Regisztráció Elfelejtett jelszó

Metatrader

Re: MT4 vízjel

#206260 lackok Előzmény: #206257

Hát ha ennyire akarod: DarkBlue...:)

De az említett kód nekem most a Metaban van beállítva a tulajdonság lapon a háttér mezőben. Tehát egyedi színként.

#206257 archenius Előzmény: #206254

Az MT4 alapszínek közül válassz, és a nevét kérem. Ennyire, azért én sem vagyok profi. Köszi. :)

MT4

#206256 _pda_

következő kérdés:

a napi változásokat százalékosan szeretném látni valahol a charton

ez hogy kivitelezhető?

Re: nincs cím

#206255 _pda_ Előzmény: #206252

okker, ez az

voltak mentett profiljaim de most felülírtam az eredetit ua a névvel és jó lett

THX!

az igazi oka a problémának, h a netbook felbontáshoz rendeznem kell az ablakokat, mert csak egy gépen végzem el a konfigolást és utánna az egész mappáját átdobom a másikra

#206253 archenius Előzmény: #206249

Milyen háttérrel szeretnéd használni a vízjeles megjelenítést?

Átírtam egyet neked, csak színt kellene hozzá választanom. :)

#206251 lackok Előzmény: #206250

Szerintem a profil mentése ezt simán elvégzi. Így több fajta ablakösszeállítást tudsz használni. De azért kipróbálom, hogy igazat írtam-e...:)

#206250 _pda_ Előzmény: #206247

majd kérdezek rendszeresen, h ne sűllyedjen el ;-)

itt az első:

amikor beállítok mondjuk 4 új chartot egy munkalapon, az lesz a default állapotuk

nem tetszik az elrendezésük, átvariálom őket drag&drop módszerrel

megint variálok és ráklikkelek ez után az ablakok automatikus elrendezésére, a mozaik szerűt szoktamhasználni, erre visszadobja őket az eredeti állapotba

kérdés, hogy lehet ezt megszüntetni, illetve az én beállított verziómat mentse el

tehát kimondottan a beállított ablakok poziciójáról beszélünk

thx

MT4 vízjel

#206249 lackok

Akkor az első kérdés:

Tud-e valaki hasonló vízjeles indikátort az MT4-hez mint az Amibroker-ben van, ami megjeleníti az instrumentum nevét a háttérben?

Ide várunk minden Metatr…

#206247 lackok

Ide várunk minden Metatrader-el kapcsolatos dolgot, indikátorok lelőhelyeit, újabb verziók felbukkanását, robotok, EA-k beállítását, stb...

← Újabb hozzászólások 561 - 574 / 574