Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: nincs cím

#215075 Euroman Előzmény: #215065

hát a valutavételi ötletem jó volt, csak nem eur-t hanem usd-t kellett volna tavaly vennem...netto 10% haszonnal már nagyon jól érezném magam....így 3 % bukó köszönet a görögöknek, zlotynak és a magyar eszköz imádatnak

Úgy látom most sem marad…

#214866 Mikey

Úgy látom most sem marad 265 fölött!

Re: .

#214331 JP Előzmény: #214212

Akkor várjuk azt a forinterősödést, kedves Balázs úr. Mi más dolgunk volna amúgy, nemde? :-) Na ugye :-)

#214212 Balázs István Előzmény: #214192

Uggyan má, én is azért tettem be ide, hogy a dolog súlyos mivoltát érzékeltessem, mekkora szakértők is vannak ottan kérem, kedves JP! Mindeközben forintunk meg hanyatt-homlok megy az ellenkező irányba... Maga nem ijedős, nemde? ) Na ugye... :)

#214192 JP Előzmény: #214156

Jajj Balázs úr, ne ijesztegessen-reménykedtessen már itt. Ez csak egy portfoliós cikk. Ahogy kinyitottam, jújj, úgy be is csuktam. Inkább becsukott szemmel követem a piacot minthogy tudósokat olvassak.

ronhuf

#213891 JP

Kedden besokaltam, szerdán huf tárazás volt. Sajnos nagyon nem akart összejönni az 1/67, 1/68-as ron/huf, ezért az elővételeket kitáraztam. Na ebben a témakörben is a várakozás maradt

#213278 Sumér harcos Előzmény: #212717

igazad van.........

ettől függetlenül olvastam ilyen meglátást,de valóban hihetetlen,sőt valóság alapot nélkülöz.....