Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fx tippek, gondolatok

Re: nincs cím

#214185 Zabás Előzmény: #214177

De nem ennyire! Mindennek van 1 határa, a legrosszabb időkben is csak pillanatokig tartózkodott itt az árfolyam!

Szerintem a Görög megoldásra várnak az FX piacok, ahogy bármi is aláírásra fog kerülni az € erősödni fog! És azt sem tartom kizártnak, hogy meglepi kamatemelések időszaka fog jönni most!

#214177 rbbj11 Előzmény: #214174

piaci alapon nekem logikus a chf erösödés. Hisz gör. miatt Euro mär nem tünik annyira safe haven-nek, usd pläne nem, jüant meg én se vennék. Jah, gbp-röl nem beszélve

#214174 Zabás Előzmény: #214171

De most már nem csak az intervencióban kéne bízni, piaci alapon is megalapozott lenne a fordulat.

Több fordulós alakzatot is felfedezek vélni 4h pl az egyik legerősebb momo reversal alakzat, ami eddig sosem hagyott cserben! Remélem most sem fog! Támaszok még tartanak, egyenlőre aljépítésnek tűnik 1,43 alá ne essen! Legalábbis naposon ne zárjon alatta!

#214173 rbbj11 Előzmény: #214171

a korrekciora is azért mindig vmilyen okkal vadäszunk ;) vmilyen reménnyel :)

egyébként pont az intervencio veszélye miatt lehet ilyen kicsi a forgalom, különben mindenki shortra ugrana. Engem is ez tartott és tart azota is vissza a shorttól

#214171 Sanguis Előzmény: #214168

Ha nem a CHF már rég dobtam volna. Csak az intervenció csalóka reménye felülírta a józan észt.:)

#214168 rbbj11 Előzmény: #214157

sajnálom

sztem mindannyian elcsäbulunk korrekciovadászatra olykor, pedig nagy ätlagban sokkal kevesebbet hoz, mint trendiränyba ällni. Nekem talän mindent összesítve a korrekciovadászatok inkäbb minuszban vannak...

#214164 Zabás Előzmény: #214160

A válság mélypontján érthető volt, hogy olyan alacsony lett az árfolyam mint most, de most nem találom az okait!!!

Ott van pl a kínai juan az maradt gyenge, nem véletlenül, Kínai gazdaság érdeke. Svájcnak is a gyenge CHF lenne az export miatt az érdeke! Ráadásul a Keleti blokkok már nem is vesznek fel CHF hitelt, így nem kell már régiónak!

#214160 Sanguis Előzmény: #214158

A divergencia lehet a forgalomnélküliség oka is. De tényleg emelkednie kéne. Ha nem lenne pozim, akkor is így látnám.

#214158 Zabás Előzmény: #214153

Ráadásul, olyan szépen parabolikus lefelé, hogy itt kellene lennie az aljának valahol, 4 gyönyörű csökkenő, gyorsuló trendet lehet behúzni bázisokkal 4 órás alatti chartokon!

H1-en MACD divergencia, lefele mutató ék, mi kell még??? Emelkedés!! De az már nagyon!

#214157 Sanguis Előzmény: #214153

A pénteki beöntés után legalább egy egészséges korrekcióra legalább számítottam. Hiba volt.

#214151 Amatoregy Előzmény: #214147

Nos. Megyek haza... :D

Irányra figyeljetek hosszú gyertyák jönnek... (de lehet, hogy csak olajban..)