Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

HUF fórum

Re: nincs cím

#202162 Sumér harcos Előzmény: #202159

még mindig nem vettem,pedig igazából mikor nagyon dicsérték a forint nyári jövőjét kb egy hónapja,akkor már erős szándék volt bennem.....

de most ugye hallani olyan erőteljesen eur/usd majdani,1:1-ben váltást,hogy olyan bizonytalan vagyok...meg euro ellen pisil fél világ sorosban kötve,a hirek szerint:)

legjobb a forint nincs mese:))))

268 forint alatt az eur…

#202155 Sumér harcos

268 forint alatt az euró

Erősödött a forint hétfő este a délutáni, és a péntek késő esti euróárfolyamhoz viszonyítva: 268 forint alatt jegyezték az eurót a londoni bankközi devizapiacon. Délután még magasabban, 268,86 forinton állt az euró.

#198166 Amatoregy Előzmény: #198077

egészségünkre! Ebben a pillanatban ment el..

Most néztem a grafikonra...

Jééé és hogy!!! Valaki nagyon belevett!!! Miközben gyengülünk..

USDHUF short 200.52ről z…

#198077 Suby66

USDHUF short 200.52ről zárva... pezsgőt ide! :)

#195637 Euroman Előzmény: #195633

igaz...de egyrészt az usd nagyon gyenge volt, és minden gazdasági honlapon rossz véleménnyel voltak róla...másrészt vidéken usd-t csak úgy nem lehet venni, eur van bőven magánforgalomban...usd-től féltem, mert azt, ha minden kötél szakad nem tudom "csak úgy" költeni, eur-ral meg lehet a közelben is kezdeni valamit...van minimális huf tartalékom, úgyhogy kényszerből nem kell visszatérni...ez a kiülés ritka unalmas, és lehet, hogy nagyon sokáig fog tartani, de ez van.....

#195630 Euroman Előzmény: #195608

ismerem ezt a mondást....de akkor meg huf-ban állna, mert mint írtam semmilyen formában nem adom ki a kezemből a pénzt....olyan rosszak a tapasztalataim, hogy én már csak a cash-ben hiszek....mondjuk az arányokat megoszthattam volna, de én 2010 első negyedévére esést vártam, huf gyengüléssel, ezzel szemben ez nem következett be...oldalazás van, így nem éri meg kiszállni...

#195578 Euroman Előzmény: #195565

én is olvastam...nem lettem tőle boldog...befektetésekből 2008-ban 13 % veszteséggel szálltam ki, és soha többet nem is térek vissza, mivel a család így döntött, és ők fontosabbak...ez ha így lenne újabb 5 % veszteséget okozna a teljes tőkére, mivel minden eur-ban van.

Meghökkentő forint jósla…

#195565 hosszhuszár

Meghökkentő forint jóslat érkezett!

2010.02.17 10:41 Megosztás

Optimistán ítélik meg a forint rövid távú kilátásait a Nordea elemzői, előrejelzésük szerint 3 hónapos időtávon a 255-ös szintig erősödhet a hazai fizetőeszköz az euró ellenében. A bank szakértői a kilátások kapcsán megjegyzik, hogy jöhetnek kellemes meglepetések, ugyanakkor több fontos veszélyforrásról sem szabad megfeledkezni (így például az áprilisi választásokról, az esetleges görög fertőzésről, a Valutaalappal kötött megállapodás lejáratáról és az ERM-2-höz történő csatlakozás lehetőségéről).

http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?h=14&k=4&i=128740