Regisztráció Elfelejtett jelszó

Formula 1

Re: Szabadedzés

#27109 Kardj Előzmény: #26954

Hogy mennyire nem kell félteni senkit a Hamilton és a Mclaren nyerte az első szabadedzést, ha a Ferrariból és az előző nagydijból indulunk ki akkor itt kérem a "meki" nem szerez pontot.

De milyen érdekes h mindenkinél volt a polcon egy furcsa diffuzor, a nagyoknál is a kérdés a többiek miért nem varázsolták ide? (tudom h át kell tervezni az autót, de nem hiszem h ezt csak 14-n a per ítélet hirdetése után kezdték).

Ítélethirdetés után bejelenti a Ferrari h bocsi de most nem használunk KERS-t ? hmmmm

#26954 kerikoma Előzmény: #26637

Nem kell félteni a nagyokat sem, csak most nem esik nekik jól, hogy nem róluk szólnak a hírek! A szponzorok meg örjöngenek! Előbb utóbb lessz itt még Ferrari is első, de addig vért fognak izzadni a többi top csapattal együtt.

Ahogy te mondod, izgi lesz az F1 futamok többsége az biztos!

#26637 Waszeitung Előzmény: #26401

Én is olvastam hogy Brawn szólt a szövetségnek hogy van kiskapu a szabályokban,nem hallgattak rája....így most talán ez miatt nem is büntették,a nagycsapatok pedig már sopánkodnak hogy elúszott számukra a bajnokság,majd túlórában kell fejleszteniük :D

Így lesz izgalmas hogy a bajnokság!

#26401 kerikoma Előzmény: #26377

Igen, de állítólag tavaly Brawn felhívta rá többször is a figyelmet, hogy a szabályok nem teljesen egyértelműek, de akkor senki nem foglalkozott vele. Erre ő a furmányos agyával kitalálta ezt. Persze a nagymenő autósoknak most ez nem tetszik. Bezzeg mikor az Ő autójuk volt mindíg az élen, akkor a kiscsapatok nem nagyon ugathattak bele a dolgukba, de most fordult a kocka: a kicsik vannak elől és a nagyok hátul.

#26377 ArthurDent Előzmény: #26348

Ennyit a költségcsökkentésről. Most 7 csapat kezdheti elölről gyakorlatilag a fél autó újratervezését :)))))

#20605 csaje Előzmény: #20563

Kimi csúcs...az a kifürkészhetetlen, semmit el nem áruló tekintet.....:-)))

#20563 ilonka Előzmény: #20551

imádnám ezt a Palikot,ha csak a humora jellemezné....

ha már jellem, akkor nálam kimi visz mindent:-)

ma is amit művelt..... bermudában jégkrémmel....miközben mindenki a pályán stresszelt még 55 percet,hogy mi lesz....

#20469 Ozzy_ Előzmény: #20439

Ez az arc a végén... Ez kész.

Én is akartam RC modellenzi, csak sose értem oda anyagilag. Talán majd ha a tőzsde nagyon bejön. Bár most már jó lenne valami meló is.

Távközlési mérnök most nem kell senkienek :(

Egyébként autókhoz is értek, meg a tuningjukhoz is, ezért is ****a lenne nekem az RC versenyzés. Magam tuningolnám a kocsikat :)

Eccer úgyis megcsinálom :)

Re: hamiltont kizárták...

#20445 gibi_ Előzmény: #19057

off

Herceg! Marha jó a kép. Ugye nem photoshop is besegített? :)

on