a második kérdésedre lehet, hogy nem jó a válsz, csak késleltetve látom.
a második kérdésedre lehet, hogy nem jó a válsz, csak késleltetve látom.
ha visszavonásig hagyod az ajánlatot, akkor nem jár le, de csak a ker. időben tudsz vele kereskedni. Kiütni viszont kiütik a certit keridőn kívül is. Érted? Így fair :S
A kötéslistát nézd meg, 86-on ha jól látom, csak kis tétel volt, tehát nem az árjegyzőtől vették/adták, hanem valaki benn állt a könyvben.
Minden hozzáértőtől kérdezem, certi kereskedés is f5-ig van? Vagy ha most bent hagyok egy vételt, az nem jár le a kereskedés végén? ha nem, akkor mikor? :o)
És miért nem kaptam 86-on eurhufturbo longot?
köszönöm.
ezt se vettem meg, hogy az ég áldjon... Eurhuf certit...
A certik többsége lejár 26-án.
Ugy kereskedni a lejárat előtt utoljára 3 nappal lehet. Ez akkor 24-e?
Ha hagyom kifutni a certit (vagyis nem zárom), akkor az elszámoló ár nem az utolsó kereskedési napi ár, hanem a lejárat napján érvényes alapinstrumentum ára lesz?
Na, most vajon mi van ezzel a fajta certivel, már a kifizetési ár felett jár az árfolyam. :)
Igen, de ha ráállsz petiben a vételre nem jön fel az ablakban az értékpapír neve...
Szintén KBC, én látom az értékpapírok közt az új certiket (kötni konkrétan nem próbáltam).
Érdekesen alakulnak a spreadek az új certikben, EBGOLDTL06-ban majdnem 50 Ft, EBGOLDTS09-ben 9 Ft, EBSILVERTS03-ban 6 Ft (egyinél sincs senki az árjegyzőn kívül a könyben). Ez vajon miért van?
Én nagy biztonsággal fordítva trédelek mindent (lásd, tegnapi cukor vétel, gbpusd long zárás, eurusd long zárás, olaj short., stb...)
Én a kitörést húztam be, de ahogy te húztad az is jó és akkor ezek szerint pont az ideális korrekciós szintnél van!
Lényeg a lényeg nagyon sok és erős támasz van 262-nél
előre bocsátom, hogy halovány lila gőzön sincs, hogy kell fibo szinteket huzigálni:))
de ha a 230-as min. és a 319-es max. közé hetesen behúzok egy fibot, akkor a 262 pont a 61,8%-os fibo vonalra esik.
Hacsak nem fordítva húztam
az aljáról indítottam.