Ez is egy megoldás :)
Az intraday settings-be állítsd be a kererskedési ídőt, nyitó:9óra00, záró mondjuk 16óra 40perc. Plussz ha nem akarsz belefutni abba hogyha hétvégén nézegeted a kettőt egyszerre,
letöltse a péntekit kapcsold be a Filter wikendet is.
sikerült beállítani,de van egy problémám.a petiről az adatokat záróban bemásolja,de másnap reggel az előző napi adatokat újra letölti az mai dátummal.hogy tudnám ezt kiküszöbölni?
köszönöm
hali
ajánlanátok nekem különböző timeframekre, bevált indikátor "csokrokat" ?
bár ez inkább a TA kérdések topik témája lenne
OFF
Nyitottam neki egyet...:)
Úgysem ez lesz az utolsó kérdés az MT4-el kapcsolatban legyen saját játszótere! Ide várunk mindenkit:
http://stocklandyard.hu/forum/topic/660
ON
Csak sajna egy új topicot egyetlen (nem túlontúl fontos) kérdéssel a kutya se venne észre. Szerintem itt a legkevésbé OFF, elvégre grafikonrajzoló téma..:)
Csak ezért bátorkodtam itt feltenni, ha ez gond nyitok újat. Előre is elnézést!
nyiss neki a stockland szekcióban, h ne az ami topic legyen szét offolva
Igen! Van ilyened? Biztos létezik de azt se tudom milyen néven keressem.
Ui: Mt4-hez nem Amihoz. Csak az Mt4-nek nincs topic-ja.
Metatrader-hez nincs vkinek vízjeles kiegészítője? Ami az Instrumentum nevét teszi rá a chart-ra.
arra emlékszem, hogy kb. 1 éve sokat próbálgattam (kínlódtam) mire jó lett.
Sajnos a konkrétumokra már nem emlékszem :(
Esetleg olvasd el ezt:
http://www.elemzeskozpont.hu/content/olvasoi-blog-05-21-ami-es-peti
Vagy olvass vissza itt
megcsináltam a frissitést de nem változtak az adatok.
Te az alap beállítást használod vagy valahol lehet benne állítani?
Én így szoktam:
Fájl menü -> Import ASCII-> Betallózod a mai napi fájlt és OK
Ezzel korrigálja a forgalmi adatokat.
Napközben 1-2x, illetve zárás után szoktam megcsinálni
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Az amibrokerben a forgalom és a darabszám nem egyezik.
(A peti export-ot használom.)
Hogyan tudnám beállítani ?
létezik sablon, ha mentettél magadnak
az a baj, h ha másét használod, azzal elveszíted a sajét beállításaidat, hiszen az tartalmaz minden customizációs infót és nem biztos, h minden indikátor egyezik a máséból származóval
az ilyen saját Template, xxxxx.ALY kiterjesztésű fájlokban tárolódik
van belőle default ha minden igaz, valahol az ami mappában
nyiss meg egy új blank chartot a file menü legördülőjéből, majd jobb klikk az aktuális Sheet-re és a Template menüpontból válaszd a Load defaultat, illetve tallózhatsz a Load.... menüponttal
a Sheet hátterét a Parameters menüben a Background menüpontban tudod megváltoztatni, illetve minden indikátort Resetelhetsz de elötte írd fel a beállításait
ha egyszer van egy jól beálított mintád, elmented a Template Save As menüponttal
Sziasztok!
Hogy tudom beállítani, hogy a programban az összes szín default legyen?(sok mozgóátlagot használok... és talán az eredeti háttér lenne a legjobb....) mondjuk a fehér verzió...
Össze vissza kombináltam, és már kezdek beleőrülni a színkavalkádba... És egyszerűen nem tudom visszaállítani...
Vagy nincs valakinek egy jó sablonja?
Létezik egyáltalán sablon?
köszi a segítséget..