sehol se olvastam pozitívat, szóval nem nézem vissza. Viszont nagyon gázak a vélemények :( Pedig remek idényt vártam.
sehol se olvastam pozitívat, szóval nem nézem vissza. Viszont nagyon gázak a vélemények :( Pedig remek idényt vártam.
Ecclestone nem látja válságosnak az izgalmak hiányát
http://www.a5.hu/cikkek/2/39293.shtml
persze, hogy nem látja, hisz vagy 90 éves, és örül, hogy. Egy kis izgalom, és megállna a szíve szegénynek.
Igen, így igaz, én is regisztrálom magam, de azért jobb volt nézni a tévébe...
Digisport adja ha minden igaz, a neten elvileg ingyen nézhető...
Ehhez már megtették az első lépést a mezőny higításával, a másodikat a tankolás betiltásával.
Én csak Schumi miatt nézem újra, tavaly a szezon 2. feléből már alig láttam egy-egy futamot, nem kötött le.
Ha marad ez a dögunalom, akkor nem sokáig fogom idén se nézni.
Mégis, a Moto GP-t sajnos sehol sem közvetítik. Pedig én is nagyon szívesen néztem.
Sajnos a ralihoz hasonló jövőt látok az f1nek is, ami nem túl biztató... meg lehet nézni az akkori, illetve a mostani nézőszámait, király kategóriából, lúzer kategória, ez az f1 jövője, ha így halad tovább...
Kevés dolog van az F1 ben ami nem veszélyes,az elmúlt évek alatt több probléma volt a kerékcserével mint a tankolással...sztem jól teszik ha kitalálnak vmit mert így botrányosan unalmasra sikerült ez a verseny,változtatás nélkül ez sajna így is fog maradni.
KERS-t is kitalálták,az élcsapatok költöttek is rá milliókat dollárban aztán betiltották,ez nem az előre gondolkodás példája,költségeket akarnak csökkenteni,pedig ebből így brutális nézőszám csökkenés lesz...
Sajnos az évek múltával az autóversenyzés csúcsa egyre inkább nézhetetlenné válik,érdekes módon a Moto GP izgalmai állandóak,talán ezen el lehetne gondolkodni!
Vissza kéne állítani a mechanikus váltót, szervót kivenni, szárnyakat levenni alját kilyukasztani és Frédi1 futamnak átnevezni! :))
Legalább akkor megdolgoznának a pénzükért!
majd jövőre Todt bácsi kitalál valami izgit, oszt rághatjuk a körmeinket...
tankolás jó hogy eltűnt az egy nagy veszélyforrás, a gumi-motor-váltó szabályt kéne megváltoztatni ill. eltörölni.
Jó lenne, ha a tankolást sürgősen visszahoznák. Az, hogy lenne 2 kötelező kerékcsere, szvsz nem fogja izgalmassá tenni a futamokat.
na jah, még Sumáker fénykorában sem volt ennyire unalmas a verseny... majdnem elaludtam, kerékcsere, tovább suhantak... egy előzés volt, az is csak technikai probléma miatt... nem is tudom kinek volt az ötlete a tankolás beszüntetése...
habár jut eszembe tuti a mosleyé volt az többet rontott az f1 hírnevén mint bármi más... grrrr
Nagyon gyorsan kellene változtatniuk, ilyen dög unalmas versenyt már régen láttam.
Palik persze mondta, hogy "de izgalmas".
Csak tudnám, mi hozta ennyire lázba? Lehet, hogy Marsi Anikó lecumizta közben? Mást nem tudok elképzelni...
Alig tudott valaki előzni, vonatoztak egymás mögött.
Palik egy marha. Kongani fognak a Hungaroringen is a lelátók, ha ez így marad, aztán próbálhatja manipulálni a nézőket, hogy jaj, de izgi a futam...
Nem csipem Schumit de elmondta a frankót: http://www.vezess.hu/forma1/schumacher_lehetetlen_elozni/23211/
Ez nagyon unalmas és ezzel sz... idény lesz.Mert csak vonatozást fogunk látni előzést nem kivették a leg föbb taktikai elemet ezáltal beszükültek a lehetöségek.Tehát időmérö lemegy és fogadsz az elsőre ennyi csak technikai hiba szólhat közbe esetleg egy orbítális versenyzői .Nagyon rossz kedvem lett bas.... meg unalmassá tették a versenyt.
Nem lenne rossz ötlet, csak most a gumiszabállyal+motor/váltó fogták vissza a versenyt!
ez ritka unalmas verseny volt...
a tankolás megtiltása eddig rossz szabálynak tűnik...