Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fx tippek, gondolatok

Re: EURUSD kilátások

#213471 Sanguis Előzmény: #213468

Na igen, de nem egy helyben állva, hanem esik, emelkedik egy szűk sávban.:) Ezért hagytam ki, mint harmadik variációt.:)

Re: EURUSD kilátások

#213450 Netmaster Előzmény: #213419

Rövid összefoglaló. Két lehetséges szcenáriót vázolt az ürge, az egyik lefelé mutat, támaszon átesés, visszateszt, majd irány 1,3. Van egy másik is, felfelé, majd magasabb aljak, akkor viszont 1,5 fölé mutat a dolog. A kézenfekvő az illetőnek egy 1,41-ig tartó korrekció lett volna és onnan le, ez az, amit most megakasztott az utóbbi napok esése, mert így duplaalj formáció is benne van a pakliban.

Re: nincs cím

#213066 Roller Előzmény: #213062

A horvátoknál is van ilyen. Azért látni annyi vakolatlan házat. Bár lehet,hogy már eltörölték csak van némi türelmi idő.

#213064 Zabás Előzmény: #213062

akárcsak az arab világban!

+ cigikre nagyobb adó kéne! Ott még a csecsemő is szívja!mint a gyárkémények olyanok

Figyeltétek hogy Görögor…

#213062 Sanguis

Figyeltétek hogy Görögországban a házak többsége nincs teljesen befejezve? Ez azért van, hogy ne kelljen kifizetniük az illetéket. Nos még van egy pár ilyen "trükkjük". A görög kormány ezeknek az adóknak, illetékeknek a beszedéséből felezhetné államadósságát.

#213061 rbbj11 Előzmény: #213057

ezen már gondolkoztam, aztán végül sose léptem meg, nem tudom miért, nem jó érés belenyúlni

#213058 Sanguis Előzmény: #213056

Amúgy teljesen igaza van a németeknek, hogy nem adnak pénzt, remélem nem gondolják meg magukat. Kár, hogy nem lehet kizárni a görögöket az eu.zónából. Egyébként ez is euró erősítő lépés lenne.

#213057 Roller Előzmény: #213049

Én amúgy is dt-ben utazom csak mindig benn maradok egy rossz poziban. Ma egy kicsit pánik hangulat volt vagy csak korrekcióztak? Viszont az usdjpy 90és91 között szépen tartja magát.Általában beállok 90,20-ra és 90,60-nál kiveszem és ugyan így fordítva és közben 90,30 és 90,50 között rövidekkel trédelek. Ajánlom másnak is.

#213056 Zabás Előzmény: #213052

szerintem is itt a lényeg, hogy pont kerüljön a végére és a PIGS országok ezentúl csak PIS országok legyenek!

Ahogy fogynak, majd a betűk, úgy jönnek majd az új csúcsok :)

#213052 Sanguis Előzmény: #213049

Az eurót minden "eredmény" erősíteni fogja. A legvalószínűbb, hogy az IMF lesz a kivezető út. A duma a presztizsveszteségről hülyeség. Emiatt pont erősödni fog az euró.

#213049 Zabás Előzmény: #213043

ne dőlj be semminek sak emlékezz vissza mi történt a forinttal 320-nál, mindenki 400-at károgott, IMF megsegített és ma 260!

Ugyan ez lesz az €-val is Gr. alírna valami neki kedvezőtlen szerződést és tépni fogják utána az -t

Amíg megy a huza vona addig nyomják lefele az árat, hogy minnél nagyobb pánikot keltsenek!

1:1 eleve a kamatok miatt soha nem lesz!

kiteltem itt már oktatva :) !

Hétvégén dugiszerződés aláír és repülhet az €-óóó!