Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Formula 1

Re: Szabadedzés

#19738 flash7 Előzmény: #19731

Azt hiszem, hogy nem. De ebben nem vagyok biztos, mert mindig tv-ben nézem. De ha megtudom hogy mégis ,vagy tudok olyat ahol azokat is adják, majd belinkelem.

Re: Szabadedzés

#19731 ArthurDent Előzmény: #19714

Ezer köszönet a linkért! :)

A múlt héten nagy szükségem lett volna erre. Szombaton dolgozni kellett, szóval nem láttam az időmérőt sem élőben, sem felvételről... :(

Ezen közvetítik az időmérőt és a versenyt is?

Szabadedzés

#19714 flash7

Akinek van ideje a pénzkeresés mellett egy kis szabadedzést nézni, most megy a 2. kör Malajziában.

Mindenkinek jó szurkolást, és eredményes kereskedési napot

Itt lehet nézni: http://www.justin.tv/viplounge2

Re: hamiltont kizárták...

#19057 Kissherceg Előzmény: #19045

jó a marketinges csapata, jó csajt válaszotttak mellé, aki legalább gyakorlott bizonyos műveletekben :))

#19050 ArthurDent Előzmény: #19044

Tudom közhely, de a versenynek tényleg a pályán kellene eldőlnie. Győzzön a jobb, a bír(k)ák meg keressék meg a cumijukat!

#19045 hosszhuszár Előzmény: #19043

Hamilton körül zajlik az élet mindíg........

Szemtelenül tehetséges, és még színes is.........

#19044 kerikoma Előzmény: #19035

Végre egyszer a bírák saját rossz döntésüket felül merték bírálni. Korrekt hogy nem elfogultak Hamiltonnal szembe. Tavaly mindíg mellette döntöttek és segítették a hülye döntéseikkel.

#19043 ArthurDent Előzmény: #19028

Hát ez kész... Két és fél hónap múlva majd megint döntenek, hogy akkor inkább mégiscsak legyen már a Trulli a hibás. Jöhet a fellebbezés. Majd annak a kontrája. 50 év múlva a hivatalos sport almanachokban az F-1 fejezet alatt is csak ennyi fog állni:

...világbajnokság végeredménye: hamarosan...

#19035 Kissherceg Előzmény: #19028

pk se tudják mit csináljanak... kavarnak össze vissza.. Hamiltont mondjuk nem szeretem, azért szívózom itt :)

Re: gl

#16498 kerikoma Előzmény: #16444

Hát igen 1 euróért vette, de azért már másfél éve tervezték az új kasznit. Itt valami susmus van. Brawn egy nagy mágus és nemhiába volt 1 évig a Hondánál. Le volt itt már zsírozva minden, de ez szigorúan szvsz.

A válság viszont tényleg jót tett az F1-nek, de nekünk sajnos nem.

Fogyasztói társadalom az van nálunk, csak sajnos a hülye nagybankok szarért hugyért (már elnézést) szorták a fogyasztási hiteleket és nagyon sok embert becsábítottak abba, hogy te is érdemelsz ám minimálbér mellett plazma tévét. Fogyasztani azt tudunk (hitelből), csak legyen aki visszafizeti.

Re: F1

#16496 kerikoma Előzmény: #16481

Hát a Gp futamok akkor is sokkal izgalmasabbak, de most azért ez sem volt kutya! Amúgy is kivoltam éhezve egy kis technikai sportra és ráadásúl a kedvencem nyert. Na ettől még holnap dolgozni kell!

Re: Kubica

#16494 kerikoma Előzmény: #16469

igen Kubica ott lehetett volna a dobogón szerintem is és még valószínű, hogy lesz is! Idén nagyon sok úgymond kicsi ember lesz a dobogón, ahogy te mondod az új szabályok szerint. Most az egyszer nem nyúltak mellé az új szabályokkal és jó kis futamok lesznek.

Az autók tényleg csúnyák.