Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dumcsi

Re: nincs cím

#214208 Zabás Előzmény: #214207

Mi is ezt fogjuk tenni, de most kaptuk meg a számlát!

Csak azt nem értem, ha mi álltalányt fizetünk és minden évben megvolt az elszámolás amit szintén befizettünk, akkor most ez mi 2006-ig visszamenőleg???

Ilyen tétel van az ideiben:

Energia díjak és rendszerhasználati díjak összesen 62636 forint ez csak a mostani és, akkor kérdem én miket fizettünk a havi számlákon?

íés utána van egy számlarészletező erre az évre

30633, 442, 19978 forintos tételek ami a következők Egyetemes szolg A1 , szénipari szerkezetátalakítási díj, kedvezményes árú vill. energia-támogatás, Energiaalapú rendszerhasználati díj, elosztói alapdíj!

#214207 rbbj11 Előzmény: #214205

én ilyenkor mindig felhivom öket és nbediktálom a számla adatait, és ki szokott derülni gyorsan, mire mit akarnak és az jogos-e. Ennyi :)

Tudna valaki segíteni el…

#214205 Zabás

Tudna valaki segíteni elművel kapcsolatban?

Most kaptam egy 267.000-ről szóló számlát , valami elszámolási számla ami 2006-01-31-től van, pedig mi minden évben kaptunk elszámolási számlát amit be is fizettünk mert álltalányt fizettünk! Ráadásul semmilyen elmaradásunk sincs!

Kicsit tanácstalanok vagyunk most, hogy mi is ez????

#213547 hosszhuszár Előzmény: #213534

Szerintem, nem.

A fene egye meg, pont akkor sz@rik be, amikor a legnagyobb szükségem lenne rá........

Ebay-en alkudoztam valamire, elküldeni, még eltudtam, de a választ már nem tudtam elolvasni.

Mindegy, elkell mennem, írtam az embernek, egy másik email-ről.

Köszönöm a segítséget, ha vissza jöttem, hívom a t com-ot.

#213532 Zabás Előzmény: #213526

Tcomot hívd fel lehet nem működik a rendszerük!

Freemail/freewebnél elég sűrűn elő szokott fordulni!

#213493 Zabás Előzmény: #213484

Biztos valami frissítés volt! Nekem, múlt héten halt meg az Officom, de egy újratelepítés megoldotta /ami az okosítással ki is merült :)/!

Express a win része, így ha az nem működok az egész winnwl gondok lennének!

Így passz! :(

#213492 Amatoregy Előzmény: #213484

outlook express? Hol?

Fel tudsz dobni egy képet róla?

Nem frissítetted véletlenül a windows-t?

#213141 Ozzy_ Előzmény: #213097

Neten szinte minden info megvan hozzá, de kérdezz, konkrétan mi érdekel? Gondolom a költségek, de melyik költségek?

Vám, és autóbehozatallal…

#213097 hosszhuszár

Vám, és autóbehozatallal kapcsolatban keresnék segítséget, ha valakinek lenne ez irányú ismerőse, kérem jelezze.

Egészen pontosan, az Usa-ból, haza.

Előre is köszönöm.

#213079 Tomas Előzmény: #213076

Az jó.:)

csak azt akartam, majd te is megtudod milyen, hogy az elismerésért bármit megcsinál neked...szóval én voltam a f@sz amikor úgy gondoltam, hogy jó ötlet lesz autógumival játszani.../simán túl tudja erőltetni magát/

kutyaiskola, jó dolog, miénk is járt egy évben...