Az egészségügyi és az önkormányzati rendszer átalakításáról szóló elképzeléseinél jelzi, hogy tervei a korrupció visszaszorítását szolgálják, de a párt javaslatai vázlatosak... - MDF (lemaradt)
Az egészségügyi és az önkormányzati rendszer átalakításáról szóló elképzeléseinél jelzi, hogy tervei a korrupció visszaszorítását szolgálják, de a párt javaslatai vázlatosak... - MDF (lemaradt)
Kizártnak tartom.
Kövér is megmondta, hogy ha nem kapnak LEGALÁBB 51% többséget, akkor nem vállalják a kormányzást, és új választás lesz akkor kiírva.
és lezäräsul egy példa, ami jellemzi a pärtok hozzälläsät, és ami számomra egyértelmüvé teszi, kit érdemes 2010-ben välasztani:
A probléma: a korrupció
....A Fidesz programja általánosságok szintjén foglalkozik a korrupcióval, amelyet az elmúlt 8 év egyik súlyos problémájának tűntet fel, a programban olvasható megoldási javaslatai is általánosak és többnyire abban merülnek ki, hogy a párt kijelenti, a korrupciót vissza kell szorítani...
...Mit lépne a Jobbik?
A korrupciót büntető törvények szigorítása, a bürokrácia egyszerűsítése...
...Az LMP ugyanakkor AZ EGYETLEN (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) olyan párt, amely vállalta, hogy folyamatosan közli oldalán, hogy mennyi pénzt költött a 2010-es választási kampányra. ....
....Az egészségügyi és az önkormányzati rendszer átalakításáról szóló elképzeléseinél jelzi, hogy tervei a korrupció visszaszorítását szolgálják, de a párt javaslatai vázlatosak...
....A MSZP programja szinte egyáltalán nem foglalkozik a korrupcióval, mindössze azt állapítja meg, hogy a párt tehetetlen volt a visszaélésekkel szemben...
ennyi
forräs
http://www.origo.hu/itthon/valasztas2010/igeretek/20100322-igeretek-foldje-1-a-korrupcio.html
Szerintem három párt fog bekerülni a Parlamentbe, de a Fidesznek nem lesz meg a többsége a kormányzáshoz, így marad a nagykoalíció az MSZP-vel ! A Jobbikkal meg nem fog koalíciót kötni, mivel akkor azzal a Jobbik saját magát járatná le. Egyébként meg a Fidesz, meg sz MSZP egyáltalán nem áll távol egymástól !
És ezt a reklámot is köszönjük meg !
Videó: szervezetten szedik le a jobbikos plakátokat Esztergomban
olyanokat lättok itt sokan, ami nincs. Csak feltételezéshalom. Mese. ès aki nem lätja a vélt "összefüggéseket"... äääää szora se érdemes. Vége.
Ezt is köszönjük Lacika....
Kövér már az MSZP-vel való együttműködésről és "szükségesnek látszó összefogásról" beszél
_embedded
Nem akarlak elkeseríteni de Orbán meg Putyin is elkezdett egymással barátkozni... Nem csak jobbikos duma a téma. Rossz nyelvek szerint Putyin pártja be kívánna ülni az Európai néppártba. Orbán meg ennek az alelnöke, jövőre Magyarország az eu soros elnöksége élén ?
Tudod te mennyi kijátszható kártyánk van ? Igen ! Szerintem most ez egy nagyon nagy kiugrási lehetőség és talán ezt Orbán is felismerte. Szerbek is szerinted miért kezdték el nyalni Orbán seggét ? Te nem látsz itt nagyon sok összefüggést....
akkor szavazz oroszbarát gazd.politikära. és üzletelj velük, gondolom van mär velük tapasztalatod, mert nekem és rokonaimnak igen. Tedd. Nagy szavak hangzanak el itt a topicban. Nullához közelitö realitással és gyakorlatiasággal. Nem baj. Szeretnéd matgab Mo.-t elsö EU országként látni, aki elsö számu ker.-i partnerévé Oro.-t tenné? Rendben. én is léptem, ezt mär olvasni sem bírom.
De legaläbb eljutottunk egy olyan pontra, amivel beigazolódott az ellenszenvességem az összes itteni ocsmánysággal kapcsolatban, amit itt összeolvastam, mint "alternatívát".
sziasztok
pont úgy rohantak az oroszok a szerbeknek segíteni ahogy nekünk 56-ban az amerikaiak, csak nem mondták nekik még azt is, hogy tartsatok ki, mindjárt jövünk...
Ja és nem ismerték el nagyon sokáig a többi ex-jugó államot sem...
NATO-rol és annak elönyeiröl nem volt szó?
Mäsrészt megmondtam, mi a vélemény a gazd-i barátságról. Az nincsen oroszoknäl pol.-i nélkül, ugyhogy ez nem kavaräs, hanem akkor nem lätod ät az orosz pol-t. De hagyjuk.
:) forradalmi téma :)
jah igen, és sok-sok gázt is kaptak...szó szerint is :D
Még megfelelö számu tározót sem épitettek nekik az oroszok, h. ne kelljen télen megfagyjanak nem is oly rég...
Bocsánat, de megint keversz-kavarsz. A politikai barátságot kevered a gazdaságival.
Egy országgal történő kereskedés nem olyan mint egy háborús konfliktusbeli segítségnyújtás. Mellesleg ha az oroszok belépnek ebbe a provokált háborúba, akkor az amcsik ellen kellett volna felvonulniuk. Ez, gonodolom, tudod mit jelentett volna ...
Kicsit szájbarágósan kell, látom, fogalmaznom. Elfáradtam.
Inkább lépek.
Bye all!
nyugtass meg komparatív előnyökről hallottál már , ugye?
Meg mert ugye a cocializmus alatt is vittünk ki az oroszoknak hajókat és buszokat meg mindenféle mezőgazdasági terméket és terményt. És azt mondták 90-ben, hogy azért mennek tönkre ezek az exportáló magyar vállalatok, mert túl alacsony volt a ruszkik által fizetett ár. Cserébe meg kaptunk kőolajat és földgázt harmadáron meg kiépítették pl. az olajvezetékeket.
Ennek a következménye az lett, hogy eme rövid időszakból a MOL egy óriásvállalattá fejlődött a magyar gyártó cégek meg egyből tönkrementek, mert senki nem vette el és adta nekik (ezzel a külföldi cégek meg jól jártak mert olcsón tudtak a keleti piacokra betörni a magyar cégek felvásárlásával) a MOL extraprofitját (illetve még ma is abból profitált, hogy a vezetékes szállítás a legolcsóbb és ezért a többi kúthálózatnak pont annyiért adja az olajat, hogy azoknak ne érje meg behozni közúton, vagy vasúton)...
Tehát a ruszkikkal megéri üzletelni. Valamint a magyar cégek bevállaltak olyan körülmények között is munkákat, amiket nyugatiak már nem, vagy csak extra sok pénzért...