Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

Re: Sokkoló ökológusok: a nyomornegyedek mentik meg a Földet

#199959 GáborGábor Előzmény: #199943

Értem én ...

:)

De a gondolat, az maga, ami elszomrít. Van aki ezt komolyan gondolja, és a túlnépesedésre játszik. Ezen belől vezető, távirányító szerepre pályázik ...

Tudom, tudom. Most is vannak ilyenek de ha ez természetessé válik akkor a föl össznépességének 95% -a rabszolga lesz. És senki nem fogja ezt a hatalmat és döntéseit megkérdőjelezni ...

#199943 Netmaster Előzmény: #199932

Félreértés elkerülése végett, nem írtam komolyan.

#199932 GáborGábor Előzmény: #199922

"... hogy még hatékonyabban éljünk a Földön!" Csak más részein ...

E mögött is pusztán érdek van - és nem a többségé ...

:(

#199922 Netmaster Előzmény: #199817

Eddig nem, de nem mondtam, hogy egyetértek a cikkben leírtakkal. :)

Minél több nyomornegyedet, hogy még hatékonyabban éljünk a Földön!

Re: .

#199668 Sumér harcos Előzmény: #199387

azt hiszem szvsz is az,mármint egy jól össze rakott blabla,valóság patronokkal feldurrogtatva...

csak olyan érdekesen kezdődött,államtitok stb...:)

hogy mire darabjaiban a végére értem,és bepakolgattam,már egy képlékeny "minden betegségre jó recept" massza lett belőle....

egyébként nem vagyok ezen témakör búvára,igy egy érdekes kezdéssel,odahúzták tekintetemet...:)

Re: Naezmicsoda Mehikoból

#199504 gentlemanus Előzmény: #199452

Szóhoz sem jutok...

Szórakoznak itt az emberrel.

:DDDD

Biztos valami átverések ezek.

Vagy nem tom.

Re: Naezmicsoda Mehikoból

#199420 rbbj11 Előzmény: #199402

csak azt nem, értem, iyenkor miért nem küld oda vki egy légballont, vagy egy repcsit :) Egy kis magänrepcsivel bärki megnézhette volna, mi az :)

#199392 matgab Előzmény: #199344

Kissherceg, készülj fel mindenre és vegyél téli kollekciót és nyári kollekciót is és beszéld rá erre a többi ismerősödet is!

#199387 matgab Előzmény: #199337

sztem ez egy hoax...

Nézz utána itt, hogy ez a 10.000 éves periódus is már nem igazán állja meg a helyét http://hu.wikipedia.org/wiki/Jégkorszak.

Azt sem tudom elképzelni, hogy Norvégia bármilyen jogcímen menedékjogot adna egy britnek tengeralattjáró kapitánynak.

Harmadrészt ha most vagyunk a 10.000 éves időszak végén, akkor már a lehűlés szakaszában vagyunk, azaz a értelmezésd, hogy ez oka lenne a felmelegedésnek némileg ellentmondó...

Persze lehet, hogy amit az ember tesz a Földdel, az valóban nem számottevő a csillagászati hatások és méretek esetében, de az, hogy a városok levegője szinte elviselhetetlen és az óceánokban kontinensnyi méretű szeméthegyek úsznak, az az emberiség környezetére mindenképpen káros.

Amúgy meg pusztuljon az emberiség, mint a föld legkárosabb, legösszeférhetetlenebb lakója. Akik túlélik őket örülni fognak, hogy ez a kártékony faj végre kipusztult.

#199350 Sumér harcos Előzmény: #199348

S végül. Vajon meddig tarthat ez a körforgás? Minden bizonnyal addig,

amíg ki nem fogy a Föld vulkánikus ereje is, hogy tízezer évenként

globálisan megújulva megszüntesse az aktuális jégkorszakokat. Ekkor majd

marad a jég és a Föld véglegesen kihűlve, halott bolygóvá, űrszemétté válik.

Természetesen nincs módunk a fentiek elkerülésére, struccpolitikával sem.

Egyet tehetünk. Minden napunknak maximálisan örülni kell addig és a sors,

vagyis Isten különleges ajándékának tekintenünk. *