Gondoltam már rá! :) 0,01 az meg nevetséges mennyiség !
Nem lenne gond a 0,1 sem ha EURCHF-et nem longolnám 1,46-tól 0,3 lottal
Gondoltam már rá! :) 0,01 az meg nevetséges mennyiség !
Nem lenne gond a 0,1 sem ha EURCHF-et nem longolnám 1,46-tól 0,3 lottal
Hát akkor nyiss huf és eur számlát az admiralmarketsnél. Befizeted a HUF-ot, majd középen átváltod eur-ra. Kozben az eur számlán trédelsz tovább. Majd 280-nál visszaváltod. És ott van 0.01 lot is.. :DDDD
A forint úgy szokott fordúlni, hogy semmi jelet nem ad, mire észreveszed már longolni is késő! Itt most erős támaszok vannak, egyszerűen meg kell próbálni extra szűk szűz stoppal!
200 napos/200 Hetes/50 hónapos MA itt vannak + 0%-fibó szint is itt van /262/!
napos charton semmi fordulós jel nincs, egyenlőre nem longolnám
egyszerűen nem értem, hogy mitől erősödik a forint ennyire
figyeli esetleg valaki, hogy a zloty és a cseh korona hogyan mozog?
együtt mozognak a forinttal, vagy elszakadtak egymástól?
Köszi!
Pont ez a bajom nekem is a rövid lejárat a kiütés az már kevésbé, mert ha 263-262 alá menne akkor dobnám A CERTIT, DE MÁRC 26 MIATT NEM NYÚLOK BELE AZT HITTEM, HOGY MÁR VAN KÉSŐBBI LEJÁRATÚ IS CSAK AZ ELKERÜLTE A FIGYELMEMET.
De ezek szerint nem :(
FX-n akartam longolni de 0,1 kötés is alapból 19€-ba kerül 50 spreadnál! Kicsit sok ez a számlámnak. Ráadásul a stopszintemet is figyelembe veszem akkor nagyon sok!!
megnézte, EURHUF-ban 31 a tőkeáttét
csak jó idegzetűeknek ajánlott :)
mivel EURHUF és EURUSD certik vannak, akkor ha forintgyengülésre játszol, akkor az EUR-t longolod a forinttal szemben.
a jelenlegi certiknek március 26-án kifutásuk van, úgyhogy jól gondold meg, hogy érdemes-e már ezekbe belevenni.
Az EURHUF long certinek pedig 260 a kiütési ára, úgyhogy vészesen közel van, nagyon magas a kockázat és itt már magas a tőkeáttét.
az USDHUF nem tudom, azt nem figyeltem, de itt megtalálod
Most melyik certit kell vennem ha loongolni akarom a forintot? Forint gyengülésre játszva!
köszi,
ezek szerint a béten kell keresni, nem az ersténél
eurusd longot viszont nem találok
Legkésöbb 1-2 héttel előtte ki szoktak jönni az új certik.
Mostanra már tudnunk kellene valamit róla.
03.26-án a legtöbb certi lejár.
Nincs valakinek híre, mikor lesznek újabbak?
Az ERSTE oldalán nem találok semmit.
Van,
de a rászánt összeget utald a talira.. Jobban jársz,mert néhányan megköszönik legalább....
van itt esetleg valaki aki gazzal operal certiken keresztul?
köszi :)
Kötési ár Korlát ár Alaptermék záró Tőkeáttétel
255.00 Ft 260.00 Ft 266.35 Ft 23.47
magyarán mikor zárják le?:)
eurhuf certi kiütési árhoz elég közel van, ha jól látom