogy kerülnek be, de szerintem nem fognak bekerülni, amúgy is csak 3-4 %-n állnak. Nem is tudom miért kéne rájuk szavazni, nem túl megnyerőek !

#214236 Wall street Előzmény: #214230

Azt mondta Vona Gábor, hogy ha hatalomra kerülnek, akkor az nem azt jelenti, hogy egy párttal többen lesznek a Parlamentben, hanem azt, hogy néhány hónap múlva vagy négy párttal kevesebben lesznek !

LMP = Liberálisék Megint Próbálkoznak :D :D

#214230 TrogerBroker Előzmény: #214221

Akkor szavazz az LMP-re ! Én nagyon remélem nem jutnak be a parlamentbe. Bár vagy az MDF-SZDSZ vagy az LMP bent lesz. Kell oda egy liberális párt ! Nem hagynák a fejesek hogy liberálisok nélkül maradjon a ""szélsőségesekkel teli nácikból"" álló parlament....

#214228 TrogerBroker Előzmény: #214218

Szerintem Jobbik nem járatná le magát, de a fidesz sem ! A fidesznek nehéz lenne megmagyarázni itthon, meg külföldön egy kicsit...

Na de nem valószínű hogy lesz ilyen... Nálam már az is eredmény lenne ha nagyon nagy nyomást tudna gyakorolni a Jobbik a fideszre, de ha kell 2/3 os törvényeknél szavazzanak egy helyre, persze a törvényt ne csak a fidesz írja.