Én már longban
Rajzolgattam :)
mennyivel szebb lett volna, ha 1,36 alá nem nagyon engedik, akkor egy fantasztikus ford-fej-váll lehetett volna! És a legjobb helyen!!!
céláram, így is úgy is 4 óráson a 200MA /eső trend teteje!
Az Euró helyett a fontnak kellett volna már rég többet kapni a "pofájára".:)
Ha az Eurót innen nem ejtik be, akkor 4 óráson dupla alj.
nincs semmi nyersanyagom most, részvényindex shortom van, olajra fenném a fogam egy jó shortra, de most inkább csak nézek ki a fejemből mi is történik itt. :D
de erről (azt hiszem) liliával is érdemes értekezni: tisztán emlékszem, hogy többször volt olyan hatalmas 1-2 mp-es leszúrás az elmúlt 2 évben, ami nálam sehol nem jelent meg, nála meg igen, sőt, be is lépett. Ha jól emlékszem ő volt.
Nyersanyagokkal vigyázz, mert két illen szarházi mint Soros, Paulson páros, simán érdekes szinteket tud csinálni, lásd arany, mondjuk a banki részvényeknél is ők kavarnak BAC, Citi, CIT
Nem lennék meglepődve ha itt a €/$ is benne lenne a kezük/font/
igen, nálad 50, oanda-n csak 519-ig ment le, szóval gőzöm sincs, honnan ezek az eltérések.
Én pedig (adós okok miatt, bonyi miért), certiként vettem meg, amiben a leszúrt érték 48-nak felelt meg.
http://kepfeltoltes.hu/view/100218/oanda_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
furcsa nekem ez a nagy euró gyengülés, dollár erősödés, közben nyersanyagok, meg a részvények elég jól tartják magukat. Vmerre nagy elmozdulást szagolok. :D
Igen tudom, de ilyenkor szokott szívatós lenni, mikor mindenki esést vár. Nálam kétesélyes. A forgalom eddig a reggeli öntést kivéve nulla. Valami készül megint.:)
Usa árindexek ma ebbe bekavarhatnak vsz.
vártnál jobban nőnek infláció, kamatemelési várakozások megnőnek stb
tényleg nem kötekedni akarok, csak kerestem én is hol szállhatnék be ezért csodálkoztam:
csak arra volt jó, hogy akik tudták kicsit megszedjék magukat! De hatása az 0-volt!