Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

HUF fórum

Re: nincs cím

#203214 Euroman Előzmény: #203212

Én a választások előtt, alatt szeretném eladni, viszont 270 a beker áram...legutoljára december elején sikerült 275,5-ért eladnom, de nem sokat, mert keveseltem az árat...aztán január elején mindent visszatöltöttem, de azóta beker ár fölött nem ment volna el...most meg a pincében van....245 akkor zavar, ha legalább a fele nem megy el némi haszonnal...220-230 idején is ültem 280-asban, de csak a tőke 25 %-ával....most viszont 100 %...

#203212 Roller Előzmény: #203203

Az nem kevés! Pedig nyár közepén biztos,hogy lent lesz csak kérdés,hogy mennyire. Én biztos eladnám amint pluszban lennék.

#203201 Roller Előzmény: #203155

Nem szeretnék 280-as euróval menni nyaralni. Majd én is jól meghívom a "Sorosbandát" vacsorázni! :)))

#203155 Rozsdáskilincs Előzmény: #203135

a másik verzió is elképzelhető előbb 245 aztán..... Persze ennek ugyanannyi a létjogosultsága Viktorék mindent elfognak követni hogy vonzóvá tegyék az orzságot a külföldiek szemében arra számitök a tőke beáramlás megfogja előznia kormányváltást

#203135 Roller Előzmény: #203125

Nem! A választásokig felkúszik 280-ra és nyárra 245-re le. Persze ez csak tipp! Végül is valami ilyesmit szeretne látni mindenki vagy nem?! Amúgy nyárra mindig megerősödik a forint.

#202193 Euroman Előzmény: #202186

én akkor adtam el, aztán utána még november elején és december elején....aztán január elején feltöltöttem mindent, azzal a reménnyel, hogy jön a korrekció és a választások....korrekció nem jött, 2 Ft/eur haszonnal meg nem akartam az eur-t eladni 1-2 hete....bízom a jobbik 20-25 %-ában, mert a vona dumája valószínűleg okozna egy kis felhajtást...nekem egy hét kb elég lenne a kiszállásra. aztán, hogy hol szállnék megint be, gőzöm sincs, mert szerintem a huf most is nagyon túlértékelt...ilyen szar kamatok, ilyen gyenge gazdaság mellett...recesszió lesz itt még 3 év múlva is....amit én látok kereskedelem totál halott, magyarnak nincs pénze, osztrák ennyi pénzért ilyen gagyi minőséget nem vesz....260-ért nem adja az eur-t oda, akkor inkább otthon marad. ingatlanoktól is szabadulnának, de az ingatlan piac is halott...szuperinfok tavaly ilyenkor hétvégenként 32 oldal, most 6-8...se hirdető, se vevő....autó hirdetés konkrétan nulla...

#202186 Sumér harcos Előzmény: #202177

igen,téged már figyeltelek.....visszamenőleg jelentkező irásaidban,hogy mit tettél:)

de nem tűnik olyan nagyon lehetetlen helyzetnek a tiéd.....

annak idején kb 3-4 éve tudja bogár már,261-es átlaggal ültem bele évekre valamennyi euroba,egyébként a nagy álamcsődös reklám idején váltam meg tőle,sőt bizonyos szempontból ezen oldalon olvasottak adtak lökést az eladásra,itt mondogatta valaki,hogy DLPH bloggon,DLPH miként vélekedik TA szempontból az eur/huf-ról--csapodott is ebből egy botrány akkoriban,azt hiszem pont itt a HUF totyikban...

egyébként DLPH-nak igaza volt,310 felett már adni kellett keményen államcsőd reklám ide-vagy oda.......

#202177 Euroman Előzmény: #202162

nekem ahogy a nevem is utal rá eur-om van (ráadásul sok), mindent átváltottam 270-es átlaggal....gondoltam a huf nem hoz semmit, talán ez igen...ez sem hoz hónapok óta semmit....árában és áron alul nem adom el, pedig félek a választások utáni huf erősödéstől....lehet, hogy évek lesznek, mire kiülöm.

#202176 NightLord Előzmény: #202156

Én úgy látom, hogy go a korábbi mélypontra, 263,80-ig. Hacsak nem fals letörés.

Van egy támasz 266,00-n még előtte.