egy biztos: ha ebből a csávából kijövök, akkor egy A4-es lapra lemásolok egy húszezrest, a másik oldalára meg osskót és leebajnait...majd elballagok a slózira, és kitörlöm a ..:)
egy biztos: ha ebből a csávából kijövök, akkor egy A4-es lapra lemásolok egy húszezrest, a másik oldalára meg osskót és leebajnait...majd elballagok a slózira, és kitörlöm a ..:)
a magyar gazdaság, és a nyomorult élet itt a pesszimizmus alapja...az egész ország egy kalap szar....csupa olyan emberrel a sarki kisbolttól a bankokig, akik abból akarnak megélni, hogy átkúrják a másikat....vakmajom meg...inkább hagyjuk, a hülye nagyképű dumájával egy oldalon van itt minden: mások leszólása, articsóka, szárd sajt, nápolyi lófaaasz....
"Rövid és hosszú távon egyaránt a forint árfolyamának gyengülését prognosztizálják a Portfolio.hu által megkérdezett profi befektetők. Három hónapos időtávon a megkérdezettek 63%-a, 12 hónapos időtávon pedig 50%-a vár 2-5%-os forint gyengülést (a 269.3-as referencia értékről) az euróval szemben. A február eleji felméréshez képest ráadásul nőtt a pesszimizmus, méghozzá az egy éves prognózisok tekintetében 2006 december óta nem látott szintekre. "
portfolio.hu
Jó viselkedés és a viselkedés által egyáltalán nem indokolt pesszimizmus (peszimistábbak most, mint amikor a szakadék szélén állt a Ft!) : a nagyobb fájdalmat a további erősödés okozná."
by vakmajom.
tőlem akár be is szarhat :D 10 éve nem vettem itthon semmit, maximum majd elköltöm kint...
köszi a bíztatását, kicsit jobb kedvem lett....betonba egyébként nem öntenek, mert 10-nél több átlagos ember pénzéről van szó, akik egyrészt velem együtt nem bíznak egyik magyar bankban sem, másrészt, a kamatadóval sarcolt kamatokra nem kíváncsiak...csak egy kicsivel akar(t)unk többet, de a londoni remegőujjú ****ok most másképp gondolják...
És a jelenlegi magas EURGBP árfolyam sem reális, nem csak szerintem.:)
Biztos játszanak vele, de a UBS pl. nem sok teret már lát lefelé, és jönnek a viszonylag jó makrók, mint ma is. Ha 1.5180 és utána 1.5240 fölé kerül megindul a felfelé rally.
pénzügyi világ megmenti?:) soros nem játszik vele?
portfolio cikke ma 14..4-kor 3-5 %-ot ír 3 hónapon belül....az 278-282 lenne....ez már nekem mentség lenne, de szerintem ha a választásokig ez nem lesz meg, akkor utána már reménytelen....ezt nagyon beszoptam, és nem értem miért...ez az ország ugyanolyan szar, mint amilyen tavaly ilyenkor, meg 2008 őszén volt...átlagembernek nulla lehetőség, max. nyomor
UK komoly gondban van, font befog szarni várhatóan.
igen én is folyamatosan adom -veszem.nemrég 310 felett volt, 290 körül nem tűnik rossz vételnek.eddig full euroban voltam ,azt cseréltem le fontra, hátha ez hoz is valamit...
Én 276-ot kinéznék belőle. De a mai piac teljesen kiszámíthatatlan.Ezért nem is foglalkozok hosszútávval.
Az nekem is volt 2008 decemberében 285-287-ért lőttem, 325-nél szálltam ki...most nincs egy fillér szabad tőkém se, csak amiből kaját, rezsit fizetem....
ha választásokig nem lesz 280, akkor ennek reszeltek....akkor el kell adnom valamimet, mert ez a bukó már nem jön vissza, sőt csak egyre nagyobb lesz.
az egész tőkémért gbp-t vettem ma, kicsit többet mozog mint az euro...fedezetnek jó lesz...
én pechesnek mondanám...2008-ban volt egy nagy részvény bukóm, aztán abból kisebb összegekkel 2009-ben ledolgoztam valamennyit....rv-ket én mindet túlértékeltnek gondolom, ezért már nem veszek....huf-ról is ez volt a véleményem, és abban bíztam, hogy az ukrán-görög-spanyol helyzet, honi választások segíteni fognak....de nem számít itt már semmi...**** usa megint mire emelkedik????
Szívesen adok kölcsön! Én 30ropival tőzsdézek,de tervezem,hogy nyerek! :)))
Igy már irtem az ideg állapotodat. Remélem sikerül jól kikecmeregni a buliból.
Mindenesetre bátor gyerek vagy, vagy vakmerő!?